Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Resident Evil 7 este certificat Xbox Play Anywhere

 1. #1 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

  Resident Evil 7 este certificat Xbox Play Anywhere

  Sunt deziluzionat, debusolat, trist si.... infuriat! Glumesc bineinteles, dar asa probabil se simt unii fani Xbox la citirea acestei stiri. Phil Spencer, big cheese of Xbox Division tocmai a facut un anunt pe Twitter, prin care aflam ca RE7 este "Xbox Play Anywhere ready". Pentru cine a trait sub o piatra in ultimul an sau nu are lagatura cu tot ce tine de gamingul pe console, titulatura unui joc Xbox Play Anywhere inseamna ca acel joc va putea fi jucat pe consola Xbox One sau pe PC cu Windows 10 sau invers, avand o singura achizitie pentru ambele platforme, beneficiind de cross-save. Pana acum jocurile Play Anywhere aparute apartineau studiourilor Microsoft, francize gen Halo, Forza sau Gears. Resident Evil 7 este primul joc triplu A third-party (dezvoltat de alt studio decat Microsoft) care primeste aceasta functie si titulatura.

  Cum vi se pare ceea ce face Microsoft cu acest "Xbox Play Anywhere"? Credeti ca va dauna consolei Xbox One sau de fapt va aduce un plus valoare? Nu uitati, Resident Evil 7 se va lansa saptamana viitoare pe Playstation 4, Xbox One si PC.
  Phil Spencer ✔ @XboxP3
  RESIDENT EVIL 7 biohazard confirmed for @Xbox Play Anywhere – buy once, play on both Xbox One & @Windows 10 PC. Resident Evil | Xbox
  9:21 PM - 18 Jan 2017
  Attached Images Attached Images zxqpua8twxkmlqxru54j4a.jpg

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Eu nu stiu si nu inteleg de ce s-au gandit ei sa canibalizeze singuri propria consola, am mai zis asta. Mi-am vandut consola in vara, dar pot linistit sa ma joc Gears of War 4 sau Horizon 3 de pe PC. Astfel ce motiv as putea sa am sa mai cumpar o consola de la ei pe viitor? Ca jocuri exclusive nu au. Si sa fim seriosi, dupa scurt timp jocurile care nu sunt dezvoltate direct de studiourile lor, se vor lansa si pe Steam, Origin, etc. Uita-te doar la Ryse, Dead Rising, etc. RE7 apare oricum si pe Steam inca din prima zi.

 3. #3 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Din punctul meu de vedere ei acum se concentreaza pe Windows+Xbox ca o platforma comuna pentru ca... pot! Sony de exemplu nu poate pentru ca nu mai detine nici PC-uri si nici nu a detinut vreodata un OS. Asa ca Microsoft a decis in loc sa lucreze pe 2 fronturi/divizii separate, sa faca o platforma comuna cu ajutorul UWP si sa lase la libera alegere a developerilor dreptul de a lansa un joc cu minima greutate pe ambele platforme simultan. Si cumparatorilor de a alege pe ce platforma vor sa cumpere jocul.
  Practic ei zic ca dau la developeri mana libera cand de fapt isi asigura content pe ambele platforme. Iar cumparatorii daca au bani de PC sanatos se joaca pe PC, daca nu isi iau Xbox cu "doar" 249$ ....

 4. #4 SP
  Member blondutzu's Avatar
  Jocurile 3rd party oricum sunt multi platform, cum poate sa piarda xbox-ul cu "Buy once, Play anywhere", departe de intelegerea mea.

 5. #5 SP
  Member Encman's Avatar
  ..eu nu inteleg ce vor sa faca astia cu RE.. dar deja cred ca nu mai are rost sa-mi bat capul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 28-09-2016, 20:36

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts