Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: eMag lanseaza doua branduri proprii: Wink si Star-Light

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    eMag lanseaza doua branduri proprii: Wink si Star-Light

    Sincer, eu unul chiar ma intrebam pe cand vom vedea pe cei de la eMag pornindu-si propriile branduri de produse, avand in vedere faptul ca din ce in ce mai mult din stilul de lucru copiaza miscarile celor de la Amazon. Astfel, dupa ce am vazut aparitia Supermarket-ului de pe eMag.ro (da, acum poti sa-ti cumperi zahar si ulei de le eMag), acestia vin acum cu 2 linii proprii de produse. Din gama Wink vad ca deja sunt 5 produse expuse la vanzare (tablete), iar din gama Star-Light sunt prezente 3 produse (televizoare). Nu am nici cea mai mica idee despre calitatea acestor produse, insa vroiam sa va aduc la cunostinta stirea respectiva... asteptand sa vad impresiile voastre referitoare la ceea ce face eMag, si de ce nu, la produsele achizitionate din marcile respective. Sper doar sa nu fie doar alte chinezarii re-branduite si sa se puna accent pe calitate (sau macar un CTC mai bun). Mai jos aveti citatul de pe blog-ul oficial eMag.
    Sub brandul Wink, comercializăm deja tablete, urmând ca în primul semestru din 2015 să aducem pe piață modele noi din gama mid-high, precum și șapte modele de smartphone-uri.

    „Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienților pasionați de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanță sporită investiției în achiziția produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.

    Tableta Wink One este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvență de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8 GB și este dotată cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.

    „Estimăm că în primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink și 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.

    Cea mai recentă lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, cu ecran de 7.85 inch IPS care oferă vizibilitate foarte bună din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi mărită până la 32GB cu un card Micro SD. Tableta Wink Elite este dotată cu sistem de operare Google Android 4.4.

    Star-Light, brandul propriu eMAG pe segmentul SDA
    Sub brandul propriu Star-Light, am lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, am adaugat în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să lansăm sub umbrela aceluiași brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum și electrocasnice mari.
    Mai multe detalii gasiti pe site-urile oficiale: Wink si StarLight.
    Sursa: eMAG lansează două branduri proprii de electronice și electrocasnice: Wink și Star-Light | eMAG Blog.
    Attached Images Attached Images starlight_emag_tv.jpg

  2. #2 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    E o moda noua de a tine preturile jos chiar spre nivel de dumping, si de a face profit totusi...

  3. #3 SP
    Member Leni's Avatar
    prima data am crezut ca au cumparat brand-ul de incaltaminte Wink ) oricum, interesant...dar ca si preturi televizoarele sunt la nivel Hitachi si Toshiba de exemplu (poate cu pana in 100RON mai ieftine). Desigur nici televizoarele Hitachi si Toshiba nu sunt cel mai cel...dar parca totusi m-as increde mai degraba in ele.

    Acum desigur, mai ramane si discutia cu "unde sunt produse" (Probabil China, sau in cel mai fericit caz Turcia) si "cat de bune sunt calitativ". Daca sunt calitativ la nivelul televizoarelor Hitachi si Toshiba, atunci mai merge...dar daca sunt doar chinezarii rebranduite, mi se par totusi scumpe. As fi si eu curios cand cineva stie ceva despre calitatea acestor produse.

  4. #4 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    E o moda noua de a tine preturile jos chiar spre nivel de dumping, si de a face profit totusi...


    Sunt preturi bune, deoarece nu platesti firma. La Samsung, Sony etc. platesti si firma.

  5. #5 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Sunt preturi bune, deoarece nu platesti firma. La Samsung, Sony etc. platesti si firma.
    da...si nu. Pe cand la alte domenii sunt de acord cu treaba asta (ca se plateste "Brand"-ul)...ca de exemplu haine, incaltaminte, alimente, la electronice si tehnologie in general sa stii ca nu este chiar asa. Fiindca Sony, Samsung, Sharp, Panasonic etc. investesc un munte de bani pentru a dezvolta tehnologiile, pentru a se putea avansa...pentru asta sa stii ca e nevoie de salarii foarte mari pentru a-ti putea angaja si pastra oamenii buni, iti asumi ca platesti o armata de oameni pentru a dezvolta ceva ce s-ar putea ca la sfarsit sa-ti dai seama ca nu este viabil, nu il poti incadra in toate prevederile legale sau pur si simplu ai estimat gresit eventualele vanzari si pierzi multi bani...marii producatori isi asuma aceste riscuri si investesc acesti bani...pe cand cei care copiaza, au angajati mult mai putini si mai slabi platiti, nu trebuie sa-si bata capul cu atatea aprobari, solutii tehnice pentru a nu incalca prevederi legislative etc...deci au bani mai putini de recuperat si pot vinde la preturi mult mai mici. Problema este ca, dupa ce inovatorii dezvolta o tehnologie, dar nu o pot vinde datorita copiilor ieftine...s-ar putea sa se ajunga sa nu mai avem la un moment dat companii care investesc in a dezvolta...fiindca cei care doar copiaza, nu vor prelua acest rol niciodata, fiindca ar deveni nerentabili (si pe langa asta, nici nu au oameni suficient de buni pentru asa ceva)

    Eu lucrez in domeniul farmaceutic si este aceasi situatie...medicamentele de la marii producatori nu sunt mai scumpe doar fiindca sunt "de firma", ci fiindca pentru a scoate un medicament e nevoie e investitii pe care nici nu ni le putem imagina noi, muritorii de rand (ordin de sute de milioane de dolari), ani de zile in care platesti niste oameni cu salarii enorme (pentru ca cei bun, nu raman pe putin)...si tot risti ca dupa x ani sa te alegi cu un medicament cu care (scuze de expresie) te poti sterge undeva...iar daca totul iese bine dupa o vreme poate sa vina chinezul si indianul sa-ti copieze medicamentul, ca doar ..."affordable medicine for everyone"...atata tot ca in domeniul farmaceutic (in UE si SUA) un inovator (cle care descopera un medicament nou) are o anumita perioada de exclusivitate pentru a-si recupera o parte macar din banii investiti....

    Ma gandesc ca in domeniul electronic e aceasi situatie, doar ca acolo nu au aceasta perioada...ci in ziua 2-a dupa ce tu te-ai chinuit ani si ai riscat sume mari pentru a dezvolta ceva nou...poate sa vina chinezul si sa copieze tot...

  6. #6 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Da, exact chinezul care face LG-ul la aceeasi fabrica din china, face si Allview de exemplu. Ai dreptate aici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 06-03-2013, 02:41
  2. Replies: 3 Last Post: 24-05-2010, 01:40
  3. Doua harti si doua arme pentru Killzone 2 By istrategie in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 16-07-2009, 12:36
  4. Konami lanseaza doua double packs pentru PSP By huber in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 05-03-2009, 12:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts