Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: PS Now va fi disponibil pentru Europa in viitorul apropiat

 1. #1 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar

  PS Now va fi disponibil pentru Europa in viitorul apropiat

  Abonamentul lunar prin care utilizatorii se pot juca titluri de PS3 pe PS4 si Vita ar trebui sa ajunga si la noi "in curand". Unii utilizatori din Olanda si Belgia confirma ca au aparut bannere in dashboard cu reclama pentru un trial gratuit de 7 zile. Serviciul este in beta pentru Europa inca din aprilie, insa tarile participante au fost doar Germania, Franta si Luxemburg. Ce parere aveti despre serviciul asta? Eu unul cu siguranta ma voi abona, cel putin pentru 2-3 luni in care sa joc tot ce am ratat generatia trecuta.
  Dutch and Belgium PS4 owners are reporting that Sony is pushing a ‘Playstation Now’ banner on the PS4 dashboard, which grants access to a PS Now trial of 7 days- upon completion of which Sony is apparently charging €16.99 a month for the service. Apparently, the app itself is already available to download, too- it’s just that there seem to be no PS3 games on it.
  Good news for Pure PlayStationers in mainland Europe: you can sign up for PS Now’s European beta. Yes, Sony has finally pulled its finger from its rear end and has gotten around to getting PS Now into mainland Europe.
  There’s a catch, however – isn’t there always? – as the closed beta will only be available in France, Germany, and Luxembourg. So if you’re a world-class footballer playing for Real Madrid, or a sleazy Italian sipping horrid coffee – tough luck.
  Sursa: PlayStation Now’s European Launch May Be Coming Soon « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
  Sursa: PS Now is Coming to Mainland Europe, Beta Sign Ups Open – Pure PlayStation
  Attached Images Attached Images ps-now-lead.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Not for me... sorry! Preturi mari pt. streaming. Daca vreau neaparat un joc, la banii aceia mi-l cumpar "for life" pe PS3 sau Vita...

 3. #3 SP
  Senior Member Mayhem's Avatar
  Cam aceeasi parere o am si eu, pentru care motiv din lumea asta as apela la PS Now cand mai bine imi cumpar fizic jocul si ies mai ieftin?

 4. #4 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Sunt oameni care nu au PS3. Poate bagă si ei mizeria asta de serviciu în abonamentul PS Minus.

 5. #5 SP
  Member ragnarlodbrok23's Avatar
  Am incercat eu trial-ul de 7 zile si am testat unele jocuri, pe langa faptul ca nu poti pune pauza nici butoanele nu corespund cum ar trebui, e super enervant, nu recomand prostia asta de abonament.

 6. #6 SP
  Member Hitman's Avatar
  Quote Originally Posted by Dant3 View Post
  Sunt oameni care nu au PS3. Poate bagă si ei mizeria asta de serviciu în abonamentul PS Minus.
  Asta ar fi ceva...desi nu cred.

 7. #7 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
  Am incercat eu trial-ul de 7 zile si am testat unele jocuri, pe langa faptul ca nu poti pune pauza nici butoanele nu corespund cum ar trebui, e super enervant, nu recomand prostia asta de abonament.
  Poti detalia puțin? Cum ai încercat-o? Ești plecat din tara? Eu chiar sunt interesat de asta, despite all the hate, ca nu am de gand sa imi cumpar iar PS3 pentru 4-5 jocuri ce mi-au scapat.

 8. #8 SP
  Senior Member poiuyt's Avatar
  pai este vorba de streaming.. cred ca uitati ca se downloadeaza un joc in cele mai bune momente cu maxim 10 mb/s , iar in general cu 2-3mb/s ... deci n-are cum sa fie ok sistemul, eu unul nu sunt pentru , insa imi aduc aminte cand ma uitam pe youtube dupa dialup acum ceva vreme.. era nasol ... acum merge si pe telefon ok in varf de munte.. deci pe viitor e posibil sa fie mai ok

 9. #9 SP
  Member cristi-dinu's Avatar
  Eu am participat la PS Now Beta UK in 2015 si sunt in Belgia. Din punctul meu de vedere pot spune ca s-a miscat decent. Am reusit sa termin 4 jocuri Beyond: Two Souls, The Baconing, Ratchet & Clank: Into the Nexus, LEGO Batman 2: DC Super Heroes pe perioada testarii. Au fost zile in care nu ma puteam conecta serviciu, de 2-3 ori s-a deconectat in timp ce se incarca jocul, dar in rest fara probleme.

 10. #10 SP
  Senior Member raducucosmin's Avatar
  Si eu am participat la beta-ul de uk inca de la inceput si chiar de atunci m-am conectat la toate jocurile pe care le-am incercat fara probleme. Am avut la vremea respectiva in vreo doua situatii senzatia unui usor lag de input dar era ceva deloc deranjant, sesizabil doar cu mare concentrare.

  Singura problema pe care o vad la acest serviciu este cea a pretului mai ales ptr uk. Mi se pare un pic prea mult pentru un renting service la care depinzi 100% de o conexiune perfecta la net si un serviciu care pentru anumite jocuri nu include posibilitatea folosirii tuturor dlc-urilor. In plus daca il mai si compari cu backwards compatibility ul alora de la m$.... devine si mai putin atractiv.

  Va fi totusi probabil folositor celor care au renuntat la ps3 definitiv sau care nici nu au avut ps3 inainte. Eu intentionez sa pastrez si 3-ul asa ca.... nah

 11. #11 SP
  Member Encman's Avatar
  Daca vine cu PS Minus, da, altfel nu.
  Asta e, am "ratat" ceva pe generatia trecuta, iau cu imprumut un PS3 (si-asa de cand l-am vandut nu i-am simtit lipsa, de-abia am timp sa ma joc), altfel oricum vine un remaster la un moment dat
  Nu vreau sa incurajez chestia asta in detrimentul backwards compatible (mi-am exprimat parerea deja aici).

  PS: ma bucur insa ca astia de la $ony au luat in seama Romania (spre deosebire de M$).

 12. #12 SP
  One Man Army Cristy's Avatar
  Mai bine iti cumperi PS3 si jocurile care vrei sa le joci... platesti acelasi pret ca pe renting (maxim 20-30 lei in plus) si jocurile le ai 4ever and ever

 13. #13 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Ce om intreb la cap o sa plateasca abonament pt a jucam in stream. Serviciul se numeste Backwards si trebuia sa fie moka. O sa scoata astia tarife diferite in functie de grafica.

  Sent from my EVA-L09

 14. #14 SP
  Senior Member raducucosmin's Avatar
  Sa speram ca multi vor fi de acord cu ideea asta si vor forta prin lipsa de popularitate a serviciului un shift in politica sony

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 42 Last Post: 05-11-2016, 01:59
 2. Replies: 1 Last Post: 19-08-2012, 17:54
 3. OnLive - disponibil acum si in Europa By MonkY in forum Console News
  Replies: 74 Last Post: 23-01-2012, 15:47
 4. iControlPad disponibil pentru Pre-order By MonkY in forum Stories & Other News
  Replies: 8 Last Post: 15-03-2011, 17:39
 5. Fable 2 DLC, Fable 3 in viitorul apropiat By zNowkid in forum Console News
  Replies: 0 Last Post: 27-03-2009, 21:26

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts