Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Assassin's Creed 2? Maybe

 1. #1 SP
  Senior Member Bobby's Avatar

  Assassin's Creed 2? Maybe

  Stiam eu ca Assassin's Creed nu are cum sa nu primeasca si un sequel sau doua sau trei (ca in reclama la CEC Bank). Ubisoft declarase ca jocul va primi un sequel in cazul in care este bine primit de catre fani. +7 milioane exemplare vandute o insemna ca a fost bine primit? Ok, sa revenim. In timp ce vorbea despre Prince of Persia la Tokyo Game Show, Animation Director David Wilkinson l-a laudat pe Alex Drouin cel ce a lucrat la animatia din Prince of Persia: The Sands of Time si la cea din Asassin's Creed. Acum vine bomboana, tot referitor la Drouin Wilkinson a declarat ca ultima data acesta se ocupa de Altair. Il invata sa inoate. Boom.

  Asta inseamna 2 lucruri: Un Assassin's Creed 2 este pe drum si se pune foarte mult atentia pe Altair si pe animatiile sale. Era si timpul sa invete sa inoate. Escalada orice cladire dar nu stia sa dea din picioruse sa nu se innece.

  “He’s busy making Altair even more beautiful. Last thing I saw him do was getting Altair to swim.”
  Attached Images Attached Images altair_2.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member GeOKeR's Avatar
  Era clar ca va urma o continuare a jocului la cat de bine a fost primit de catre consolisti Pentru mine a fost unul din cele mai bune jocuri si chiar mi-a fost pe plac, chiar daca devenea repetitiv. Mi-a oferit exact ce imi doream in acea peioada.

 3. #3 SP
  Senior Member h0stile's Avatar
  dar din cite stiu eu UBI a spus inainte de lansarea primului ca va fi o trilogie, insa nu au dat mai multe detalii.

 4. #4 SP
  Senior Member GeOKeR's Avatar
  Da, asa era vorba de la inceput, ca acest joc va fi o trilogie. Insa daca nu ar fi avut asemenea succes, probabil se putea renunta la idee foarte usor. Insa jocul a prins foarte bine la public si clar va fi o serie de succes Daca o vor tine tot asa cu siguranta va fi o viitoare serie de lunga durata alaturi de fratele sau mai mare, Prince of Persia Si astfel Ubisoft va creste in ochii lumii si ca, companie. Cum zicea producatoru de la Gears of Wars : bigger, better and more bad ass indeed ! cuvinte ce se potrivesc foarte bine si in cazul acesta. Long Live Ubisoft! sa ne aduca cat mai multe titluri de calitate in continuare

 5. #5 SP
  Senior Member SublimingSun's Avatar
  Ma bucur mai mult de stirea asta decat de orice joc anuntat! De-abia astept, AC e unul dintre jocurile mele preferate din ultimii 15 ani.

  Da, hostile are dreptate, si eu intelesesem de la inceput ca va fi trilogie.

  Cica
  . ****, sper sa nu fie Ninja Gaiden cu gluga... Mai ca sper sa fie fake decat sa fie asa.

 6. #6 SP
  Member leggollas11's Avatar
  hahahaha SublimingSun, nu, nu e Ninja Gaiden cu gluga.... e de fapt un alt joc numit Prototype.... sa speram ca o sa se ridice la nivelul asteptarilor.

 7. #7 SP
  Senior Member SublimingSun's Avatar
  M-am linistit. Nu stiam nimic despre Prototype, insa am vazut diferite trailer-e pe YouTube; asta parea cel mai putin retardat...

  Intre timp, stirea a fost confirmata si de alte site-uri, preluata de la ausgamers.com (mi se pare ca pe-aici era).

  Bobby, ai super timp de reactie cu stirile, nu mai citesc news pe alte site-uri de cand am descoperit consolegames. Fara urma de sarcasm sau alte asme/ isme .

 8. #8 SP
  Member leggollas11's Avatar
  hahahaahahaha un MARE 10 pt bula din poza Bobby acum am vazut`o.. (1:30 a.m)

 9. #9 SP
  Member mishu's Avatar
  Quote Originally Posted by leggollas11 View Post
  hahahaahahaha un MARE 10 pt bula din poza Bobby acum am vazut`o.. (1:30 a.m)
  gresit,1:29 a.m

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 12-09-2012, 21:56
 2. Replies: 0 Last Post: 29-08-2012, 23:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts