Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: Adio CHIP & Co.

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Adio CHIP & Co.

    Din pacate vin cu o veste proasta pentru fanii revistei CHIP (LEVEL, FOTO-VIDEO si PC-PRACTIC sunt inca sub semnul intrebarii). Urmand drumul celor de la XtremPC, PC Magazine & co., editiile tiparite ale revistelor mentionate nu vor mai fi publicate. Prin urmare, dupa aproximativ 23 de ani pe piata din Romania se intrerupe activitatea redactiei (cel putin asa aflam dintr-un mesaj postat pe site-ul oficial). Nu cunoastem motivele, nu sunt explicate cauze exacte, dar presupun ca le stim cu totii. Incepand de la realitatea clara prin care vedem ca publicatiile tiparite pierd teren in fata informatiei online si terminand cu faptul ca ajunsesera sa cancan-izeze aproape fiecare articol. Nici acum nu-mi ies din minte titlurile gen "Cum sa-ti faci calculatorul de 10 ori mai rapid" sau "TOP cele mai bune monitoare" din care lipseau majoritatea numelor mari dar cu siguranta nu lipseau produse slabe distribuite de firma x sau y...

    Anyway, sa nu fim rautaciosi... si sa le multumim pentru efortul depus de-a lungul anilor. Eu cel putin o mare perioada de timp eu am fost un mare fan. Nu vreau sa spun ca e o coincidenta, dar luna trecuta tocmai ce m-am decis sa arunc sutele (poate chiar miile) de reviste Level, Chip, XtremPC & Co... pentru a face loc si pentru a recicla tona de hartie.

    Din pacate, asa cum spuneam mai devreme, nu avem informatii exacte... si cautand pe site-ul chip.ro am observat ca nu mi se incarca o groaza de pagini, primesc tone de erori, lipsesc imagini... Sper sa nu dispara si din online. Oricum ar fi, le dorim toate cele bune! Mai jos aveti un citat cu mesajul de pe site-ul oficial.
    Astăzi revista CHIP moare un pic. Cel puțin redacția actuală, cei care am mai rămas să scoatem ediția tipărită, își întrerupe activitatea. Ce-o fi pe viitor puțini știu și noi cu siguranță nu. Motivele pentru care s-a ajuns în această situație nu mai contează atât de mult.
    Înainte de a închide apa, lumina și gazul este de datoria mea să mulțumesc unor oameni.

    În primul rând, vă mulțumesc vouă, cititorilor revistei, celor care ați cumpărat-o de-a lungul anilor și care, fiind alături de noi, i-ați prelungit existența.
    În al doilea rând, le mulțumesc tuturor companiilor cu care am colaborat de-a lungul timpului și care ne-au ajutat să ne desfășurăm activitatea.
    Le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat editorial.
    Și la urmă, dar nefiind cei din urmă, le mulțumesc celor pentru care numele Servernt, Servernt2, Mov, Mov2, Abbadon, ABC înseamnă ceva.
    Asta e.CCS
    Attached Images Attached Images adio_chip_level.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Tin minte cand citeam fascinat review-uri la jocuri gen Diablo2 sau Baldur's Gate, Planescape Torment, GTA3, Medal of Honor Allied Assault sau Return to Castle Wolfenstein
    Primele mele surse de stiri despre jocuri alaturi de revista PCGaming.

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vad ca in mesajul de adio au pus si o poza cu redactia... parasita. E trist, dar viata merge inainte!
    Attached Images Attached Images redactie_chip.jpg

  4. #4 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Am crescut cu revista LEVEL! NNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

  5. #5 SP
    Junior Member freddie91's Avatar
    'dezavantajul' existentei Internetului...

  6. #6 SP
    Banned killuminati's Avatar
    titlul este foarte misleading.nu scrie nicaieri pe site-ul Level ca revista va disparea.

    singura care va disparea este revista Chip.deci Keep calm and buy Level.

    people, despre ce vorbiti aici ?Marius Ghinea= Level.in acest articol este vorba de revista CHIP.


    LEVEL nu va disparea.

  7. #7 SP
    Member maravela's Avatar
    Imi placeau foarte mult articolele scrise de Marius Ghinea. Testele la placi de sunet, sisteme audio pt. pc, jocuri alese, le citeam cu o pofta si curiozitate foarte mare. Datorita lui si acelor articole, am reusit sa imi cumpar componente bune si de calitate pt PC.

  8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Urata stire, nu imi place. Mare pacat, Level am cumparat aproape mereu, dadeau si jocuri bune in ultimii ani. Articolele bunicele, calitatea revistei a fost mereu peste PC Games 4 FUN (asa cred ca se numea) si pana si calitatea foii era mai buna.

    In fine, asta este.

  9. #9 SP
    Banned killuminati's Avatar
    pentru a nu stiu cata oara: LEVEL NU dispare CI DOAR CHIP.

    s-ar spune ca sunteti mari consumatori de stiri tv la cat de usor preluati informatia fara sa o treceti prin filtrul gandirii.

    cititi quote-ul din primul post: "Astazi revista CHIP(!=Level) moare un pic..."



    nota: != inseamna diferit/not equal

  10. #10 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acest număr il găsim?
    http://www.level.ro/revista/revista-lunii-curente.html
    ATENTIE: IMAGINILE DE MAI JOS SUNT CU TITLU DE PREZENTARE. DIN PUNCT DE VEDERE AL CONŢINUTULUI, REVISTA ESTE GATA DE TIPAR, ÎNSĂ O EVENTUALĂ DATĂ DE APARIŢIE A ACESTEIA LA CHIOŞCURI ESTE NECUNOSCUTĂ DEOCAMDATĂ.
    Nu cred ca mai au mult...Eu am luat revista cu Batman pe coperta, cred ca prin noiembrie? De atunci nu am mai vazut Level pe la chioşcuri

  11. #11 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Eu nu am mai cumparat Level de prin august, desi am toate numerele din ianuarie 2010. Nici nu cred ca voi mai cumpara vreodata.
    Imi facea placere sa cumpar revista, dar ultimul numar pe care l-am citit e ala cu preview-ul de la GTA 5, care cred ca e de prin martie anul trecut. Am mai cumparat vreo 5-6 numere dupa aceea, insa doar din sustinere pentru redactie. Pur si simplu, nu mai am rabdare sa citesc review-uri. Prefer sa stau comod in pat cu tableta in brate si sa ma uit la cele video de la GT, IGN etc. Sunt convins ca nici Level nu e departe de stadiul in care e acum Chip.

    Sa fiu sincer, eu sunt surprins de faptul ca au rezistat chiar si pana acum.

  12. #12 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cred ca am peste 95% din revistele LEVEL

    ...mare pacat ce s-a intamplat.

    Totusi astept ultimul numar (am vazut poze cu el) decembrie/ianuarie

  13. #13 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Apare mereu cu o luna in urma, are tot mai multe reclame, etc. Chiar daca nu dispare acum Level, mult nu mai e.

  14. #14 SP
    Banned killuminati's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Eu nu am mai cumparat Level de prin august, desi am toate numerele din ianuarie 2010. Nici nu cred ca voi mai cumpara vreodata.
    Imi facea placere sa cumpar revista, dar ultimul numar pe care l-am citit e ala cu preview-ul de la GTA 5, care cred ca e de prin martie anul trecut. Am mai cumparat vreo 5-6 numere dupa aceea, insa doar din sustinere pentru redactie. Pur si simplu, nu mai am rabdare sa citesc review-uri. Prefer sa stau comod in pat cu tableta in brate si sa ma uit la cele video de la GT, IGN etc. Sunt convins ca nici Level nu e departe de stadiul in care e acum Chip.

    Sa fiu sincer, eu sunt surprins de faptul ca au rezistat chiar si pana acum.
    nah poftim.adica la video review-uri platite aka reclame.eu fix din acest motiv cumpar Level: review-uri mult mai obiective decat majoritatea si oameni cu capul pe umeri, nu putoi a la greg miller sau mai stiu eu.

    din pacate asta e viitorul sumbru spre care ne indreptam: corporatii mari care se impun in lipsa concurentei.

  15. #15 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Greg Miller e de departe una dintre cele mai detestabile personalitati din bransa. Nici eu nu il suport.
    Parerea mea e ca nu exista review-uri obiective. Fiecaruia i se pare obiectiv ceea ce se aseamana cel mai mult cu subiectivul sau.

  16. #16 SP
    Member colossus's Avatar
    Chiar erau niste lucruri interesante in revistele astea,dar netul asta ,ce sa-i faci.Deh,asa se-ntampla cand pe o tableta poti sa citesti/sa scrii/sa te joci ,sa mananci ... Mie-mi convenea sa nu-mi mai stric,capul cu ochii in screen ,insa asta e ;Si cand il vad si pe fina-miu (5 ani), toata ziua cu ochii-n tableta...cam devreme.

  17. #17 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Pacat de cei de la Chip. Am acasa un teanc de reviste de la ei, mult mai multe Level si cateva XtremPC.

    Si-au dat silinta chiar daca cei din urma s-au dus devreme si au incercat sa faca ceva ok, dar cine sa le mai cumpere revistele? Copii de 5 ani care stau toata ziua cu tableta in brate, vorba lui collosus, sau cei care mai luau doar din respect pentru redactie?

    Am intrebat pe la chioscuri, dar Level este de negasit, iar de la Chip mai sunt doar cateva care au ramas nevandute. Imi amintesc cum acum ceva timp, vorbeam cu doamna de la chiosc sa imi opreasca si mie un numar al revistei pentru ca se vindeau imediat. Totul se sfarseste mai devreme sau mai tarziu. Din partea mea tot binele pentru cei care au avut grija de noi atata timp si sa speram ca macar online sa ramana chiar daca si pe forumul lor este o liniste ciudata.

  18. #18 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by freddie91 View Post
    'dezavantajul' existentei Internetului...
    Nu da vina pe internet.. in Romania nu se citeste decat Click.

  19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
    in Romania nu se citeste decat Click.
    Sa nu generalizam totusi. Eu nici nu stiu cum arata "Click" si nici n-am vazut vreodata pe cineva din familie sau prieteni sa citeasca asa ceva.

    Nah ca acum m-ai facut curios... ma duc sa-mi cumpar un click

  20. #20 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    level dispare, au facut o noua pagina de Facebook.
    ultimul numar cel cu AC4 pe coperta trebuia sa apara din decembrie si e deja 10 februarie...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Adio Aperture & iPhoto! By tudyniuz in forum Tech News
    Replies: 4 Last Post: 03-07-2014, 08:33
  2. Adio Panasonic plasma... By MonkY in forum Tech News
    Replies: 15 Last Post: 27-12-2013, 16:19
  3. Adio HDMI By LeGenD in forum Hardware
    Replies: 2 Last Post: 02-07-2010, 03:28
  4. Adio NHL 2K? By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 20-12-2009, 15:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts