Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 100

Thread: Project Scorpio va fi prezentat pe 11 Iunie

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Project Scorpio va fi prezentat pe 11 Iunie

    Dragi Xbox fani.... si anti-fani :) Microsoft tocmai a dezvaluit ca doreste sa "fure" startul E3 2017 care se va tine in perioada 14-16 Iunie, printr-o prezentare separata pe 11 Iunie a noii console 4k-capable numita momentan Project Scorpio. Prea multe detalii nu avem momentan decat anuntul pe Twitter, deci inarmati-va cu cafea si energizante deoarece acel 2 PM PT inseamna ora 0 a Romaniei. Pentru cine nu este familiar cu Project Scorpio, aceasta este o noua generatie a consolei Xbox One, o consola care chiar daca a depasit de curand 28 de milioane de bucati vandute global sta pe locul 2 in spatele consolei Playstation 4 care conduce detasat cu peste 54 de milioane de bucati vandute de la lansare.
    Brace for big news.#XboxE3 briefing will air Sunday, June 11 at 2 PM PT.
    Attached Images Attached Images download.jpg

  2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Iar consola care a furat cu adevarat startul, PS4 Pro se vinde bine-merci pana atunci. Tactica Microsoft a fost absolut dezastru privind lansarea consolei asteia. Sony a anuntat-o si a lansat-o dupa putin timp, Microsoft se lalaie de un an.

    Lasand astea la o parte insa, eu as vrea sa vad daca va fi mai 4K capable decat PS4 Pro, pentru ca daca e, ar fi in sfarsit o treaba buna facuta de Microsoft in generatia asta. Dar daca se va folosi si ea de upscale-uri si checkerboarding si alte briz-brizuri, nu cred ca o sa vanda mare lucru, mai ales ca aia mai hardcore se joaca jocurile Microsoft pe PC-uri cu 15 placi video si 12 nuclee la procesoare.

  3. #3 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Am o vaga banuiala ca a intarziat tura asta intentionat pentru a astepta noua serie de APU-uri de la AMD care se zice ca vor fi mai puternice decat Jaguarul din PS Pro...

  4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Foarte bine, dar nu trebuia anuntata cu atat de mult timp in urma. O puteau face acum si sa o lanseze in iunie. Dar nu stiu de ce am impresia ca desi o vor arata in iunie, pana in toamna nu o vedem in magazine. Adica peste inca 6-7 luni. Sony a inteles ca lumea vrea produsul cat mai repede dupa anuntul initial, dar Microsoft inca a ramas la a anunta consola si a o lansa dupa 2 ani. Iar asta nu ii ajuta deloc, vanzarile lui One sunt slabe si nu e nimeni incurajat in a o mai cumpara. Cand stii ca vine ceva mai bun, de ce sa cumperi ceva mai slab acum? Iar pana vine Scorpio, lumea a si uitat de el. Iar jocuri tot nu au.

    Am ajuns sa sper ca macar Nintendo sa reuseasca sa faca ceva cu Switch, pentru ca altfel e jale. In generatia trecuta a fost mult mai echilibrata lupta intre console, si X360 si PS3 erau console pe care le puteai foarte usor recomanda oricui, acum insa, doar uitandu-ne la noi pe forum, Microsoft nu mai face mai nimic.

  5. #5 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    Va fi semnificativ mai puternica decat pro,insa mi-e greu sa cred ca va rula 4k nativ toate jocurile,iti trebuie o adevarata bestie pt asa ceva...

    nici nu imi pasa daca va fi 4k nativ sau nu,sunt sigur ca va fi o consola foarte ok.

    cred ca va costa destul posibil 500-600 de dolari...in rest trebuie sa puna un procesor serios altfel ar fi o greseala.

  6. #6 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Am spus-o si o repet: nu 4k-ul, vr-ul sau alte parturi de astea fac diferenta ci jocurile, degeaba ai 4k daca n-ai ce sa joci. Luna asta sony ne da Nioh si Horizon Zero Dawn, microsoft ce face?

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu guys, daca va uitati pe forumurile si site-urile unde a fost postata stirea, veti vedea multi fanboti urland de fericire chestii gen "Ce bine, ca eu numai pe Xbox ma joc!" alaturi de "Xbox are jocurile cele mai bune!". Cu serviciile or sta cum or sta, cu hardware-ul poate rezolva prin Scorpio, dar cu jocurile, de cand cu "exclusive only on Xbox One & PC", au facut-o lata. Mai grav e ca pana la Scorpio, eu nu vad un singur exclusiv care sa ma determine sa o cumpar. Si-atunci, ce lanseaza de fapt Microsoft? Inca un PC extension pt. gaming room? Nu cred ca au inteles nici pana in ziua de azi ce inseamna o consola si de ce se bazeaza pe ale sale exclusivitati...

  8. #8 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu de unde aveti informatiile astea cu "semnificativ mai buna decat Pro-ul", intrucat din ce se stie pana acum, inclusiv de la Digital Foundry, cele 2 console vor fi destul de asemanatoare dpdv al puterii, cu plusuri si minusuri pe fiecare parte.

    4K nativ nu vom vedea, in banii astia (4-500$) prea curand decat pentru jocurile indie sau re-re-remasterizari.

    Eu zic sa va asteptati doar la un Xbox One care sa duca TOATE jocurile in 1080p (adica ce duce PS4 normal) si unele sa duca in 2K cu checkerboarding-ul aferent.

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai razvanrazy, parca nu erau totusi asemanatoare... PS4 Pro daca nu ma insel duce 4.2 teraflops (iar cu terflopii, deh) iar Scorpio se laudau cei de la Microsoft ca va avea 6 teraflops. N-am idee daca vor si reusi asta sau nu, dar cred ca ar fi exact diferenta de putere de care ar avea nevoie PS4 Pro ca sa duca in 4K tot. Bine, vorbesc eu care ma simt ca un batranel ce discuta despre S.F.-uri. Ce sa fac eu cu un 4K, cand eu am inca TV 1080p?

  10. #10 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    Xbox Scorpio va avea 6 teraflops,pro-ul are 4,plus alte componente sunt mai bune,diferenta e semnificativa.

  11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, dar ia in calcul si faptul ca cel mai probabil va avea acelasi CPU si ca memoria RAM nu o sa fie la fel de rapida ca cea de pe PS4 Pro. D-aia zic, plusuri si minusuri in fiecare parte, dar acelasi rezultat final - atat se poate in acest moment, in acesti bani, pentru a avea si profit

  12. #12 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    ar fi o tampenie cu un procesor de ala de toata jena.conteaza ambele(cpu si gpu)....bottom line ne trebuie jocuri

    ---------- Post added 16-02-2017 at 11:02 ----------

    acum vor avea iar o diferenta de performanta intre console intuiesc,si sony va scoate ps5 in 2-3 ani...

    mie mi-ar conveni si 1080p cu detalii mari,framerate ok,deocamdata sunt foarte incantat de ps pro,ai si ce juca pe el.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai da, dar ia in calcul si faptul ca cel mai probabil va avea acelasi CPU si ca memoria RAM nu o sa fie la fel de rapida ca cea de pe PS4 Pro.
    Pai cum asa? Si la memorie au spus ca va avea 320 GB/s fata de PS4 Pro cu 218 GB/s. La fel, nu am idee cum vor atinge asta, intrucat GDDR5 nu ajunge atat de sus, si ma indoiesc ca vor folosi GDDR5X (ce avem pe GTX 1080) la bani putini. Cine stie, poate vin iar cu vreo chichita gen memorie cache (remmember ESRAM?)... Sa nu uitam ca PS4 Pro mai are inca 1GB RAM (DDR3 pt. background stuff)...

  14. #14 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu daca ai vazut asta


  15. #15 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Sa vina cu jocuri, asta contează, din păcate xboxul meu nu a mai fost pornit de aproape juma de an.

  16. #16 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    probabil va costa destul de mult,cred ca vor veni si cu ceva jocuri,altfel nu l-as cumpara in iarna cand va sosi

  17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu stiu daca ai vazut asta
    Am vazut. Nimic nou... foarte multe presupuneri bazate pe un whitepaper de la un "anonymous tipster" de anul trecut... Ideea este ca daca ESRAM a disparut din procesor, asta nu inseamna ca nu ar putea folosi o memorie extrem de rapida pt. cache, dar care sa nu fie pe CPU die. Ar fi ceva mai lenta, dar procesul ar fi mai ieftin si ar putea folosi o cantitate mai mare fata (fata de ESRAM unde parca aveau 32MB).

    Oricum, tot acest mambo-jumbo tehnic este egal cu zero daca tot ce vine pe Xbox One este si pe PC. Fara exclusivitati poate fi si de 2x mai rapid ca PS4 Pro, ca tot pierde "razboiul".

  18. #18 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Generatia asta Microsoft au ramas mult in urma cu exclusivitatile. Chiar daca la E3 par sa aiba destule, multe din ele apar foarte tarziu sau nu apar deloc, cum ar fi Scalebound. Cred ca era mai bine sa se concentreze pe exclusivitati adevarate (nu Xbox & PC) si sa investeasca mai mult in studiouri, asa cum face Sony.

  19. #19 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Generatia asta de console (sa vorbim la plural) au dus lipsa de exclusivitati. Microsoft a dat chix cu Quantum Break, Tomb Raider a fost timed exclusive, Suset Overdrive...anulare Scalebound. La Sony putem aminti de lansarea Driveclub, celebrul No Man's Sky, remastere la alte remastere (gen Last of Us remasterizat de 2 ori....), Gran Turismo care vine (completati voi cand...), etc.
    Nu e un concurs (daca era Microsoft pierdea relaxat ) ), dar ca idee ambele companii duc lipsa de jocuri exclusive, nu doar aia verzi

  20. #20 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Leo, cum adica Last of Us remasterizat de 2 ori ? Ca nu m-am prins...

    Si nu e chiar asa. PS4 clar a avut mai multe exclusivitati, nu uita de Uncharted 4, The Order, Ratchet and Clank (care nu este 100% remasterizare), The Last Guardian, acum vine Horizon Zero Dawn, urmat de alte exclusivitati (Detroit, God of War 4, Days Gone...) pe cand pe Xbox...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  2. Corvette a prezentat noul C6.R GT2 By ffocus in forum Auto & Moto
    Replies: 3 Last Post: 07-08-2009, 18:57

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts