Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Onslaught pentru Wii-Ware

  1. #1 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar

    Onslaught pentru Wii-Ware

    Iata si primul FPS pentru wiiware dezvoltat de cei de la Hudson. Jocul promite un sistem de control inedit, hoarde intregi de dusmani si o actiune la intensitate maxima. Povestea jocului e destul de simpla, intr-un viitor indepartat se pierde contactul cu o colonie de pe o planeta indepartata, echipa din care face parte si player-ul este trimisa in recunoastere. De cum debarca echipa este atacata de creaturi ciudate, player-ului revenindu-i sarcina (ca si comandant de echipa) sa elimine amenintarea si sa afle adevarul despre infestarea coloniei.

    Caracterul player-ului are control total asupra echipei, poate trimite diferite comenzi, sau da anumite targete. Controlul, cum toata lumea se astepta, este bazat pe wiimote+nunchuk, o simpla miscare verticala a wiimote-ului va face reload iar miscarea pe orizontala (gen Zelda) a nunchuk-ului va imparti un set sanatos de grenade inamicilor.

    Inamicii nu sint prea induratori, player-ul fiind nevoit sa faca uz de o echipa pentru a putea duce misiunea la bun sfirsit, jocul va avea si suport online si se va putea juca co-op, numarul maxim de jucatori fiind 4 (4 fiind numarul total de membri ai echipei).
    Attached Images Attached Images shot1.jpg shot2.jpg shot3.jpg 4player.jpg head-image-.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 6 Last Post: 26-11-2012, 19:05
  2. DSi Ware - Flipnote Studio By ShpioOn in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 1 Last Post: 03-09-2009, 23:47
  3. Wario Ware Snapped! Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 05-04-2009, 02:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts