Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Zvon: Xbox 360 Slim

  1. #1 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

    Zvon: Xbox 360 Slim

    Cu ocazia unui eveniment ce a avut loc in Delhi, India, Microsoft a dezvaluit unele informatii despre viitoarea platforma a consolei Xbox 360. Dupa spusele acestora se pare ca se lucreaza la o noua platforma ce va unifica CPU, GPU si eDRAM sub un sigur chip numit Valhalla folosind un nou proces de fabricatie pe 45 nm. Acesta ar urma sa fie anuntat oficial in luna decembrie, pentru o eventuala lansare candva, in 2009. Pe langa toate acestea se mai aude prin "gura targului" cum ca, Microsoft, ar cauta pe la diferite companii specializate, o noua solutie mai eficienta pentru sistemul de racire actual la un pret cat mai avantajos. Din toate astea ce rezulta? Un proces de fabricatie mai putin costisitor si un nou look @ slim, right? Tot ce ne ramane de facut este sa asteptam si sa speram ca MS sa nu va da gres si de data aceasta cu sistemul de racire, pentru ca pe langa garantia de 3 ani ar mai trebuii apoi sa includa si asigurari de locuinte...

    P.S : Imaginea pur fictiva
    Attached Images Attached Images x360slim.jpg

  2. #2 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    ....se mai aude prin \"gura targului\" cum ca, Microsoft, ar cauta pe la diferite companii specializate, o noua solutie mai eficienta pentru sistemul de racire actual la un pret cat mai avantajos. Din toate astea ce rezulta? Un proces de fabricatie mai putin costisitor...
    Dupa ce ca au la bani cu nemiluita tot umbla dupa chilipir, sa le fie cat mai ieftin procesul de fabricatie in loc sa se gandeasca ca un lucru bun de calitate nu are cum sa fie si ieftin. Mie imi este teama ca or sa cada din lac in put cu mentalitatea asta sa produc ieftin ca sa vand tot "scump".

  3. #3 SP
    Member obidan's Avatar
    360 Slim?
    Asta explodeaza direct

  4. #4 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Normal ar fi sa il si ieftineasca din moment ce ii va costa mai putin fabricarea.

  5. #5 SP
    Member St Mael's Avatar
    Hehe, pai asa, la cat de ieftin a ajuns deja, varianta slim ar trebui sa o vanda pe alune.

  6. #6 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Ar fi normal sa o dea la acelasi pret cu versiunea Arcade, dar cu un hard de 20GB.

  7. #7 SP
    Member SiCK's Avatar

  8. #8 SP
    Member N3O2005's Avatar

  9. #9 SP
    Member SiCK's Avatar
    Zvon pornit de blog-uri de 2 lei pentru a primi din mila click-uri sa faca un ban.

  10. #10 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Da am si alte surse, dar le-am vazut si pe cele 2 date de tine. De ce ma intrebi?
    Eu cred ca daca iese slim-ul probabil va inlocuii varianta de 60 GB dar la celasi pret, urmand ca dupa cateva luni pretul sa scada treptat. Cinestie poate la anu vom avea o varianta slim sub pretul celei Arcade de acum
    Oricum ramane doar un zvon deocamdata...dar e destul de plauzibil.

  11. #11 SP
    Member SiCK's Avatar
    Probabil vor schimba design-ul,dar nu asa repede si nu in felul in care s-ar gandi lumea.
    Te intreb pentru ca alea 2,prima de fapt sunt sursa pentru toate link-urile pe care le poti avea.Am vazut stirea ieri si am murit de ras cand am vazut sursa.Adica IGN,GT si oricare alt site credibil nu stiu de asta si vine unul cu juma' de blog si le da lectii ? Sa fim seriosi.

  12. #12 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Despre treaba asta s-a mai vorbit si prin luna mai...si daca cauti putin vei vedea ca acea sursa este una destul de buna si a fost preluata de toate site-urile mari. Blogul acela de "2 lei" iti spun sigur ca si-au luat informatiile de undeva, ca doar nu le picase lor acu sa bage un zvon aiurea si nici nu cred ca au pile prin culisele Microsoft.

  13. #13 SP
    Member St Mael's Avatar
    Quote Originally Posted by SiCK™
    Probabil vor schimba design-ul,dar nu asa repede si nu in felul in care s-ar gandi lumea.
    Te intreb pentru ca alea 2,prima de fapt sunt sursa pentru toate link-urile pe care le poti avea.Am vazut stirea ieri si am murit de ras cand am vazut sursa.Adica IGN,GT si oricare alt site credibil nu stiu de asta si vine unul cu juma' de blog si le da lectii ? Sa fim seriosi.
    Cum adica "asa repede"? In toamna anului viitor se vor implini 4 ani de la lansarea Xbox 360, iar dupa 4 ani mi se pare foarte plauzibil un redesign al consolei. In niciun caz nu ar fi prea devreme, mai ales daca tinem cont ca 4 ani a fost intreaga durata de viata a primului Xbox. Iar mai presus de orice altceva, Valhalla nu este niciun zvon, a fost demult confirmata impreuna cu revizia Jasper ca fiind succesoarea acesteia.

  14. #14 SP
    Member SiCK's Avatar

  15. #15 SP
    Member St Mael's Avatar
    Microsoft au negat exact la fel si lansarea unui Xbox 360 cu port HDMI pana la anuntarea oficiala a Elite-ului. E chestiune de Marketing. Pana la urma pe mine nu ma intereseaza daca va fi slim sau nu, tot ce conteaza este ca, sub o forma sau alta, Valhalla va veni si ma astept la imbunatatiri considerabile pentru fiabilitate.

  16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar
    1. Care parte a cuvantului "ZVON" nu e de inteles ?
    2. Normal ca vor fi schimbari majore atata timp cat se va trece in 45 sau 60nm si single chip (GPU si CPU pe acelasi soclu... nu cred ca vor fi pe aceeasi pastila). Caz in care o versiune mai slim ar fi mai mult decat realizabila...
    3. Poti sa vezi si pe IGN, Gamespot si alte site-uri mari... stiri care n-au avut niciodata 3 surse (asa cum se cere unui jurnalist serios). Insa traim in alte timpuri in care sursa poate fi o singura persoana (un developer, un inside guy, un publisher, sau pur si simplu un angajat pissed off rau de tot pe contractul sau de confidentialitate). Mai mult, sursa poate doreste sa ramana anonima. Si-atunci ce faci ?

    In concluzie, luati-o ca atare, e un zvon... daca vreti surse "mai tari" decat zvonurile, va fac eu cunostinta cu babele de la mine din bloc. Va garantez ca nu le bate nimeni si sunt cele mai tari. Sper sa nu isi faca si site de news-uri...

  17. #17 SP
    Member SiCK's Avatar
    Da man,dar stiri de genul asta ii bulverseaza pe cei mai neinformati si o iau ca pe bune.
    Mai ales ca in articolul original au folosit un mock-up de PS3.Degeaba scrie ca e mock-up,majoritatea se vor uita la poza aia si vor spune..haha,slim 360. (pozele in attachement)

    Abia au reusit sa scoata modelul 60GB si sa ieftineasca enorm consola ca unii deja viseaza la un pret mai mic de atat parca s-ar intampla maine.
    Attached Images Attached Images psthreemockupyarite.jpg slim-xbox.jpg

  18. #18 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cea mai tare sursa de zvonuri a fost Surfer Girl Reviews Star Wars (google it), insa blogul s-a stins pe la inceputul anului 2008. tipa clar lucra in industrie si timp de un an si ceva a postat multe chestii interesante. pacat...

    un editorial interesant despre presa de gaming si impactul pe care l-a avut blogul tipei puteti sa cititi aici.

  19. #19 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da, SurferGirl avea mereu stiri in exclusivitate. Era genial site-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Zvon: Hulu pe Xbox 360 By sahara in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 29-06-2010, 21:23
  2. Zvon: Xbox 360 Slim este in lucru ? By BugsBunny in forum Console News
    Replies: 41 Last Post: 14-06-2010, 09:43
  3. Zvon: Xbox 360 Elite bundle By erik95 in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 08-05-2009, 09:50
  4. Zvon: Bundle Xbox 360 cu GTA IV By consol3 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 25-04-2009, 22:45
  5. Zvon: MGS4 vine pe Xbox 360 By istrategie in forum Console News
    Replies: 41 Last Post: 23-10-2008, 16:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts