Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 99

Thread: Fallout 3 Leaked after going Gold

  1. #41 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    hm, monky, banuiesc ca nu la postul meu te refereai. nu de alta, dar nu vad unde m-am laudat. din contra, inteleg ca producatorii de jocuri nu-si mai bat capul atat de mult pentru a scoate un joc excelent daca acesta va fi piratat. cat priveste manjitul, n-as vrea sa incepem o discutie in contradictoriu aici. nu ar avea rost si sens, cred.

  2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    djleo66, onform news-ului:
    Fallout 3 Leaked after going Gold. Conform Videogamer, Fallout 3 a fost piratat la nici 24 de ore dupa ce a intrat in stadiul gold.
    suntem on-topic, despre piraterie (si Fallout 3). Imi pare rau deja de Bethesda... daca va iesi un al doilea Assasin's Creed PC version, nu cred ca vom mai vedea un Fallout 4... never ever...
    Quote Originally Posted by pheidippides View Post
    hm, monky, banuiesc ca nu la postul meu te refereai.
    Nu, a se reciti postul meu, vorbesc la modul general. Nu m-am adresat nici-unui alt user decat celui care se simte cu musca pe caciula... Cine se simte, sa fie sanatos... si daca are prea mult timp liber poate vine sa mai munceasca si in locul meu, ca sa-mi permit mai multe jocuri originale

  3. #43 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    pai da, ma simt. in afara de partea cu "manjitul". din pacate insa, nu te pot ajuta la partea cu muncitul, ca inca n-am plecat de la serviciul meu.

  4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai tocmai man... vezi, ca tot spui ca muncesti si tu. Nu stiu ce lucrezi, dar sa zicem ca faci... muzica. Bun, muncesti 2-3 ani sa faci albumul perfect... muzica vietii tale nah. Si te chinui inca vre-un an sa gasesti sponsor, inca nu stiu cat sa gasesti casa de discuri, amanetezi apartamentul sa-ti platesti instrumente, formatie, etc... Si mai ai 3 saptamani pana la lansare. Esti prins de toate cele, si intri pe forum sa te mai relaxezi si tu. Intri si vezi mare "Ce album de 2 lei a scos asta !!!111 L-am downloadat aseara (mai erau vre-o 10.000 de insi la peering). Nu merita, waste of time".

    Ce-ai spune ? Pe unde ai scoate maneca ? Ai accepta explicatii de genul "Pai ti-as fi cumparat albumul daca mi-ar fi placut". Sau explicatii de genul "Nu dau eu bani pe muzica" ? Sau mai rau, ce explicatii ai da casei de discuri (sau ce explicatii ar putea da ei ?). Si cel mai rau, cum o sa faci tu cu banca...

    Suna pesimist... but it's the simple truth. Pune-te si in pielea celor care au muncit la nenorocitul ala de joc, asa cum si tu ai munca ta, si eu a mea... etc. Sper ca s-a inteles ideea. Sunt prea catranit acusica

  5. #45 SP
    Member Xristina's Avatar
    Fallout 3 a fost luat in jur de vreo 15.000 de ori, numai varianta de Xbox, acuma inmultiti acest numar cu 3 per mod de achizitie(PC,Xbox360,PS3).

    Motivele pentru care unii romani nu cumpara jocuri sunt :

    1) Pretul ridicat in comparatie cu tarile din vest
    2) Inexistenta unor site-uri serioase specializate. Fara suparare GameShop sau GameStore nu mi se par cine stie in ce in comparatie cu ce pretind a fi.
    3) Mentalitatea romanului vis-a-vis de piraterie. "E moka, e bine!".

  6. #46 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Xristina doar la punctul 3 ai dreptate. Majoritatea oamenilor de pe aici nu cumpara din Romania. Eu am pre-order de acum 2 luni la Fallout 3 Collector's Edition la pretul decent de 230 RON si n-o sa-l joc pana nu vine.
    Am bagat bani in vreo 5-6 jocuri luna asta si am ce juca pana apare.

    Din pacate educatia romanilor cu privire la jocuri a pornit cu stangul. Ma uitam pe un forum ieri cum se discuta despre Brothers in Arms Hell's Highway si majoritatea se plingeau din cauza cutscene-urilor ca nu pot fi scoase si trebuie sa "SUPORTE" sa vada filmul.
    Pe de-o parte ma bucura faptul ca acest gen de oameni nu va intelege nimic din Fallout 3 si il va dezinstala.
    Imi pare bine ca pirateaza toti retardatii invatati doar sa vada sange pe ecran si sa "traga cu pusca" sau dupa moda Counter Strike (sa "dea capuri").
    Cand vor vedea ca e un sistem de combat care le cere SA GANDEASCA vor dispretui jocul. La fel cum probail vor sari peste poveste si nu vor intelege nimic.

    Abia astept sa-l joc cum se cuvine si nu ma refer aici la original vs. piratat ci la modul in care incepi sa observi calitatea prin faptul ca investesti in ceva.

  7. #47 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    monky, ai dus lucrurile intr-o extrema, sper doar pentru a fi mai clar. in rest, exagerezi. de ce? pentru ca producatorul lui fallout 3 isi va scoate banii, fara doar si poate, fie si numai pentru ca in tarile cu un nivel de trai mai ridicat nimeni nu prea face "magarii". numai ca, probabil, nu va avea un profit suficient de mare incat sa bage multi bani in urmatorul titlu, care sa rupa gura targului. deci pica analogia ta cu amanetatul apartamentului, dar ramane ideea de baza.
    altfel, sunt de acord cu tine, si as fi fost aproape de a-mi arunca dvd-urile, daca site-uri (si oameni) precum gameshop nu ar veni cu explicatii de genul "eu vand doar 50 de buc, de asta pun jocurile la 250 de ron". uite ca emag a putut vinde mass effect si cod4 cu doar 22 de ron!!!! cand o sa puna jocurile la 170 de ron (generalist vorbind), cat sunt afara, atunci o sa ma alatur si eu voua, si o sa se vanda 100, 200 de buc. dar daca ar fi asa atunci nu ar mai face burtile mari parvenitii, si asta nu le convine. in esenta, monky, nu sunt impacat cu mine ca fur, dar nici nu vreau sa fiu furat. o sa-mi spui, pe buna dreptate, ca atunci nu trebuia sa-mi iau consola.
    p.s. nu "uita" ca am pus la vanzare 10 jocuri originale, ceea ce inseamna ca am vrut sa aleg drumul acela. dar uite-te la bobby, vroia sa le "dea" o multime de bani si a fost tratat...

  8. #48 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    esti absurd. Pretul de la emag a fost o greseala si nu ceva intentionat. Cat despre pierderile pe care le vor avea companiile producatoare... isi vor scoate destui bani de pe urma consolelor, insa hai sa vedem dupa decembrie cate bucati de Fallout 3 PC se vand.

    Cu cate bucati crezi ca va depasi Assassin's Creed? Si in curand nu vom mai avea jocurile astea pe PC pentru ca nu merita sa investesti intr-o echipa de dezvoltare pt PC.
    Bani pentru un Elder Scrolls 5 sau Fallout 4 va avea Bethesda. Dar adio PC din ecuatie.

  9. #49 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    sunt absurd, nu iti pot raspunde. dupa ce ma tratez, promit sa revin, khan.

  10. #50 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Xristina doar la punctul 3 ai dreptate. Majoritatea oamenilor de pe aici nu cumpara din Romania. Eu am pre-order de acum 2 luni la Fallout 3 Collector's Edition la pretul decent de 230 RON si n-o sa-l joc pana nu vine.
    Am bagat bani in vreo 5-6 jocuri luna asta si am ce juca pana apare.
    Punctul 1 se refera la nivelul de trai de trai din Romania si preturile practicate, care din pacate nu depinde de saracii distribuitori.

    La punctul 2 ma refer la timpul in care ajung unele jocuri la noi in tara. De exemplu un prieten de al meu cauta Star Wars TFU de mult fara succes.

    Dar cam astea sunt, segmentul de piata la care se aplica, ca poate e mai clar, nu este unul "veteran" , sa zic asa, ci unul n00bist, cu "scule" si "parascule", sigur ii mai vedeti pe forumurile de specialitate.

  11. #51 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pai una e sa spui ca jocurile sunt in general scumpe si alta e sa le compari cu cele din vest. Avem posibilitatea sa cumparam direct de acolo deci ce ne opreste? Poate ar trebui educat omul de aceasta posibilitate. Star Wars TFU poate fi cumparat de pe thehut.com, shopto.net sau multe alte site-uri din UK care il trimit in mai putin de o saptamana.

    Repet, nu e neaparat vina lui.. ci poate si a noastra.. ca ar trebui sa promovam mai mult posibilitatea de a cumpara ieftin de pe net si la timp.

    @pheidippides esti un roman tipic care apeleaza la sarcasm pentru a-si apara mentalitatea depasita. Poate chiar ar trebui sa te tratezi.

  12. #52 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Deci am scris parca undeva. Asassin's Creed Xbox 360 s-au vandut cateva milioane exemplare. Pentru PS3 la fel. Pentru PC s-au vandut 100.000 sau 200.000 nu mai tin minte. Credeti ca vor mai scoate pentru PC?

  13. #53 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Fallout 3 a fost piratat cu 3 saptamani inainte de lansare pe Xbox360 si tot de PC va luati ? (sa nu mai zic de GTA4)

  14. #54 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    khan, esti un roman cu o bruma de istetime care vine cu resorturi psihologice facile pentru a nu recunoaste ca a fost deplasat cu anumite etichete, drept pentru care apelez si eu la ele. daca poti aprehenda ce am scris eu mai sus, ca raspuns la postul lui monky, o sa vezi ca sunt, im mare parte, de acord cu el, si, implicit, cu tine.
    daca, in schimb, te frustreaza ca unii, care fac lucruri ce pericliteaza eventuala aparitie a unor jocuri pentru pc sau console, isi dau cu parerea, in regula. si pe mine ma frustreaza ca, desi muncesc mai mult decat un om care face aceeasi treaba ca si mine, dar afara, castig mult mai putin decat el.
    de tratat, ma tratez, chiar si in ceea ce priveste mentalitatea. multam de grija. as prefera sa nu transformam o discutie potential interesanta intr-un razbel al impunsaturilor. desi, daca vrei, particip cu placere.

  15. #55 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by Max View Post
    Fallout 3 a fost piratat cu 3 saptamani inainte de lansare pe Xbox360 si tot de PC va luati ? (sa nu mai zic de GTA4)

    Nu trasnformati stirea asta intr-un loc de discutie despre piraterie!
    Vai, cum am putut sa ne legam de PC ?! GTA4 a fost cu o sapt maxim inainte de lansare nu cu 3 saptamani. Nu a aparut pe PC ca versiunea aia nu o fi gata Ce sa facem daca pe Xbox se misca mai rapid.

  16. #56 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Vai, cum am putut sa ne legam de PC ?! GTA4 a fost cu o sapt maxim inainte de lansare nu cu 3 saptamani. Nu a aparut pe PC ca versiunea aia nu o fi gata Ce sa facem daca pe Xbox se misca mai rapid.
    Daca vrei pot continua lista cu Saints Row 2 si Fracture..

  17. #57 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da, ai dreptate. Pirateria de pe PC e mai mica si mai lenta decat pe Xbox 360 . Tu imi dai exemple niste exceptii. Una e sa piratezi ceva fara protectie (xbox 360) si alta cand ai de spart o protectie.

  18. #58 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by Max View Post
    Fallout 3 a fost piratat cu 3 saptamani inainte de lansare pe Xbox360 si tot de PC va luati ? (sa nu mai zic de GTA4)
    Si ce legatura are asta cu prefectura?

    GamaSutra sustine ca a fost o scurgere de cod din fabrica. Eu l-as da afara pe ala care a facut leak-ul.

    @Bobby AC s-a vandut atat de putin pe PC dintr-un motiv lense de inteles. Sa fim realisti : console > PC, avand ca scop gamingul. Nu vorbesc de Romania in cazul de fata. Pe un xbox joci cu totul la maxim, pe un PC, mai scartaie si mai trebuie sa bagi bani in el.

    PS: Nu sunt console fan-girl. Din potriva, imi place mai mult sa joc pe PC unele titluri decat pe x360.

  19. #59 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by pheidippides View Post
    khan, esti un roman cu o bruma de istetime care vine cu resorturi psihologice facile pentru a nu recunoaste ca a fost deplasat cu anumite etichete, drept pentru care apelez si eu la ele. daca poti aprehenda ce am scris eu mai sus, ca raspuns la postul lui monky, o sa vezi ca sunt, im mare parte, de acord cu el, si, implicit, cu tine.
    daca, in schimb, te frustreaza ca unii, care fac lucruri ce pericliteaza eventuala aparitie a unor jocuri pentru pc sau console, isi dau cu parerea, in regula. si pe mine ma frustreaza ca, desi muncesc mai mult decat un om care face aceeasi treaba ca si mine, dar afara, castig mult mai putin decat el.
    de tratat, ma tratez, chiar si in ceea ce priveste mentalitatea. multam de grija. as prefera sa nu transformam o discutie potential interesanta intr-un razbel al impunsaturilor. desi, daca vrei, particip cu placere.

    uite ca emag a putut vinde mass effect si cod4 cu doar 22 de ron!!!!
    cum poti sa spui asta si sa crezi in ea ca si cum ar fi rezolvarea unei probleme. Aici mi-ai parut absurd.

    Daca tie ti s-a parut ca ti-am catalogat tot post-ul absurd atunci poate e si vina mea ca n-am citat fragmentul, insa tare usor ai mai sarit la gatul meu (sau ai atentat la forma mea telurica) ca vad ca-ti place sa o arzi viziunistic.

  20. #60 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Bethesda Comments on Fallout 3 Piracy

    Quote Originally Posted by VE3D.com
    So um, yeah, it looks like game piracy isn't just a PC problem after all as Bethesda has commented about the leaked Xbox 360 version of Fallout 3 that has been making the rounds (please no links, thx).
    "When we contacted Bethesda Software about the matter, Pete Hines responded "We're looking into it. Since we haven't sent out a single disc, it greatly reduces the number of places this might have come from." Time will tell if the version that leaked was an older build from Bethesda or retail copy that may have been swiped from a manufacturing plant."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 23:34
  2. Batman: AA GOTY Ed. leaked By trickz in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 15-01-2010, 01:56
  3. Leaked: Nintendo Wii 2 By erik95 in forum Console News
    Replies: 16 Last Post: 30-10-2009, 16:02
  4. Leaked Gothic 4 gameplay By obidan in forum Videos
    Replies: 3 Last Post: 10-06-2009, 14:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts