Bună tuturor, sunt amator în ceea ce privește comics și aș avea o întrebare legat de benzile desenate făcute de Titan Comics după jocul Bloodborne de la From Software. Aparent sunt 16 povești care au apărut în decursul anilor 2018-2019. Aceste 16 povești au fost mai apoi publicate în 4 volume separate, având câte 4 povești:

- Bloodborne: The Death of Sleep Vol.1
- Bloodborne: The Healing Thirst Vol. 2
- Bloodborne: A Song of Crows Vol. 3
- Bloodborne: The Veil, Torn Asunder Vol. 4

https://titan-comics.com/?tag__series=bloodborne

Am reușit să achiziționez în format fizic primul și ultimul volum, dar nu găsesc niciunde volumul 2 și 3 la librăliile online/fizic din România. Am încercat și Amazon UK dar sunt folosite, la supra preț și nu livrează în România. Aș prefera formatul fizic față de digital.

Mai are cineva idei dacă astfel de benzi se retipăresc la un moment dat? Unde aș mai putea să încerc să fie rezonabil ca și calitate/preț?

În cel mai rău caz mi-am spus că le voi citi online, dar înafară de sursa asta: https://readcomiconline.to/Comic/Bloodborne nu am găsit nicunde să fie versiunea completă. Sunt alte site-uri sau surse de unde aș putea să le citesc? Dacă tot rămâne să le citesc în format digital, aș investi banii în altceva decât să dau la Amazon, plus că nu am Kindle.

Mulțumesc!