Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Uncharted 2 data de lansare, Box Art si altele

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Uncharted 2 data de lansare, Box Art si altele

    Uncharted 2: Among Thieves este probabil cel mai asteptat joc din 2009 pentru ps3. Sony a anuntat oficial data de lansare a jocului pentru U.S. 13 octombrie. Sony a dezvaluit si forma finala a box art-ului. Si asta nu e tot. Compania japoneza a semnat un parteneriat cu Amazon.com, GameStop, Game Crazy si BestBuy pentru a oferii gamerilor DLC exclusiviste. Daca veti face pre-order la Best-Buy veti primi niste arme(Barettas AK-74) din aur pe care le veti putea folosi in multiplayer. Daca veti face pre-order la Amazon.com veti primi un treasure map pentru a gasi mai usor comorile ascunse. Game Crazy va ofera un Exclusive Currency Multiplier. Acest bonus le ofera gamerilor posibiliatatea de a castiga currency si bonusuri mult mai repede decat ceilalti oponenti pentru o perioada limitata (doar in multiplayer). Game Stop va ofera un Multiplayer Demo si downloadable Revenge Attribute. Accesul la demo-ul oferit de Game Stop va fi pe perioada 9-29 septembrie, ceilalti putand sa-l downloadeze pe 30 septembrie. Revenge Attribute este unul dintre ultimele Boosters care pot fi deblocate in campania multiplayer. Acest bonus va ofera posibilitatea sa deblocati Revenge Attribute chiar la inceputul campaniei.
    Attached Images Attached Images uncharted.jpg gold_guns.jpg gold_ak.jpg 504x_uncharted_2_release_date.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

    Uncharted II primeste o data exacta de lansare !

    Astazi este o zi minunata pentru fanii jocului Uncharted. Consider ca nu mai este nevoie sa dam mai multe detalii despre Uncharted II: Among Thieves. Sunt sigur ca fiecare dintre noi stie foarte multe lucruri despre acest joc. Nathan Drake va reveni pe PlayStation 3 pe 13 Octombrie in America de Nord si pe 23 Octombrie in Europa. Pentru cei care nu mai pot astepta pana atunci, Naughty Dog ne-a mai pregatit o surpriza astazi. Pana la lansare jocului producatorii vor mai pune la dispozitie inca un multiplayer demo pentru jocul Uncharted II. Demo-ul va fi scos pe piata gratuit pe 30 Septembrie. Cei care au facut comenzi inainte de aparitia jocului, vor primi bonus arme de 'aur' pentru multiplayer. Fiecare furnizor al jocului beta va oferi diverse exclusivitati. De exemplu, Amazon.com va oferi bonus o harta cu comori pentru joc. Sa speram ca gamerii din Romania vor gasi din nou o modalitate de a pune mana pe ele.

    Aici aveti un trailer cu gameplay din joc : Shackvideo - PC, PlayStation 3, Xbox 360, and Wii movies and trailers
    Attached Images Attached Images u.jpg u2.jpg

  3. #3 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Abia astept sa iasa. Cred ca va fi un joc de categoria artileria grea.

  4. #4 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pentru mine e Game of the year alaturi de COD MW2 si Killzone2 sa vina jocurile

  5. #5 SP
    Member colossus's Avatar
    nemaipomenit...si ar fi bine ca ubi sa se grabeasca cu assasin's creed II

  6. #6 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Nu stiu daca Game of the year, dar cu siguranta un titlu foarte bun. Sa nu uitam ca sunt anuntate o gramada de jocuri foarte bune anul acesta, atat pe x360, PS3 cat si pe PC ... Nu vreau sa ma pronunt inainte de a pune mana pe joc. Momentan nu pot sa va doresc decat rabdare... Si poate pentru unii mai impatimiti, Platinum Trophy.

  7. #7 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Cam neinspirat sa il lanseze in aceeasi zi cu Brutal Legend. Oricum, cred ca cine isi doreste cu adevarat ambele jocuri face un efort financiar si le cumpara, cu timpul e mai greu dar il aranjam cumva si pe el

  8. #8 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Astept cu nerabdare jocu!
    "Bling-bling-urile" alea cred ca se vor gasi si intr-un dlc, pentru doritori.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 31-10-2012, 23:20
  2. Statistici beta MAG + box art By Mika in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 11-12-2009, 12:09
  3. Replies: 12 Last Post: 15-07-2009, 07:20
  4. Guitar Hero 5 Box Art By Mika in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 23-06-2009, 17:24
  5. Replies: 8 Last Post: 18-03-2009, 03:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts