Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Un film "Gran Turismo" e in productie

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Un film "Gran Turismo" e in productie

    World of Warcraft, Mortal Kombat, Assassins Creed, Splinter Cell...pana si Super Mario Bros. Toate aceste titluri au inceput ca jocuri video ce si-au creat treptat un fanbase imens si au devenit (sau vor deveni) in cele din urma filme in toata regula. Si conform celor de la "The Wrap" Gran Turismo va primi acelasi tratament. Aceasta decizie nu ar trebui oarecum sa ne suprinda avand in vedere ca Gran Turismo e cu siguranta cea mai bine vanduta serie pe PlayStation (peste 70 de milioane de exemplare) si una dintre cele mai indragite de catre fanii Sony. De asemenea, filmele gen Fast&Furious au capatat tot mai multa atentie din partea publicului.

    Pe langa acestea, stim ca producatorii sunt Mike De Luca si Dana Brunetti adica aceeasi oameni ce vor aduce pe marile ecrane o versiune adaptata a cartii "Fifty Shades of Grey". Ar trebui sa ne ingrijoreze asta? Nu prea vad cum ar putea sa ne incante. Dar sa nu sarim la concluzii pana nu primim cel putin un trailer sau vedem "Gran Turismo: The Movie" in cinema.

    Desi nu stim mai nimic despre acest film, credeti ca va putea egala (sau chiar depasi) renumita serie a celor de la Universal's: Fast&Furious? Sau poate e o serie care ar trebui sa ramana doar pe console?
    Attached Images Attached Images gt51.jpg

  2. #2 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    In niciun caz n-o sa aiba succesul Fast & Furious. F&F e un nume mult mai cunoscut, mult mai "vechi", pe cand de GT5 nu stiu decat gamerii (si nici aia toti). Sa nu mai spun ca in mod sigur nu vor avea bugetul sau distributia folosite in F&F. Eu unul sunt foarte sceptic... Adica ma rog, in afara de curse si masini n-o sa aiba alte elemente pe care sa le preia din joc pentru ca nu exista . Deci vor avea mai multa libertate in inventivitate, iar asta inseamna ca ori iese foarte bun, ori foarte prost.

  3. #3 SP
    Member RELOADED9's Avatar
    Nu mi se pare un joc asa de bun din punct de vedere al povestii incat sa fie facut un film dupa el. Ce o sa vedem? O poveste cliseu? Pilot tanar, curse legale(plictisitor) si la sfarsit ?
    @eagle-eye: avea F&F 1 cand aparuse bugetul care l-a avut la F&F 6? Nu prea cred. Ii dau 50-50 sanse. Ori iese o porcarie, ori o sa devina un F&F cu niste curse legale in speranta ca o sa fie indragit de public. Cat despre egalat: NICI O SANSA. F&F a fost, este si va fi cea mai buna serie de filme cu masini, chiar daca sunt niste gafe majore din cand in cand(pista de aeroport cat Europa gen ).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Concurs "Gran Turismo 6" By Viteza in forum Concursuri
    Replies: 15 Last Post: 12-12-2013, 16:21
  2. Replies: 0 Last Post: 17-05-2013, 17:20
  3. Replies: 0 Last Post: 03-07-2011, 20:06
  4. Replies: 2 Last Post: 09-02-2010, 15:07

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts