Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: "Arc Projector" pentru Mass Effect 2

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    "Arc Projector" pentru Mass Effect 2

    BioWare a anuntat astazi ca va lansa prin intermediul Cerberus Network un nou DLC pentru Mass Effect 2, numit Arc Projector. Disponibil pentru toti utilizatorii care au Cerberus Network, noul DLC aduce in joc o noua arma care-si distruge adversarii cu o unda laser non-vizibila. Functia Auto-Lock ofera armei capabilitati nelimitate, astfel unda va fi redirectionata catre toti adversarii din aceea zona.
    Attached Images Attached Images mass-effect-2-romance-guide.jpg

  2. #2 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images arc_projector.jpg

  3. #3 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Asta va fi un fel de: "Nici nu stiti ce va lovit!". Interesanta arma dealtfel doar ca mi se pare un pic cam fortata, autolock pe mai multi inamici, hmm, poate are un singur "glont" dupa care necesita reincarcare cum are M-490 Blackstorm.

  4. #4 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Unda laser non-vizibila. Le-a fost lene sa animeze un laser. lol

    I kid.

    Acum serios, pare putin cam prea puternica arma.

  5. #5 SP
    Member St Mael's Avatar
    Ce unda laser invizibila?! Arma proiecteaza o descarcare electrica si se aseamana in joc cu un fulger. Vedeti mai jos, arata destul de interesant. Asta ca sa vada Luigi ca nu le-a fost lene sa animeze lucrurile astea, iar ei, spre deosebire de alti producatori, ofera toate dlc-urile gratis. Nu am mai vazut nicaieri un producator care sa ofere atata continut absolut gratis dupa lansarea unui joc. Daca nu o sa castige goty dupa toata munca pe care au depus-o inseamna ca industria asta s-a redus la o gluma, mai ales tinand cont ca nici unii din cei care au castigat titlul in anii orecedenti nu erau atat de merituosi cum sunt Bioware acum.

    Arc Projector, descriere

    Quote Originally Posted by Bioware
    The Arc Projector is capable of discharging a massive electrical blast that can jump to multiple targets.

  6. #6 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    @St Mael: Pe alte site-uri asa scrie. La partea cu DLCul nu-s deacord, Criterion a oferit o tona de DLC pentru Burnout Paradise si majoritatea au fost gratis. Oricum ar fi fost aiurea sa ceara bani pe o arma, ar fi ajuns mai rau decat Bethesda.

  7. #7 SP
    Member St Mael's Avatar
    Pe o singura arma da, ar fi fost aiurea. Dar asta nu e nici prima si nici ultima arma si armura pe care o scot, si ar fi putut foarte bine sa scoata un singur mare pack cu toate armele si armurile astea pe care ar fi putut cere destui bani. Apoi o sa fie Hammerhead-ul care ofere un cu totul nou aspect de joc, foarte dorit de cei carora le era dor de vechiul Mako, si care va fi utilizabil in 5 misiuni noi. Apoi sunt si personajele recrutabile care le adauga, pana acum a fost Zaeed si deja a fost confirmata si Kasumi care va rotunzi trupe la 12 personaje. Personajele create de Bioware ar trebuie date ca exemplu pentru toti scriitorii din industrie, iar dupa ce ca deja echipa din joc era mai mult decat consistenta, faptul ca depun efortul sa mai ofere si alte personaje prin DLC pe cat era de neasteptat pe atat de mult spune despre dedicatia lor. Adauga astea la faptul ca deja au fost gasite in joc fisiere care indica catre un DLC major ce va oferi jucatorului perspectiva la ce s-a intamplat in acei 2 ani dupa ce a murit Shepard si prin ce a trecut Liara in acel timp, va fi elucidat totul legat de probabil cel mai misterios personaj din universul jocului, Shadow Broker, iar producatori care sa ofere revelatii de genul asta prin DLC gratis chiar nu exista oricat ai cauta.


    Astea sunt doar dlc-urile despre care se stie pana acum. Casey Hudson a spus ca ele vor veni incontinuu pana la lansarea ME 3. Apoi tinand cont ca sunt si gratis, spune-mi tu ca se compara asta cu ce a facut Criterion sau oricare alt producator.

  8. #8 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Uf. Ce te-ai aprins.

  9. #9 SP
    Member St Mael's Avatar
    Da, s-ar putea spune uneori ca am prea mult respect pentru Bioware si asta ma face reactionez asa cateodata. Dar nu cred ca se poate ca cineva sa nu aiba asemenea respect pentru niste producatori ai caror jocuri l-au marcat asa cum m-au marcat pe mine productiile Bioware.

  10. #10 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Mo, nu te lua de Mael cind vine vorba de Bioware si Mass Effect 2 ca ne-o luam toti . Fara suparare St Mael am vrut doar sa destind atmosfera. Si da, sint de acord cu tine, Bioware sint intr-adevar publisheri dedicati si ofera DLC-uri consistente gratis fapt rar intilnit in industrie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 09-01-2013, 20:10
  2. Replies: 0 Last Post: 13-03-2012, 19:53
  3. Replies: 0 Last Post: 06-03-2012, 12:10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts