Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: Doctori care sa opereze Pectus Excavatum

  1. #21 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Nu sunt ok, fiindca sunt total dezamagit de rezultat.

    Inca de la inceput, totul a fost execrabil. M-a tinut aiurea nu stiu cate zile in spital, uitau sa ma trimita la analize, tot felu' de prostii d-astea. Apoi, am ajuns pe masa de operatie, etc. etc. nici bine nu se terminase operatia, ca m-au ARUNCAT efectiv pe targa. Deci asta e singurul lucru care mi-l amintesc imediat dupa operatie: ca m-a aruncat asa de stupid pe targa ( si ganditi-va ca doar ce imi bagasera o bara de metal in piept ) ca am urlat de durere.

    Mai in toate cazurile, imediat dupe operatie, ~80% din gaura este deja acoperita, si restul se reface in timp. La mine ? Nici 20%. Dar bineinteles, doctorii si asistentele "aaa ca trebuie sa pui muschi ; aaa ca asa sunt toate cazurile". Bullsh*t. De ce ar recunoaste ca au facut o treaba de mantuiala, ca nu le-am bagat destui banuti in buzunar.

    In primele zile am avut cele mai mari dureri din viata mea, no joke. Pe langa asta, o asistenta idioata, DIN PRIMA ZI, m-a pus sa ma ridic ( cand eu nu-mi puteam misca nici macar gatul ) si a inceput sa ma loveasca pe spate cu palmele. Am inceput sa plang. Apoi, pana mea, venea tata in fiecare zi si le dadea la asistente, ca altfel nu se uita nici curu' la tine, o data mi-a fost facut un calmant in fund asa de prost ca mi-a lasat semn o saptamana jumate, ce sa mai zic. Ceea ce te-ai astepta sa se intample in romania.

    Azi m-am dus la control, ca asa mi-a zis medicu'. Am dat 1 milion pe drum ca sa aflu ca e in concediu.

    Peste 2-3 ani o fac din nou operatia ( cand scot bara adica ). Acum stiu la ce sa ma astept si CLAR nu mai fac in .ro. Amin.

  2. #22 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    ^ sau faci la privat in .ro

  3. #23 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Expecto Patronus!

    Pectus Exacatum!

    Avadakadevra!

    Si pana la urma Luigi , esti ok? Sanatos?

  4. #24 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Sa vedeti la ce "rezultate" poate ajunge un sef de sectie atunci cand nu ii sunt pusi destui banuti in buzunar. Dupa aproape 2 luni de zile.
    Attached Images Attached Images snapshot_20121104_1.jpg snapshot_20121104_2.jpg sideview.jpg

  5. #25 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Si ca sa vedeti cum arata o operatie facuta BINE !

    A doua poza este facuta de tip la 4 zile dupa operatie ! Nu exista comparatie.
    Attached Images Attached Images inainte.jpg dupa.jpg

  6. #26 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    Sa vedeti la ce "rezultate" poate ajunge un sef de sectie atunci cand nu ii sunt pusi destui banuti in buzunar. Dupa aproape 2 luni de zile.

    Eu ma duceam la Realitatea. macar se facea un circ total si nu isi mai batea joc si de alti copii.
    In 99% din cazuri nu o sa il sanctioneze colegiul medicilor pt malpraxis dar fiecare medic e asigurat , asa ca macar o despagubire sa iti dea daca rezultatul nu e ok si te constitui parte civila pentru ca ai suferit un prejudiciu.

    Imi pare rau pentru tine dar poate se rezolva cu timpul. E posibil sa nu reactioneze corpul la fel in toate cazurile.

    Experiente horror din spitale pot sa va povestesc si eu multe, dar fara rezultate, ne descarcam doar nervii ca tot nu o sa rezolve nimeni puturosenia, spaga si nesimtirea unora.

  7. #27 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am uitat sa va zic ca am fost la control in decembrie si mi-a zis ca "mda, n-a iesit cum trebuie. iese bara putin."

    O scot primavara.

    Nici acum nu mi s-au vindecat cusaturile, si nici nu cred ca se vor vindeca vreodata. Scars 4 life, yo.

  8. #28 SP
    Junior Member roxanatud's Avatar
    Cusaturile se vindeca mai greu. Este normal sa se intample asta. Depinde de la caz la caz timpul in care se vindeca si modul in care arata. sunt persoane care raman cu semne rosii si urate, iar altii au norocul ca abia sa se vada semnele. Asta tine doar de organismul fiecaruia.

    Cat despre doctor, nu cred ca esecul a fost din cauza faptului ca nu i-ai dat destui bani, ci pentru ca el probabil nu are o metoda prea buna. Cine stie sa faca ,,treaba buna" o face si fara bani. Pur si simplu nu are mana buna. am tot citit despre persoane operate de catre acest doctor si toti se plang. Sincer nu mi se pare normal ceea ce se intampla. Ar trebui sa renunte la toata bataia asta de joc!

  9. #29 SP
    Junior Member anamaria09's Avatar
    Salut, roxanatud! sufar si eu de pectus excavatum si la fel e asimetric. am pus ceva bani deoparte si incerc sa gasesc un medic competent. de asemenea sunt curioasa de cat de grava era afectiunea ta (pot sa iti las o adresa de e-mail, daca esti dispusa sa imi arati o poza ianinte si una dupa operatie), pentru a putea face o comparatie cu a mea. poti, te rog, sa imi spui care a fost costul total al operatiei si la ce varsta ai facut operatia? astept cu nerabdare raspunsul tau, de 2 ani adun banii si vreau sa fiu sigura ca aleg medicul cel mai bun si as vrea sa vorbesc cu cineva care a fost in situatia mea. iti multumesc!

  10. #30 SP
    Junior Member AlexS's Avatar
    Pectus Message Boards - Powered by XMB 1.9.11 este unul dintre cele mai bine documentate forumuri cu sute de cazuri de pectus excavatum si carinatum.Aici puteti gasi info despre cei mai buni doctori care opereaza asa ceva.
    Costurile se ridica undeva la 10000 de lire in Anglia, 17000 euro in Danemarca,21000 euro in Germania pt prima operatie sau 24000 daca ati mai fost operati inainte si intre 45000-125000 usd in America .Doamna doctor din America este singura care are 100% feedback pozitiv , puteti gasi pe forumul postat mai sus cazuri foarte severe rezolvate foarte bine.

    Si eu sufar de pectus excavatum sever....partea dreapta este aproape normala in timp ce partea stanga este foarte infundata si imi apasa puternic pe inima.Am mai fost operat odata in romania si a iesit oribil....dupa operatie nu m-am ales decat cu o gaura mai mare ,cu pectoralul stang distrus si cu o mare taietura pe tot toracele.Sfatul meu este sa evitati Romania pe cat posibil.

    Aici puteti vedea o operatie facuta de Dr Jaroszewski din America Mayo Clinic - YouTube
    Aici una facuta de Dr Pileegard din Danemarca Hans Pilegaard, MD

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 43 Last Post: 16-09-2014, 16:07
  2. Care joc e? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 4 Last Post: 05-12-2013, 22:52
  3. Care Xbox? By Sha. in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 4 Last Post: 21-10-2012, 08:52
  4. Care este diferenta? By Danny in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 6 Last Post: 28-07-2010, 17:19
  5. PC care nu porneste . By Christien in forum Hardware
    Replies: 3 Last Post: 12-07-2010, 15:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts