Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Sacred 2 ajunge pe 17 Februarie

  1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

    Sacred 2 ajunge pe 17 Februarie

    Atari tocmai a anuntat ca ei se vor ocupa de distributia jocului celor de la Ascaron Entertainment si anume Sacred 2 si au publicat si urmatoarele date de lansare. Pentru PC jocul va iesi in acest an pe 11 Noiembrie iar noi cu consolele il vom primi de abia in 2009 pe 17 Februarie. Jocul va fi disponibil si pe Xbox 360 cat si pentru PlayStation 3. Initial jocul s-a zvonit a fi lansat la inceputul lui 2008 de catre anumiti retaileri dar printr-un comunicat de presa amanat prin Septembrie pentru ca nu era gata complet. Asadar am ajuns cu o lansare in Noiembrie si alta in Februarie. Jocul, atat pentru PC cat si pentru console va avea suport co-op pentru online si pentru offline. Asta suna foarte bine. Sa vedem ce o sa faca Fable 2 saptamana asta cu co-op-ul ca sa stim daca asteptarile pentru co-op rpg ne raman unde sunt acum ori ni le ridicam foarte mult .
    Attached Images Attached Images sacred_2.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lasa ca e buna amanarea. Si-asa Februarie era o perioada cam "moarta" din punct de vedere al lansarilor. In plus, more time for development. Si-mi place si ca-l scot pe PC inainte. Lasa-i pe ei sa se loveasca de bugs, noi vrem final fixed version

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Sacred Citadel By PET in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 18-04-2013, 10:45
  2. Sacred 2: Fallen Angel By BoDoPSX in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 133 Last Post: 30-09-2009, 09:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts