Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Data de lansare pentru Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

  1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

    Data de lansare pentru Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

    Square Enix a anuntat ca jocul lor de Nintendo DS, Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, va fi lansat in Statele Unite pe data de 5 Octombrie 2010. Jocul care a fost lansat incepand cu Octombrie anul trecut in Japonia este un RPG cu radacini traditionale. Din titlurile Final Fantasy precedente, jucatorii vor putea alege din 20 clase diferite, incluzand clasele black/white mages si rangers.
    Attached Images Attached Images final_fantasy_the_4_heroes_of_light.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Super, dar pretul la jocurile de NDS sunt extrem de exagerate

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Super, dar pretul la jocurile de NDS sunt extrem de exagerate
    Asa se spune despre toate produsele Nintendo... si cu toate astea daca ne uitam la cifrele de vanzari, situatia este exact invers de cum te-ai astepta: Worldwide Total Sales on VGChartz.com

  4. #4 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da si nu. nu uita ca cele cu succes enorm dpdv al vanzarilor sunt toate titluri first party. platformele Nintendo au succes pentru ca francizele proprii Nintendo au o priza asa de mare la publicul larg. personal, nu consider comparatia X360/PS3 vs Wii una viabila pentru ca nu se vinde acelasi produs si pentru ca targetul este diferit. Sony/MS nu sunt competitori cu Nintendo, indiferent ca se inspira unii de la altii.

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    da si nu. nu uita ca cele cu succes enorm dpdv al vanzarilor sunt toate titluri first party
    Third party, first party... who cares ? Se vand foarte bine si cel care vrea sa se joace nu cred ca se uita dupa siglele firmelor pe jocuri. Cat despre target... ce n-ar da Sony si Microsoft sa prinda o parte din targetul Nintendo... Din pacate, incearca de cativa ani cam degeaba. Poate cu ajutorul Natal/Move sa aibe mai multe sanse. Pana atunci, ma "tem" ca o sa vina Nintendo cu o consola HD si o sa le dea cateva lectii de "marketing"

  6. #6 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Nintendo au cele mai multe console, au si vandut mai mult, decat Sony/Microsoft...
    Worldwide sales figures

    1. Wii – 70.78 million, as of 10 May 2010 (2010 -05-10)
    2. Xbox 360 – 40 million, as of 1 April 2010 (2010 -04-01)
    3. PlayStation 3 – 35.7 million, as of 10 May 2010


    Sursa: Console wars - Wikipedia, the free encyclopedia

  7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    repet, comparatia o fac numai consumatorii pentru ca teoretic ei NU sunt competitori directi (piata si produs diferit). daca le pui pe toate in aceeasi oala e ca si cum ai pune de ex Brtish Airways impreuna cu easyJet sau Ryanair. toti vand in esenta bilete de avion insa de fapt nu vand acelasi produs si nici nu sunt competitori pe aceeasi piata (si nu conteaza ce spune fiecare in public, ci ceea ce face fiecare in bucataria lui interna). asa e si aici. nimeni nu contesta cifrele. Nintendo conduce detasat (iar la handheld situatia e si mai grava pentru Sony), doar ca pe un palier usor diferit. genialitatea Nintendo consta in puterea de a invata din greselile altora. daca Wii atenta la HD in 2006 (piata detinuta acum de Sony si MS dpdv videogames) era de mult praf si pulbere, pentru ca ar fi avut soarta Sega (Dreamcast). se pare ca Sony si MS inca mai au de invatat la capitolul asta, dar de fapt, ei nu vor invata niciodata asta pentru ca si-au ales alt drum.

    de unde rezulta ca intentia Sony/MS de a copia Nintendo este gresita (sau este o cursa intinsa Nintendo, nu stiu, vom vedea). Nintendo o sa schimbe directia de mers (daca nu pica in cursa) asa cum a facut-o cand a trecut de la Cube la Wii si o sa ii lase pe ceilalti cu gura cascata, dupa care singurele cuvinte vor fi "why the hell didn't we think of that first?". din punctul asta de vedere, Apple este un competitor pentru Nintendo. Apple a schimbat directia cu iPhone/iPad insa se apropie periculos de mult de targetul vizat de Nintendo. intr-un fel, Apple a aplicat aceeasi strategie ca si Nintendo, de diferentiere. din cauza asta ma indoiesc ca Nintendo va scoate un Wii HD. da, probabil urmatoarea lor consola va fi capabila de rezolutii HD, insa nu asta o sa fie atractia principala

    anyway, ciclul Nintendo este de 5 ani (aprox) asa ca daca vom vedea ceva, cam prin toamna lui 2011 ar fi cazul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 5 Last Post: 18-03-2015, 14:42
  2. Final Fantasy XIII-2 primeste data de lansare By Tudoran in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 16-09-2011, 10:58
  3. Data de lansare pentru PS Move Heroes By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 16-01-2011, 12:01
  4. Data de lansare pentru Final Fantasy XIV By erik95 in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 02-07-2010, 15:16
  5. Replies: 5 Last Post: 11-03-2010, 18:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts