Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Sistem de XP implementat in Gears of War 2

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Sistem de XP implementat in Gears of War 2

    Epic Games si-au dat seama ca algoritmul care determina TrueSkill-ul din Gears of War 2, este mult prea complex pentru a fi inteles (nici ei nu stiu prea bine ce si cum). Astfel ca au decis sa aduca un sistem nou de XP in Gears of War 2. In loc de un rang care iti arata skill-ul veti avea in dreptul GamerTag-ului un nivel. Acesta va putea fi crescut prin performantele individuale in meciurile Publice. E simplu: scor mai mare la sfarsit, mai mult XP acumulat.

    XP-ul necesar pentru urmatorul level va fi intotdeauna mai mare decat a fost necesar pentru actualul (in stil RPG) si vor fi 99 de nivele care pot fi atinse. Nivelul va creste intotdeauna la sfarsitul fiecarui meci terminat. Singura exceptie este cand se iese dintr-un joc. Cei care ies vor primi o penalitate care va determina eventual depromovarea lor.

    De asemenea, la sfarsitul fiecarui meci, vei vedea cata experienta ai acumulat si cat mai ai pana la urmatorul nivel.

    Din pacate niciun achievement nu va veni odata cu aceasta schimbare deoarece regula impusa de Microsoft este ca achievement-urile care pot fi obtinute dupa lansarea jocului sa fie legate de DLC. Dar EPIC ne promite ca totul se va schimba odata cu viitorul DLC.

    Acest update se pare ca va venit odata cu urmatorul title update (Title Update 3 - TU3). De asemenea acest update va aduce si alte schimbari foarte importante in joc. Printre cele mai importante este schimbarea playlist-ului. Nu se stie exact ce se va modifica, dar se pare ca vom putea alege modul de joc dorit si nu va trebui sa votam pentru ele (foarte bine; poate vreau sa joc Execution, nu Guardian sau Submission). De asemenea, in meciurile publice cand un jucator va iesi, acesta va fi inlocuit de un bot pentru a mai echilibra echipele.

    Pentru a fi clar: rangul actual nu va avea nicio legatura cu sistemul de XP ce urmeaza sa fie implementat. Toata lumea va incepe de la Level 1.

    Ca o parere personala, abia astept acest sistem de XP deoarece e foarte asemanator cu cel din Call of Duty 4, joc in multiplayer-ul caruia mi-am pierdut multe nopti... si zile .

    OFFICIAL: Proposed Rank Change - Epic Games Forums
    Attached Images Attached Images 1.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Foarte tare, in GoW 3 voi juca cu Cole Train paladin, cu maximum de charisma .

  3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...era cazul!

    The algorithm is complex, so it's not always clear how your rank will be affected by a particular match and your rank is based on the team's outcome and not necessarily your individual performance.
    ...nici ei nu știau să explice cum funcționează sistemul.
    Good News, așa da.

  4. #4 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    nu ma incanta cu nimic acel spanac de EXP, atata timp cat vor exista aceleasi probleme... pana nu rezolva aberatia datorata lag-ului (cand un jucator intr-o echipa are lag, automat intra in god mode si ce este mai rau, toata echipa lui intra), totul este praf in ochi... daca unul cu un net la manivela intra si rupe tot, se considera cel mai tare si i se urca gow la cap

  5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Din cate tin minte au zis ca vor rezolva cu cei care fac bridge host/standby-eri, dar nu au specificat ce si cum.

  6. #6 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Interesant dar este mai mult show decat functionalitate...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 29-06-2011, 20:07
  2. Replies: 13 Last Post: 26-03-2009, 16:20

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts