+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: Romtelecom si Cosmote devin Deutsche Telekom si T-Mobile?

  1. #21 SP
    Member cj_quest's Avatar
    E din cauza ca se inchid Antenele @Monky?

  2. #22 SP
    Member snpz's Avatar
    sper sa fie o mare schimbare in bine. primele oferte comune au aparut, pachete 5p cu telefonie mobila si internet mobil pe langa pachetul clasic Romtelecom. ..si au preturi bune.

  3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Chiar am auzit vineri in metrou pe cineva care lucreaza la Cosmote, dept de marketing, ce vorbea cu un prieten despre ce au facut in ultimile luni. Spunea ca au fost nevoiti sa adauge mesaje subliminale in toate reclamele video si print are Cosmote si anume au inlocuit anumite culori si au adaugat culoarea T-Mobile (culoarea fuchsia sau cum naiba se scrie) si sa mai scoata din verdele Cosmote.
    Vor sa obisnuiasca publicul cu aceasta culoare, sa fie trecerea mai usoara.

  4. #24 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    Nemtii nu mai fac razboi ca sa cucereasca noi teritorii,pur si simplu ne cumpara.

  5. #25 SP
    Member Snake's Avatar
    Si pe mine m-au sunat sa-mi faca o oferta: tot ce am acum dublat (viteza la internet si minute) la aceiasi bani. Dar tot nu se compara cu nelimitat-ul oferit de altii.

  6. #26 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    La mine in bloc au terminat cu fibra... m-au si contactat sa ma intrebe daca vreau "viteza de 10 ori mai mare la acelasi pret". Din pacate m-au prins in momentul in care am de gand sa renunt la orice fel de abonament Romtelecom.

    Ce viteza aveai pana acum?

  7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Ce viteza aveai pana acum?
    Aveam maximul permis de linie analogica... 25Mbps or so. Mi-au oferit 250Mbps...

  8. #28 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Au trecut de 100? Stiam ca max momentan era 100. Hmm...trebuie sa stau de vorba cu ei

  9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pizzi: pe fibra optica doar! Vezi daca au tras la tine in bloc, nu te baza pe ce-ti spune la Informatii. Eu de exp. i-am vazut pe indivizi in bloc tragand fibra optica, am sunat la Romtelecom si ei nu stiau nimic. Au verificat adresa si mi-au zis ca nu se poate. Ceva luni mai tarziu, ma sunau chiar ei sa ma intrebe daca vreau fibra optica... deja cam tarziu...

  10. #30 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Am fibra optica deja si max permis de abonamentele actuale, adica 100 Mbps.

  11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pana acum FTTB-ul lor (Fiber To The Building) se lega de echipamente (switch-uri) care nu stiau decat maxim 100 Mbps. Eu acum am vazut ca au schimbat si acele nebunii... Give them a call

  12. #32 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pai am sa fac asta. Oricum trebuie sa schimb abonamentul si sa renunt la multe tampenii inutile. Raman doar cu internetul lor.

  13. #33 SP
    Member snpz's Avatar
    Daca exista FTTH (fibra direct in casa) viteza este de 200 mb/s . Se poate activa optiunea 1GB pentru 3.5 euro . Daca e sa ceri optiunea internet stability(fara cost) , care iti returneaza banii pe factura daca sunt probleme cu netul pe luna in cauza

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 3 Last Post: 10-07-2013, 23:44
  2. Tot mai multe MMO-uri devin free-to-play By Tudoran in forum Stories & Other News
    Replies: 12 Last Post: 01-03-2012, 21:38
  3. Internet romtelecom? By tray in forum Offtopic
    Replies: 15 Last Post: 12-12-2010, 00:47
  4. Problema VDSL - Romtelecom By Mihail in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 19-03-2010, 12:38

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts