Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Primele imagini din Fallout MMORPG

  1. #1 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar

    Primele imagini din Fallout MMORPG

    Desi Bethesda i-a dat in judecata, cei de la Interplay nu par prea afectati si lanseaza pe forumul oficial primele art-works din jocul ce urmeaza sa fie lansat, Fallout MMORPG, nume de cod: Project V13. Dupa cum puteti observa si voi mai jos, desenele par sa pastreze atmosfera din Fallout 2, peisajele fiind marcate de nostalgia Fallout - old school, iar desenul ce prezinta un caracter din joc fiind izbitor de asemanator cu cel din prezentarea din Fallout 2.

    Chiar daca anuntul este oarecum umbrit de conflictul Interplay vs Bethesda, conflict ce vizeaza drepturile asupra MMORPG-ului Fallout, firmele invinuindu-se reciproc ca nu si-au respectat partile contractule, noi gamerii putem doar sa speram ca cei de la Interplay isi vor duce la bun sfirsit munca si ca vor scoate un MMORPG de nota 10.

    Jocul are ca status TBA, o data exacta de lansare nefiind pubilcata inca si este un proiect in colaborare cu Masthead. Pina cind apar screenshots ingame va las sa va delectati cu aceste art-works.
    Attached Images Attached Images v13_fallout_factory_94999_screen2.jpg v13_fallout_desert_29823_screen.jpg v13_fallout_graveyard_11869_screen.jpg v13_fallout_survivor_26937_screen.jpg

  2. #2 SP
    Member Harilip's Avatar
    pare oarecum interesant
    totusi cu siguranta nu se va compara cu succesul lu' Fallout 3

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca in momentul de fata orice MMORPG bun ar putea rivaliza cu succesul lui Fallout 3. Si daca este din universul Fallout, cu atat mai bine. Eu nu inteleg "frica" de pana acum a developerilor de a scoate MMO-uri pe console.

  4. #4 SP
    Member Imperatore's Avatar
    de abia astept sa vina ziua cand vom juca MMORPG-uri pe console,consola , sper doar ca aceea zi sa nu fie foarte indepartata (inceputul e mai greu ca de obicei)

  5. #5 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    bestial !!!! ... se pare ca din ce in ce mai multe mmo-uri isi fac aparitia pe console , ceea ce este foarte bine ..

  6. #6 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    oricum e mult mai usor sa joci un mmo piratat pe un server fantoma pe PC;
    pe console din start e mult mai greu sa joci piratat, cu atat mai mult un MMO
    (iar aici ma refer la PS3 unde este imposibil si la XBOX 360 unde este delicat subiectul)

  7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by deimien View Post
    oricum e mult mai usor sa joci un mmo piratat pe un server fantoma pe PC;
    pe console din start e mult mai greu sa joci piratat, cu atat mai mult un MMO
    (iar aici ma refer la PS3 unde este imposibil si la XBOX 360 unde este delicat subiectul)
    Concluzia ta fiind care?
    Sa ramana pe PC, pentru ca e mult mai usor de jucat / piratat un MMO?
    Daca vine pe console, din cauza ca va fi mai greu de piratat, nu va avea succes?

    Nu vad relevanta postului, te rog lumineaza-ma

  8. #8 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    well my sarcastic friend "scopul postului" era sa pledeze PENTRU a rula MMO pe console dat fiind GARANTIA CA NU SE POT PIRATA.. ERGO VREI SA JOCI CUMPERI!!!!!!!!!!!
    destul de clar pumpkin?

  9. #9 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Vai ce atitudine de falsa superioritate, asta era de fapt ascunsa in postul tau cel putin vag.
    Multumesc ca m-ai luminat, sigur o sa dorm mai bine la noapte.

    L.E.: Da pumpkin, mersi.

  10. #10 SP
    Junior Member morpheus2k5's Avatar
    In sfarsit ceva artwork din MMO. Pacat ca le-au scos fortat ca sa le demonstreze celor de la Bethesda ca lucreaza si ei la MMO ca sa nu piarda licenta. Acum ca au terminat cu licenta, mai trebuie sa castige contra-procesul itentat Bethesdei ca sa isi scoata si banii promisi de cei din urma pentru Fallout MMO.

    MMO-urile pe console sunt usor de realizat dar greu de intretinut. Iti trebuiesc servere si pentru XBox 360 si pentru PS3 si cum arhitectura serverelor este diferita, trebuiesc doua randuri de servere deci mai multi bani. Daca il scoti si pe PC alti bani. Asta ca sa nu mai vorbim de pietele de desfacere diferite: USA, EU, Asia-Oceania.
    Plus ca cu toate ca pe console suntem obisnuiti cu micro-payments gen haine pentru avatare, themes, jocuri etc, piata inca nu e pregatita pentru monthly subscription payments pentru un MMO. Ca sa mearga trebuie sa fie cu adevarat un MMO foarte foarte tare. Avem de asteptat sa sparga gheata Blizzard-ul cu al lor next-gen MMO planuit pentru console (din pacate pentru consolele din generatia urmatoare deci mai avem de asteptat).

  11. #11 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Desi Bethesda i-a dat in judecata, cei de la Interplay nu par prea afectati si lanseaza pe forumul oficial primele art-works din jocul ce urmeaza sa fie lansat,
    Pai tocmai de-aia au fost dati (ma rog, pe langa altele) in judecata, pana in aprilie 2009 trebuiau sa aibe dovezi ca lucreaza la un MMO Fallout (la Interplay asta inseamna artwork, mi-ar fi placut sa insemne un playable build ) si ca au facut rost de fonduri.

    nah: http://savenload.wordpress.com/2009/...-art/#more-565

  12. #12 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Eu nu inteleg de ce sa chinuie atata cu procese & crap. Sa schimbe numele jocului / personajelor / misiunilor in asa fel incat sa nu mai dea a Fallout, si gata. Fallout MMORPG dar cu alt nume.

  13. #13 SP
    Junior Member morpheus2k5's Avatar
    Cum sa renunte la numele Fallout care este o franciza mare din industria gaming-ului? Plus, Interplay Entertainment cu al lor Black Isle Studio sunt cei care au inventat franciza Fallout? Interplay-ul a dat faliment, au inchis Black Isle, au anulat Van Buren-ul care trebuia sa fie Fallout 3, drepturile de autor au fost cumparate de Bethesda, iar acestia i-au lasat pe cei de la Interplay sa lucreze la Fallout MMO care era deja in pre-productie. Li s-a pus o data limita, mai exact aprilie 2009 ca sa demonstreze ca lucreaza la MMO si un target de lansare a jocului de 4 ani si li s-a dat bani din parte Bethesda pentru a finanta proiectul. Cum Interplay nu au anuntat Fallout MMO oficial, Bethesda au dat in judecata Interplay cu scopul de a castiga drepturile de autor asupra jocului in caz ca, castigau procesul. Interplay au lansat artwork-urile de mai sus ca sa demonstreze ca lucreaza la joc si au intentat un contra-proces. Au castigat procesul cu Bethesda legat de drepturile de autor, iar prin acest contra-proces pot castiga alti bani de la Bethesda plus drepturile complete asupra MMO-ului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Primele imagini din Dirt 3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 10-08-2010, 20:35
  2. Primele imagini din Dragon Age 2 By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 13-07-2010, 16:25
  3. Primele imagini din Crackdown 2 By Mika in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 24-09-2009, 20:33
  4. Primele imagini din Singularity By siNcE in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 07-08-2009, 10:42
  5. Primele imagini din Fifa 10 By Madutzzu14 in forum Console News
    Replies: 57 Last Post: 10-06-2009, 11:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts