Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Detalii Blizzcon 2014

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Detalii Blizzcon 2014

    Paris, Franta – 22 aprilie 2014 – Blizzard Entertainment anunta azi organizarea celei de-a opta editii a conferintei de jocuri BlizzCon®, care are loc vineri, 7 noiembrie si sambata, 8 noiembrie la Anaheim Convention Center din sudul Californiei. Teranii, nephalem, Alianta si Hoarda din multivers sunt invitati sa vina alaturi de Blizzard pentru un eveniment festiv care va dura doua zile si care va sarbatori tot ce tine de Warcraft®, StarCraft® si Diablo®.

    Biletele pentru BlizzCon se vor pune in vanzare in doua loturi, primul lot pe data de 8 mai, iar al doilea pe data de 10 mai. In plus, pe 15 mai se va pune in vanzare o serie limitata de bilete pentru o cina exclusiva ce va precede evenimentul BlizzCon si care va fi organizata in beneficiul spitalului Children’s Hospital of Orange County.

    „BlizzCon a reprezentat dintotdeauna pentru noi atractia anului“, a declarat Mike Morhaime, CEO si co-fondator al companiei Blizzard Entertainment. „Am lansat recent Hearthstone™ si Reaper of Souls™, iar Heroes of the Storm™ si Warlords of Draenor™ sunt in pregatire pentru varianta beta, astfel incat anul 2014 se contureaza ca o piatra de hotar pentru pasionatii de jocuri Blizzard. Abia asteptam ca in noiembrie sa sarbatorim si sa aratam tuturor produsele la care am lucrat. “

    In plus fata de faptul ca aceasta conferinta este punctul central de atractie pentru comunitatile de jocuri produse de Blizzard Entertainment, BlizzCon va oferi participantilor si alte atractii:

    • Joc/Testare interactiv/a cu ultimele versiuni ale jocurilor produse de Blizzard Entertainment
    • Finale internationale Blizzard eSports, inclusiv finalele internationale ale Campionatului Mondial StarCraft® II
    • Serii de discutii detaliate cu dezvoltatorii si artistii care au creat jocurile Blizzard
    • Turnee competitionale si ocazionale in care jucatorii isi demonstreaza talentul
    • Concursuri comunitare cu premii atractive
    • Suveniruri aniversare inspirate din temele jocurilor produse de Blizzard Entertainment
    • Alte activitati si atractii ce urmeaza a fi anuntate

    Biletele pentru conferinta vor costa 199 de dolari (plus taxe) si vor putea fi achizitionate prin serviciul online de bilete Eventbrite de pe site-ul BlizzCon® - November 7-8, 2014 Tickets, Anaheim - Eventbrite in doua loturi separate. Primul lot de bilete se va pune in vanzare la 4 A.M. CET, joi, 8 mai, iar al doilea lot de bilete va fi disponibil la 7 P.M. CET, sambata, 10 mai.

    Jucatorii din tinuturi indepartate ca Azeroth, Koprulu si Sanctuary, care doresc sa participe la BlizzCon de acasa, vor avea din nou posibilitatea sa comande Biletul Virtual BlizzCon, care acopera toate evenimentele live prin streaming online. Detalii suplimentare privind Biletul Virtual, inclusiv pretul, date despre achizitie si informatii despre program vor fi anuntate la o data ulterioara.

    Pentru detalii suplimentare despre BlizzCon 2014, inclusiv informatii despre pretul biletelor si modalitatile de achizitie, vizitati pagina de web oficiala a BlizzCon (BlizzCon). Cei care doresc sa vina la conferinta pot face din vreme rezervari la hotel si vor primi tarife speciale cu ocazia acestui eveniment folosind acest site de rezervari: BlizzCon hotel website.
    Attached Images Attached Images blizzcon.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 23-10-2011, 17:55
  2. Replies: 0 Last Post: 23-10-2011, 17:53
  3. BlizzCon 2009 Ziua 1 - Recapitulare By Mika in forum Stories & Other News
    Replies: 3 Last Post: 24-08-2009, 17:40
  4. Damnation - poze si detalii By h0stile in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 25-05-2009, 12:31
  5. Detalii despre Uncharted 2 By Mika in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 24-12-2008, 19:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts