Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Do you want to play a (SAW) game?

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Do you want to play a (SAW) game?

    Variety reporteaza ca japonezii de la Konami au cumparat de la Lionsgate drepturile de a publica un joc pe baza filmelor SAW. Se pare ca publisher-ul a obtinut drepturile in urma inchiderii studioului care le detinea - Brash Entertainment. Jocul va fi lansat inaintea urmatorului film (SAW VI) care va aparea pe 23 Octombrie anul acesta daca respecta traditia impusa de primele cinci filme. Jocul va fi dezvoltat de Zombie Studios care sunt renumiti pentru dezvoltarea shooter-ului America's Army.

    Se pare ca Lionsgate s-au gandit sa dezvolte chiar ei jocul - fapt ce ar reprezenta prima tentativa de dezvoltare a unui joc - dar au decis sa predea treaba unora mai experimentati. Mai bine asa. Jocul va fi lansat pe PC, Xbox 360 si pe PlayStation 3.

    PS: Am uitat sa spun ... SAW rullz! De abia astept sa fac pe Jigsaw!
    Attached Images Attached Images 1.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cred ca am nimerit la tv intr-o noapte un film din seria asta. penibil. contine atita violenta gratuita incit trece bariera dintre thriller si parodie (spre parodie ofc), la fel ca si seria de filme I know what you did.....macar acolo erau amuzante crimele. problema cu el este ca va stirni mare valva pe seama refuzului diferitelor institutii de clasificare de a-i acorda un rating, iar daca va primi AO, probabil ca va iesi numai pe PC pentru ca nici un producator de console nu accepta jocuri AO pe platforma lui. rezulta deci ca cei de la Konami trebuie sa fie fff atenti cu jocul asta pentru ca altfel risca sa arunce cu banii aiurea, ceea ce nu e o idee buna pe criza de acu.

    PS nu-mi luati critica in nume de rau pentru ca e chestie de gust. pur si simplu nu ma pasioneaza violenta gratuita. nu ma stirneste in nici un fel si nici nu consider folosirea ei in jocuri o reteta de succes. imho, violenta gratuita=sex gratuit asa ca mai bine ma uit la un pornache de pe torrente ca e acelasi lucru.

  3. #3 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Subscriu. Parca Vlad mi-a citit gandurile. Urasc violenta gratuita. Mi se pare o prostie. Am fost la mall cu sotia si niste prieteni de curand si am vrut sa vedem un film horror. Se numea Oglinzile. Cel mai tampit film ever! Dupa 20 de minute in care au murit 3 oameni, si am vazut vreo 50 de litri de sange pe ecran n-am mai resistat! Stiu ce o sa spuneti, ca SAW are o idee originala, ca este despre alegeri, despre dominare, despre nebunie sau despre supravietuire... Pe mine unu ma lasa rece...

  4. #4 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    intrebarea cea mare este,cum o sa fie jocul?
    3rd person,rpg sau fps nu poate fi....jigsaw in film sta in spatele unui ecran si killeaza,probabil ca o sa jucam rolul victimei si o sa fie o chestie de reflex(sa apesi pe nush ce buton in ce timp) altfel chiar nu pot sa-mi imaginez jocul....ciudat...chiar sunt curios cum o sa fie ssi despre ce o sa fie...si cine o sa fie personajul nostru...

  5. #5 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Io cred ca vei juca rolul unui detectiv si vei putea alega good side/bad side

  6. #6 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Daca este ca Fahrenheit, abia-l astept. Daca e doar gory and ****, avem deja seria Condemned, pe care nu cred ca o va putea depasi Saw. Sa vedem.

    Oricum, thanks for the news!

  7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Daca este ca Fahrenheit....il joc si eu si asta pentru ca, in cazul acesta, va fi un thriller psihologic, nu un gorefest. de fapt, cred ca asta ar fi si marea mea dorinta. jocul sa nu fie totusi un gorefest fara nici o noima. daca va fi un thriller psihologic cu un story/suspans bine pus la punct, atunci cred ca va intra in istorie ca fiind primul caz de joc MAI BUN decit filmul care il precede. chiar as vrea s-o vad si p'asta sau nu stiu, poate au mai fost asemenea cazuri si nu imi aduc eu aminte acum.

  8. #8 SP
    Junior Member Narutix's Avatar
    da sek la asta ma gandeam si eu.. probabil va fi asa cum ai zis si tu... tu esti victima si incerci sa scapi de toate capcanele si chestiile... supravieturi si altele dupa parerea mea filmul a fost de tot ***u jocu va fi la fel

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Be who you want to be! Hear that, Ubisoft? By MonkY in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 22-06-2014, 21:01
  2. Must play before you die SNES games By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 2 Last Post: 07-07-2013, 18:21
  3. 1001 Video Games You Must Play Before You Die By paunstefan in forum Carti si Comics
    Replies: 8 Last Post: 10-11-2010, 11:52

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts