Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 277 of 360 FirstFirst ... 177 227 267 275 276 277 278 279 287 327 ... LastLast
Results 5,521 to 5,540 of 7199

Thread: Fotbal

  1. #5521 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cel mai bun selecționer, hahahahaha, știu ca glumești. Un singur antrenor bun are tara asta, nu-i dau numele, să nu înceapă o discuție inutilă. Liverpool are un lot de tot râsul, 3 fotbaliști am avut și noi, unul e la voi, unul e în America și altul e dat dispărut. Dacă se aduc jucători, de ce nu? În Germania nimeni nu dădea doi bani pe Borussia, el i-a făcut pe ăia cunoscuți. Oricum, au adus antrenorul pe care mi-l doream. Eu mă așteptam să-l văd la Real în locul lui Benitez, mai bine așa

  2. #5522 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum mai bine? Era mult mai bine cu Klopp la Madrid si Benitez la Liverpool. Rafa cica face niste fripturi jucatorilor dupa victorii, e bucatarul sef.

    Eu sper sa faca ca Jeremy Clarkson si sa se bata cu o persoana din staff si sa fie dat afara pentru ca nu i-a convenit dressing-ul de la salata

  3. #5523 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai bine pt mine, pt noi ăștia mai sărmani care mai ținem cu Liverpool, ce pot să zic, poftă bună

  4. #5524 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lasa-ma ca deja mi-e greata de chestiile inghitite la meciurile de anul asta.

  5. #5525 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Facem un pariu? Real ia campionatul și câștigă și UCL anul ăsta Pe o bere cu drojdie

  6. #5526 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Haha, daca se intampla asta, iti promit ca la vara vin la tine la Valcea personal cu doua baxuri de nefiltrata si bem si radem de Barcelona, dar nu se va intampla.

    Echipa joaca foarte urat, desi anul trecut nu a castigat nimic, a jucat frumos, a dominat meciuri, era mai fluida, mai rapida. Acum jocul e prea defensiv, Modric e mijlocas defensiv si Bale e "numar zece", asta in conditiile in care omul e mult mai putin talentat decat Isco, James sau Modric, dar le ocupa locul in centrul atacului, iar primii doi ajung pe banda unde nu au viteza lui. Ma enervez la fiecare meci, sincer iti spun, e stresant.

    Ca sa nu mai zic, rotatia facuta de Benitez e bine venita, dar unii jucatori au nevoie de multe meciuri. Carvajal ar trebui sa joaca cat de mult e posibil incat sa ajunga un mare fundas de banda, e foarte bun zic eu si acum, dar jucand mult la nivel inalt poate ajunge foarte bun. Era bun Arbeola ca back-up, dar Marcelo saracul, trebuie sa joace mereu. El e deja la un anumit nivel, dar daca joaca constant se va accidenta, si o sa ajunga Arbeola pe stanga. La fel si cu Jese care din nou nu e folosit, mai ales cu Vasquez si Cheryshev sau cum pisici se scrie. In fine, preferam sa ramana Carlo si Benitez sa isi vada de treaba lui prin alte parti, oriunde altundeva, nu ma interesa.

  7. #5527 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cel mai bun selecționer, hahahahaha, știu ca glumești. Un singur antrenor bun are tara asta, nu-i dau numele, să nu înceapă o discuție inutilă. Liverpool are un lot de tot râsul, 3 fotbaliști am avut și noi, unul e la voi, unul e în America și altul e dat dispărut.
    Nu glumesc, asa au zis specialistii, ca el a avut cele mai bune performante.

    Te referi desigur, la Lucescu, doar ca ala are un caracter cam infect.
    Te referi desigur la Suarez, Gerrard si Sturidge.

    Asta am zis, cu jucatori se poate face treaba, am mai multa incredere in Liverpool sa faca o figura buna in CL ( acolo unde conteaza de fapt) decat Man UTD sau Chelsea. Sa vedem si cu Klopp, cum se redreseaza. Daca o face ca marele Mourinho de la intoarcerea la Chelsea, e clar.

    ---------- Post added 09-10-2015 at 13:55 ----------

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Haha, daca se intampla asta, iti promit ca la vara vin la tine la Valcea personal cu doua baxuri de nefiltrata si bem si radem de Barcelona
    Vin si eu sa beau pe moka de la voi, doar ca o sa rad de RM.

    Pana una alta, e greu de crezut ca Barca ia campionatul anul asta in halul in care joaca acum, si ce accidentati are, dar cine stie, eu sper pana prin februarie asa. Daca atunci suntem la 6-7 puncte de lider( oricare ar fi ala), adio. Poate ar fi si un lucru bun din asta, s-ar concentra pe CL, vedem ce o fi.
    RM are si ea cativa accidentati, si nu joaca grozav, dar parca sta mai bine in momentul asta. Villareal ii vad doar lideri de moment, o sa cada in ceva timp.

    In Anglia nu stiu, ca nu urmaresc, dar m-as bucura sa iasa Man city campioana, si din nou sa faca rahatul praf in CL, sa se demonstreze din nou puterea campionatului britanic.

  8. #5528 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Fabio Capello este antrenor bun? Ca selectioner la rusi l-au dat aia afara.

    La noi putem aduce si pe cel mai bun antrenor din lume, daca nu ai jucatori romani de unde sa iei, degeaba. Selectioner nu e sinonim cu antrenor.

  9. #5529 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Lol
    uploadfromtaptalk1444494821543.jpg

  10. #5530 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Unii au fost angajati prin ligile 4 sau 5 din Anglia pe baza experientei din Football Manager . Totusi, hazlie intamplare

  11. #5531 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Serios? Si eu vreau o experienta de genul. Cand eram in liceu, la Football Manager 2006 am ajuns in 10 sezoane din liga a patra sau a cincea in BPL si m-am calificat pentru Cupa Uefa

    Se mai practica astfel de angajari?

  12. #5532 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Uite aici

    E in Azerbaijan, in Football League One si Two au fost trimise aplicari pentru job-uri, dar nu au fost acceptate.

  13. #5533 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Cu Feroe jucam pe sintetic ud.

    ---------- Post added 11-10-2015 at 19:04 ----------

    Gol Romania. Ne calificam. Si Grecia conduce Ungaria.

    ---------- Post added 11-10-2015 at 19:49 ----------

    Sa curga sampania.

  14. #5534 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ungaria la baraj, hahahahaha, bravo Turcia

  15. #5535 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

  16. #5536 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    ce bucurie a simtit Arda...fabulos...dadea din picioare ca un bebelus la final stand intins pe jos.. ma bucur pentru turci..chiar ma bucur..sunt un popor foarte patimas si cred ca merita sa vedem spectacolul galeriei lor la Euro

  17. #5537 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ungurii își înnoiesc "flota" de televizoare la vara

  18. #5538 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Bine ca va bucurati pentru turci, dar n-am vazut pe nimeni sa se bucure de calificarea Romaniei. Daca Romania nu s-ar fi calificat, cred ca se umpleau paginile de comentarii, ceea ce m-ar duce la concluzia ca multi nu se bucura de aceasta calificare.

  19. #5539 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu meritam sa mergem la european . O sa ne facem de ras , sunt sigur de asta .

  20. #5540 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Dar in 2008 am meritat si ne-am facut de ras in grupa mortii? In afara de faptul ca meciul cu Olanda a fost blat, in sensul ca noi nu am vrut sa castigam acel meci din diverse motive, stiute numai de unii si banuite de altii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 277 of 360 FirstFirst ... 177 227 267 275 276 277 278 279 287 327 ... LastLast

Similar Threads

  1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
    Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts