Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Bioshock: Challenge Rooms

  1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

    Bioshock: Challenge Rooms

    In sfarsit o veste foarte buna pentru detinatorii consolei PlayStation 3 si in special pentru fanii Bioshock: Challenge Rooms. Downloadable content-ul pentru varianta de PS3 a jocului va aparea pe 20 Noiembrie 2008. Din pacate insa, acesta nu va fi gratis si va costa 9.99$ pe Playstation Store US. Content-ul, pe lange noi trofee, este alcatuit din 3 puzzle-uri dupa cum urmeaza:
    Shocking Turn of Events – A Little Sister is trapped atop a Ferris wheel in an undisclosed location in Rapture. Using only the tools and environment around them, players must use their wits to create electricity to power the Ferris wheel and bring the Little Sister to safety. The I in Team – Using limited resources, and an even more limited arsenal, players must negotiate traps and find a way to defeat a Big Daddy using their wits instead of raw firepower.
    Worlds of Hurt – Step up and take on the most grueling challenge offered in the world of Rapture. Players must battle through eight rooms of Big Daddies, Splicers and the worst that Rapture has to offer. Accumulate Adam, build an arsenal of Plasmids, Tonics and Weaponry, and fight through to rescue the Little Sister.
    O veste buna si pentru trophy hunters. DLC-ul va avea incluse si cateva trofee:
    • "The 'I' in Team" - Rescuer
      Rescued the Little Sister in "The 'I' in Team"
    • "The 'I' in Team" – Expert
      Rescued the Little Sister in "The 'I' in Team" in under 3:00
    • "The 'I' in Team" – Collector
      Found all collectible Roses in "The 'I' in Team"
    • "The 'I' in Team" – Pacifist
      Rescued the Little Sister in "The 'I' in Team" without destroying any Machine Gun Turrets
    • "A Shocking Turn of Events" - Rescuer
      Rescued the Little Sister in "A Shocking Turn of Events"
    • "A Shocking Turn of Events" – Expert
      The player has rescued the Little Sister in "A Shocking Turn of Events" in under 4:00
    • "A Shocking Turn of Events" – Collector
      Found all collectable Roses in "A Shocking Turn of Events"
    • "A Shocking Turn of Events" – Master Electrician
      Charged up the Ferris Wheel 9 different times in "A Shocking Turn of Events"
    • "Worlds of Hurt" - Rescuer
      Rescued the Little Sister in "Worlds of Hurt"
    • "Worlds of Hurt" – Expert
      Rescued the Little Sister in "Worlds of Hurt" in under 15:00, on Medium or higher difficulty
    • "Worlds of Hurt" – Collector
      Found all collectible Roses in "Worlds of Hurt"
    • Silver: "World of Hurt" - Tough Guy
      Rescued the Little Sister in "World of Hurt" using only plasmids, tonics, the wrench, and the research camera, on Medium or higher difficulty.
    Attached Images Attached Images 931330_20080926_screen002.jpg

  2. #2 SP
    Member canibalu's Avatar
    Sunt nesimtiti...dupa tot scot jocul la un an diferenta, ar putea sa-l lase gratis DLC-ul...

  3. #3 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Sunt nesimțiți că scot un asemenea DLC, indiferent de faptul că e doar pe PS3. Puzzles și challenge rooms? Nu e genul de joc care să se preteze la așa ceva.

  4. #4 SP
    Member obidan's Avatar
    Sunt nesimititi ca au bagat exclusive content pe PS3, eu le-am cumparat collectors ffs!

  5. #5 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    ce insfarsit o veste buna? , o fost plin sezonu de vesti bune pentru ps3 daca nu iti convine vinel ca deja ma disperi.

  6. #6 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    ce insfarsit o veste buna? , o fost plin sezonu de vesti bune pentru ps3 daca nu iti convine vinel ca deja ma disperi.
    sa postezi mai des te rog.... ca la ce zile imputite am cu munca, ma mai amuz si eu copios

  7. #7 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    am sa incerc, dar nu are farmec daca nu este o vestea buna dupa atatea vesti proaste ce vin non-stop mai putin si da sony faliment

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lasati man omul in pace. Macar el e sincer. Ii place PS3 si nu accepta nimic altceva. Asta este. Sunt banii lui, placerea lui.
    Parere personala: pe mine Sony in ultima vreme n-a facut altceva decat sa ma dezamageasca... iar stirea de sus nu e altceva decat o dezamagire in plus. Sony NU scade pretul la console, Sony NU lanseaza psp-uri mai performante, ci doar alte modele... Sony NU mai are decat 2-3 exclusivitati, si acelea lungite la maxim (vezi Home)... Sony NU are content gratuit nici macar la titlurile intarziate... Sony NU are quality service, astfel incat sa scoata Fallout 3 la acelasi nivel cu consola concurenta... Ce sa zic, daca nu ar fi fost LBP acum, nici nu mai deschideam consola de vre-o luna... LBP si Resistance 2 ar fi singurele pe anul acesta. Restul jocurilor raman pe Xbox 360 for now. Poate la anul

  9. #9 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Omiti si pierzi din vedere mai multe chestii dar who the **** cares...fiecare cu corabia lui.

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Omiti si pierzi din vedere mai multe chestii dar who the **** cares...fiecare cu corabia lui.
    Asta este, omit ce doresc pe baniii mei, avand toate platformele la dispozitie. Acum ceva vreme eram considerat "fanboy" Sony cand o vorbeam de bine. Acum ca ma uit cum PS3/PSP a inceput sa zaca langa Wii (iar pentru mine it ****ing means something), iar sunt vazut ca "paria". Cum ziceam, in afara de LBP si Resistance 2 (poate si Motorstorm 2) nu ma incanta absolut nimic. Install-urile au devenit plictisitoare, asteptarea dupa Home & Co a devenit subiect tabu, exclusivitatile pierdute sunt la ordinea zilei, pretul lasat neschimbat (desi costurile de productie au scazut, iar consola concurenta a ajuns la aproape jumate de pret)... Well, toate astea pentru mine inseamna ceva.

    On-topic: au anuntat cu trambite si mare tam-tam cum ca Bioshock pentru PS3 va avea functii exclusive de la lansare... iar acum este DLC pentru care cer bani. Pentru un joc vechi de un an, mi se pare aberant. A se vedea exemplul Burnout, unde DLC-ul este IMENS si e free. In fine, fiecare da banii pe ce doreste. Eu din "fericire" dau din ce in ce mai putini bani pe PS3/PSP. Long live Sony !

  11. #11 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    eh well fiecare cu gusturile lui dar fata de 07 , acest an pare mult mai bun game wise- mgs4 -r2-lbp-motorstorm sunt niste titluri foarte bune, si valkyria chronicals este destul de acceptabil
    Singuru lucru ce ma enerveaza la extrem este ca nu avem playstation romania si private chat.As cumpara un xbox maine daca ar avea xboxlive romania

    On-topic: mi se pare normal sa ceara bani pe ceva ce nu este pe o alta platforma + ca or mai bagat content exclusive pe ps3 dar nu prea sunt deacord cu pretu full price la un port

  12. #12 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Pai exact ce am zis, fiecare o tine pe a lui, o mai schimba, dupa ceva timp revine la aceeasi parere...e comic. Monky sa nu crezi ca desconsider pe cineva in functie de preferintele sau refularile sale, putin imi pasa...

    Si nu inteleg ce tot va vaicariti ca e dlc pe bani? A scris undeva ca va fi free si s-au corectat ca nu am urmarit presa!?

  13. #13 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    MonkY, faptul ca tu nu te mai joci pe PS3, nu inseamna ca nu exista rezultate pozitive. Burnout s-a vandut in draci, MGO a ajuns la 1mil de jucatori din iunie si pina acum, trioul LBP-Resistance 2-Motorstorm 2 iarasi va avea vinzari fff bune, Mirror's Edge din cite stiu e mai bine facut pe PS3 (la E3 parca au venit cu jocu pe PS3, nu pe X360), deci semne de imbunatatire sunt. Valkyria Chronicles e si el pe vine si promite fff multe, cheie de Home ne vine saptamana asta cu Qore daca nu ma insel iar betau incepe pe 19 noiembrie, deci nu cred ca e cazul sa fii atit de negativist. Zici ca te-ai saturat de installuri. OK, fa cunostiinta cu ele si pe Xbox 360 din 19 noiembrie, asa ca oricum ar fi, nu scapi de ele.

    in plus, mai sunt o groaza de jocuri de iesit acum in noiembrie (si in decembrie) ca de ex CoD5, NFS, PoP, TR: Underworld, jocuri pe care poti sa le joci ff bine si pe PS3. Cred ca singurul cu probleme in ultimul timp a fost Fallout 3, insa cu siguranta vor scoate un patch care sa corecteze freezurile si bugurile. aaa, uitasem de SOCOM care dupa tispe patchuri in beta acu e ok ca tactical shooter. my point is, oferta exista si cine are PS3 acum se bucura poate intr-o mai mare masura decit cei cu Xbox 360 pentru ca in perioada asta MS are 2 mari exclusivitati (GoW2 si Fable 2) pe cind Sony are 4 (Motorstorm 2, R2, Socom, LBP). da, stiu ca probabil esti dezamagit de FF care a dezertat pe Xbox 360, insa din punctul meu de vedere asta e un lucru bun pentru un producator third party (in cazul unui titlu atit de important). nu stiu cu ce te-ar putea afecta pe tine. daca schimbau platforma si prin nu stiu ce facatura nu il mai scoteau pe PS3, atunci da, ziceam, dar atit timp cit ramane multiplatform, din punctul meu de vedere toata lumea are de cistigat.

  14. #14 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu consider ca raportul de forte 4 vs 2 e echitabil. 2vs2 e mult mai bine balansat. Motorstorm 2 nu se ridica la nivelul de super productie si nu poate aduce vanzari colosale de rangul GoW2, nici macar Fable 2.
    Socom si Resistance 2 sunt 2 jocuri din genul FPS si cumparatorii se vor orienta doar pentru unu din ele pe moment. Deci in cele din urma, Sony nu poate incanta cu oferta.
    Cat despre jocurile pe care le joci la fel de bine si pe PS3, nu cred din nou ca e asa, in special pentru cei cu ambele console.. comunitatea Live avantajeaza CoD5 in fata PSN, TR: Underworld va avea DLC exclusiv pentru 360, ramane PoP la care nu pot fi decat impartial.. si NFS pentru cine l-o juca (daca tot ai MotorStorm 2 la ce ai avea nevoie de NFS).
    In comparatie cu Valkyria Chronicles vine Last Remnant pe 360 si promite cozi la lansare in Japonia :B
    Pe de-o parte vine Home, din partea cealalta vine NXE, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui.

    S-a pastrat un echilibru din acest punct de vedere, insa piperat cu argumentele aduse de Monky parca nu renteaza sa mai deschizi PS3-ul in ziua de azi.

    Si cand te gandesti ca totul a pornit de la un "disperat de vesti bune".
    Una e sa iubesti pe ce dai banii, dar alta e sa-ti lauzi cuptorul cu microunde.

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tekken: faptul ca deja te repeti cu "who the **** cares" si "putin imi pasa..." mie unul imi pune niste mari semne de intrebare. Pai, daca nu-ti pasa, nu inteleg ce problema ai cu opiniile celor carora le pasa (in special pe ce arunca banii). Si legat de "vaicareala"... daca nu esti atent la news-uri, nu am ce sa-ti fac. Initial au anuntat modurile exclusive ca venind in pachetul Bioshock. Dar daca tot au scos la pret full un joc de acum un an, au zis sa mai stoarca ceva banuti si l-au lasat ca DLC only.

    h0stile: or fi si chestii pozitive, nu zic nu. Insa cred ca e doar sfertul plin al paharului. Nu stiu daca ai observat ce se intampla pe ariile de vanzari de pe forum, dar se observa tendinta de a "scapa" de PS3 pentru a lua cu jumatate din bani Xbox 360. Asta corelat cu faptul ca Sony a zis NU la scaderi de preturi. Nici macar de sarbatori (unde au preferat sa faca pachete cu jocuri ce nu se mai vand).

    Anyway, for your informations, Bioshock pe Xbox 360 se gaseste la 21.99USD, iar pentru PS3 la 56.99USD (sursa amazon.com). La versiunea de PS3 mai adaugati si 9.99USD pt. DLC, si vedeti voi daca "vaicareala" de care se plange Tekken e reala sau nu. In fine, fiecare cum isi asterne asa doarme...

  16. #16 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In fine, fiecare cum isi asterne asa doarme...
    Monky eu zic sa stai linistit. Tekken si Tavitzu sunt fanboys - asta e clar. Prin urmare opiniile lor nu vor fi niciodata lucide, gandite la rece. S-au mai vazut cazuri din acestea disperate. Si dupa ce si-au luat o alta consola, au uitat subit ce fanboys inraiti erau in partea cealalta.

    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Burnout s-a vandut in draci
    Vezi ca nu ti-ai facut bine lectiile. Burnout s-a vandut mai bine pe Xbox 360 decat pe PS3. Search Games | VG Chartz.com - Video Game Charts - Nintendo, Sony, Microsoft, Wii, PS3, Xbox360, DS, PSP, PC

    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    cine are PS3 acum se bucura poate intr-o mai mare masura decit cei cu Xbox 360 pentru ca in perioada asta MS are 2 mari exclusivitati (GoW2 si Fable 2) pe cind Sony are 4 (Motorstorm 2, R2, Socom, LBP).
    Faptul ca scoate 4 exclusivitati la finish de an crezi ca incalzeste pe cineva, atata timp cat MS sare pe piata cu Ninja Gaiden 2, Lost Odyssey, Tales of Vesperia, Lost Remnant, Gears of War 2, Fable 2, Alan Wake, Banjo 3, Too Human, Halo Wars, Splinter Cell Conviction, Left 4 Dead, etc.

    MGS4, LBP si probabil R2 sunt singurele exclusivitati pentru care merita PS3 (Motorstorm 2 mi se pare un kiddies game, in care te plimbi cu o barca si te uiti la raggdols cum se lovesc de diverse). Sa dai 15 milioane pentru 3 exclusivitati, mi se pare un pic aiurea (da, am PS3 si luna asta imi voi lua Xbox 360 pentru ca nu mai tine - probabil voi vinde PS3 pentru ca nu merita tinut pentru 3-4 titluri exclusive pe an).

    P.S. Sper ca nu voi fi inteles gresit. Si eu am "pariat" pe Sony. Imi place consola si are potential. Din pacate nu-mi mai place deloc politica Sony si modul in care isi ignora gamerii (ceea ce nu se intampla pe vremea PSx si PS2).

  17. #17 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Una e sa iubesti pe ce dai banii, dar alta e sa-ti lauzi cuptorul cu microunde.
    Unii cu cuptorul altii cu resoul, fanboys care striga fanboys nu merge in cazul de fata sau poate aceasta calitate e adanc infipta in pielea unora incat e deja obisnuinta.

    Snake amice, dupa cum vezi putin mai sus, sunt fanboy in aceeasi masura in care fiecare de aici e fanboy indiferent de nr de console, am mai spus in trecut faptul ca detii n console nu te scoate din categorie. Eu macar nu tin minte sa ma fi batut in piept cu nr de jocuri exclusive aparute, cu nr de vanzari lunare in Japan etc. cum se obisnuieste pe aici de mult timp.

    Si din lista enumerata pompos de tine vreo 3 nici nu sunt exclusivitati pentru ca apar pe PC, vreo 3 care nu intra in discutie fiind aparute de peste 6 luni (era vorba de sfarsit de an) iar cu restul in afara de cele 2 titluri asteptate, daca ma iau dupa matematica lui Khan 4=2 se face egalitate. Oricum imi place turnura acestui forum, o ia pe urma celui de pe GT, personal o sa reduc cat mai putin posibil prezenta mea de fanboy.

  18. #18 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    As cumpara un xbox maine daca ar avea xboxlive romania
    nu este oficial in Romania, dar ne bucuram de 95% din facilitatile lui... si avem si private chat si de pe 19, party chat de 8 oameni...

  19. #19 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Snake, tu compari numai vinzarile retail, fara sa iei in considerare si varianta de PSN. e adevarat ca nu au fost raportate cifre pentru versiunea asta, insa cu siguranta vinzarile de acolo au echilibrat balanta. sa nu recunosti asta e ca si cum ai spune ca versiunea de PSN nu s-a vindut deloc, ceea ce nu are cum sa fie adevarat.

    cit priveste lista ta de titluri eu faceam o comparatie intre oferta Sony si oferta MS ptr toamna asta, nu pe tot anul. da, asa cum ai listat si tu, sunt titluri precum NG2, Lost Odyssey, etc, insa eu vorbeam de lunile astea doua, octombrie si noiembrie, de vinzarile de dinainte de Craciun pentru ca astea aduc cei mai multi bani de obicei. (intr-adevar de Banjo uitasem insa ai mai jos o lista cu o parte din titlurile mentionate de tine care ori nu sunt exclusive, ori nu apar anul asta).


    THE LAST REMNANT

    Developer: Square Enix Co., Ltd.
    Publisher: Square Enix, Inc.
    Platform:
    Xbox 360�video game and entertainment system from Microsoft /
    PLAYSTATION�3 computer entertainment system
    Genre: RPG
    ESRB: Not Yet Rated
    Ship Date: (Xbox 360) November 20, 2008 / (PLAYSTATION 3 system) TBA (deci e numai timed exclusive)

    Alan Wake? Splinter Cell? where? when? in nici un caz anul asta.

    Halo Wars
    Fact Sheet July 2008
    Title: “Halo Wars™”
    Publisher: Microsoft Game Studios
    Developer: Ensemble Studios
    Format: DVD for the Xbox 360™ video game system
    ESRB Rating: Rating Pending
    Availability: (First half of) 2009

    so, vorbind strict de vinzarile dinainte de Craciun, in materie de exclusivitati Sony sta mai bine la numar. intr-adevar, cum spunea si Khan, asta poate sa nu insemne nimic, insa cel mai bine, zic eu, e sa asteptam si sa lasam cifrele sa vorbeasca. eu de ex sunt de parere ca Motorstorm 2 se va vinde fff bine pentru ca online, daca e ca primul, e ffff fun. so, te rog, nu te mai infierbanta atit. totul e relativ. dupa sarbatori o sa inceapa astia sa raporteze cifre si vedem atunci.

    in plus de asta, indraznesc sa cred ca LBP se va vinde mai bine decit Gears 2 (daca tot ne batem in previziuni), insa sincer, mi-as dori ca ambele sa aiba parte de vinzari enorme pentru ca isi merita banii si cind spun enorme, spun mai mult de 3mil pina la Craciun.

  20. #20 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    yay console wars
    P.S Snake uitate la unele titluri de 360 ce des sunt updatate pe vg charts si uitate la niste titluri mari ca little big planet de ps3 recunosc sunt fanboy .
    Si khan fable 2 nu se va vinde mai bine ca motorstorm 2 pirateria nu ajuta la vanzari este un rpg ok nimic special exact ca si motorstorm 2 dar geow va bate recordu la vanzari aceasta iarna.
    Dar cui ii pasa de vanzari ? castigati ceva de pe urma lui microsoft ca afiseaza ceva cifre ? bf bad company pe ps3 este mult mai activ decat pe 360 si sau vandut la fel daca nu mai putine copi, sa fie multa lume online ca sa ne jucam non-stop dar nu prea multa lume incat sa pice serverele (cod4)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Sony anunta PlayStation Beta Rooms By Walkman in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 01-08-2010, 16:38
  2. Rooms: The Main Building Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 16-01-2010, 11:17
  3. Ghid: BC:Rearmed - Secret Challenge Rooms By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 13-04-2009, 20:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts