Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Heroes of the Storm se dezlantuie pe 2 Iunie!

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Heroes of the Storm se dezlantuie pe 2 Iunie!

  Blizzard Entertainment anunta lansarea pe data de 2 iunie a jocului Heroes of the Storm, la finalul perioadei open beta care va incepe pe 20 mai. Cu o suita de personaje legendare din universurile Blizzard, Heroes of the Storm invita jucatorii sa-si masoare puterile in modurile de gameplay specifice, precum Cooperative in cadrul caruia vi se pot alatura personaje controlate automat sau Quick Match, un mod in care aveti posibilitatea de a juca impotriva altor persoane. Jucatorii experimentati pot forma echipe si se pot avanta in meciuri pe masura abilitatilor si a experientei dobandite.

  “Focalizat pe joc in echipa si ritm alert, Heroes of the Storm este o reinterpretare a unui gen foarte popular, ” a afirmat Mike Morhaime, CEO si cofondator Blizzard Entertainment. “Am dezvoltat Heroes of the Storm intr-un fel care il face accesibil jucatorilor noi, dar in acelasi timp destul de provocator pentru veteranii care vor sa-si testeze abilitatile. Suntem curiosi sa vedem ce va aduce nou Heroes of the Storm scenei co-op si celei competitive, odata ce Nexus-ul isi va deschide portile pentru toata lumea. ”

  Heroes of the Storm se va lansa cu peste 30 de eroi si 7 harti, fiecare cu provocari unice pe care jucatorii trebuie sa le depaseasca, iar numarul eroilor si al hartilor nu se va opri aici. Jucatorii isi pot personaliza eroii cu ajutorul skin-urilor si pot alege dintr-o multitudine de personaje care ii pot ajuta sa se deplaseze rapid pe harta.

  Pentru a celebra lansarea Heroes of the Storm, Blizzard va sustine un eveniment ce va fi transmis in direct de la Londra pe data de 1 iunie. Mai multe informatii in legatura cu acest eveniment vor fi disponibile la o data ulterioara.

  Heroes of the Storm va fi disponibil si prin intermediul partenerilor retail din Romania, de unde jucatorii vor putea achizitiona un Starter Pack la un pret recomandat de 89,90 RON, cu aproximativ 66% mai putin fata de costul total al tuturor itemelor incluse luate separat. Acest pachet include 5 eroi, un skin si un mount exclusiv:
  • Eroi – Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara si Sonya
  • Skin – Zeratul Ronin
  • Mount – Gold Tiger
  Avem si noul trailer de la Blizzard, iar pentru mai multe detalii va astept pe threadul dedicat: Heroes of the Storm. Enjoy!

  Attached Images Attached Images heroes_of_the_storm.jpg

 2. #2 SP
  Member Inuhanyou's Avatar
  1) ceehvf-nfmt-pm28y8-pgcf-zr2p7f
  2) h2jbr6-m72y-jjvdve-w2rt-m24g6j
  3) ft9wcn-8xrf-zzh7z8-2exg-njgcgw
  4) b6cywy-vy4c-hjwxhh-kcfr-wxfhj4

  Beta Keys

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Heroes of the Storm By RonanN1 in forum Jocuri PC
  Replies: 14 Last Post: 31-01-2016, 18:47
 2. Heroes of The Storm Beta Keys By nameless_fear in forum Jocuri PC
  Replies: 23 Last Post: 29-04-2015, 10:24
 3. Replies: 28 Last Post: 20-03-2012, 18:23
 4. Heroes on the Move By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 12 Last Post: 15-03-2011, 14:30
 5. Star Ocean: The Last Hope in iunie By istrategie in forum Console News
  Replies: 2 Last Post: 03-05-2009, 13:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts