Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Grecia

 1. #1 SP
  Member verde's Avatar

  Grecia

  hello ,in curand voi pleca n Grecia și m-ar interesa care sunt distracțiile pe acolo....mi puteti da cteva sfaturi?

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Ask Darkie... el a fost recent prin "zona"

 3. #3 SP
  Mad Collector rodarkone's Avatar
  Depinde unde te duci - intr'un resort turistic, pe una din insule, in grecia continentala - intr'o statiune turistica (de fapt toata grecia este o mare zona turistica ma refer aici la zone strict turistice nu metropole)

  Eu cand am fost in afara de plaja/baie in mare am fost la piscina hotelului (cam toate hotelurile care se respecta au asa ceva) si au incercat sa gaseasca vestigii pe care sa le viziteze - fara mare succes (fara ghid si ceva organizat ... nu prea ai sanse pe cont propriu decat daca esti un mare cercetas ceva ... )

  Am fost sa vizitez bazarul si shoping ul de rigoare.

  Daca pleci cu o agentie iti va oferi aceasta posibilitatea de a efectua excursii - eu am ales sa merg in croaziera insulei care a fost de mare efect in detrimentul serii grecesti unde a fost un colaps total (adica dansuri grecesti/mancare greceasca) dar astea le puteai vedea in restaurante daca stiai unde sa te duci si ce sa comanzi (nu ca ar fi fost vreo mare inginerie)

  Pe langa asta cei cu care am fost (am fost cu mai multi prieteni) au inchiriat o masina (de asemeni un colaps - au primit nu stiu ce rabla care abea urca dealu, pentru cei care nu cunosc insulele grecesti sunt in general deluros muntoase ceea ce le confera spectaculozitatea)

  In rest - nu am fost la discoteca (nu pentru ca nu m-as fi destrabalat doar pentru ca nu exista in zona, trebuia sa mergi nu stu unde naibi) insa erau baruri din astea "de fite" unde puteai sa dai din cur sau terasele tip loung-chillout, pe astea din urma le-am si ales (alaturi de bauturi fine si coktailuri multe ... pot sa zic ca o combinatie de vis )

  In rest - sa-ti cumperi papucei din aia ca sa te feresti de aricii de mare (maxim 10 eu erau) stai linistit nu te incurca la inot, mai ales ca apa are o compozitie salina destul de mare si te tine la suprafata si nu in ultimul rand ... HAVE FUN - lot's of it.

 4. #4 SP
  Vid
  Member Vid's Avatar
  Vă salut!
  Prin iulie ajung în Thassos... ceva interesant peste care ați dat?
  PS: În ce buget mă pot încadra pentru două persoane (fără transport și cazare, efectiv cheltuieli acolo - masă și entertainment)?

 5. #5 SP
  Senior Member ilie11's Avatar
  Seara greceasca sa nu o ratezi, taverne, ceva situri arheologice... cam atat. E oarecum plictiseala acolo. In functie de pretentii, cred ca vreo ~500 E sunt suficienti, chiar si mai putin. Cum zice si Darky mai sus, sunt agentii care organizeaza excursii de o zi in jurul insulei sau cine stie pe unde. Pe mine m-au plictisit, sincer

 6. #6 SP
  Teraflops Graft's Avatar
  Vid, tone de informații despre Thassos găsești aici > Forum Thassos – Grecia • cazare Thassos, pareri, impresii, plaje Thassos

 7. #7 SP
  Senior Member pooaul's Avatar
  In Zakynthos a fost cineva?
  Ma gandeam sa inchiriez un ATV si sa merg in fiecare zi pe o alta plaja + eventuale croaziere epava sau mai stiu eu ce plaje ascunse.
  Eventual daca a fost cineva si are ceva sfaturi lasati un comment.
  Mersi

 8. #8 SP
  Vid
  Member Vid's Avatar
  Bun, perfect, ms! Suntem cu maşina şi aşa plănuim şi noi, în fiecare zi altă plajă, ceva "croaziere" şi musai scuba diving

 9. #9 SP
  Junior Member Pantelis's Avatar
  Eu locuiesc in Grecia de multi ani, daca mai doreste cineva sfaturi ma puteti intreba.

 10. #10 SP
  Junior Member droctanu's Avatar
  Grecia este țara unde mereu merg să mă odihnesc cu cea mai mare plăcere indiferent de regiune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts