Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: True Crime detaliat

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    True Crime detaliat

    Astazi avem o invazie de informatii legate de noul True Crime. Detalii generale, detalii despre sistemul de reputatie, o explicatie pentru natura matura a jocului, imagini si un video, dar si o discutie despre DLC. Sa incepem cu lucruri generale. United Front Games a prezentat versiunea pre-Alpha a jocului in San Francisco, iar VG247 ne ofera primele informatii. Actiunea va avea loc in Hong Kong, echipa a muncit din greu pentru a realiza o versiune cat mai realista a orasului. Vor exista 4 districte, fiecare cu elemente specifice. Va fi prezent si un ciclu zi/noapte, iar diferenta intre acestea este destul de mare. Jocul este plin de curse nebune si de lupte corp la corp. Asta nu inseamna ca armele nu vor avea un rol important, vom avea parte si de conflicte armate foarte intense.

    Momentan echipa este foarte preocupata de crearea jocului, incat nimeni nu se gandeste la DLC. Ca in jocurile precendete, in True Crime veti intra in rolul unui detectiv sub acoperire. Personajul principal, Wei Shen, incearca sa se infiltreze intr-o banda Triad. Povestea va avea o tenta matura, producatorii incercand sa ofere o experienta autentica.

    Reputatia va avea un rol important. Aceasta va poate oferi acces la noi misiuni. Puteti castiga reputatie prin finalizarea unor obiective, dar aceasta poate fi pierduta, daca alergati si incercati sa executati o acrobatie care nu va reuseste, veti pierde reputatie. Vor fi 10 misiuni principale, dar puteti incerca oricand una dintre numeroasele misiuni secundare. Acestea se pot intercala cu alte evenimente, jucatorul fiind nevoit in acest caz sa aleaga unul dintre cele 2 obiective.

    Au fost oferite si primele imagini, le puteti vedea aici. True Crime va fi lansat in ultima parte a anului pentru PC, PS3 si Xbox 360.
    Attached Images Attached Images truecrime2.jpg

  2. #2 SP
    Member thegame's Avatar
    [url]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. True Crime: Hong Kong amanat By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 08-08-2010, 19:20
  2. True Crime Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 1 Last Post: 10-03-2010, 14:40
  3. Primele detalii despre noul True Crime By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 15-12-2009, 12:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts