Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Namco Bandai promite 3 jocuri in ziua lansarii PSV-ului

 1. #1 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar

  Namco Bandai promite 3 jocuri in ziua lansarii PSV-ului

  De parca PlayStation Vita-ul nu avea un line up destul de serios pentru ziua lansarii (Uncharted: Golden Abyss fiind primul joc care iti vine in minte), se pare ca cei de la Namco Bandai au decis sa ne aduca si ei o veste buna... sau mai bine zis trei vesti bune. Acestia au declarat ca in ziua lansarii globale (deci cea din 22 februarie) a celei mai noi console Sony, acestia vor oferi trei jocuri care vor convinge cativa gameri sa mai adauge ceva in caruciorul lor de cumparaturi. Din pacate nu ma refer la Soul Calibur sau Tekken ci la "Touch My Katamari" (serios, chiar asa se numeste), Shinobido 2: Revenge of Zen si Riiiiiiiidge Racer!

  Deci se pare ca pe zi ce trece lista aceea de must buy-uri pentru PSV va creste considerabil. Cine stie ce alti developeri o sa ne mai surprinda cu diferite jocuri pentru aceasta consola portabila? La urma urmei, mai sunt aproape 3 luni pana la lansare!
  Attached Images Attached Images ridge_racer_v.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member SublimingSun's Avatar
  Tare Uncharted: Golden Abyss si ma gandesc serios la un Vita (am luat acum cateva luni un PSP si nu am regretat deloc decizia), dar nu mi-as lasa nepoteii sa joace Touch my Katamari din principiu (multe jocuri japoneze au un super iz de perversitate, bine - in cazul asta - poate pentru ca nu prea stiu ei engleza )...

  Propun un sequel care sa se numeasca "Hands off my Katamari"; dupa aceea pot scoate un prequel cu titlul "Mommy, our neighbour gave me candy and told me to touch his Katamari". Stiu, prequel-ul ar fi de super nisa, dar cred ca ar gasi destui clienti prin Japonia si Belgia.

  Sorry, cu riscul sa-mi iau ban sau death sentence pentru off-topic, dar trebuia sa pun titlul asta de joc (tot din launch line-up-ul Vita): Nature Of Night Of Kamaitachi – 11th visitor, A Suspect. Cum e, frate, posibil asa ceva? LOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!!!!!

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  SublimingSun: Nu stiu, dar daca asta este Kamaitachi, atunci arata bine

  Click image for larger version

Name:	KamaItachi.jpg
Views:	847
Size:	52.0 KB
ID:	146972

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. GTA V pe PSN in ziua lansarii? By bubu91 in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 3 Last Post: 26-08-2013, 17:05
 2. Replies: 2 Last Post: 26-06-2010, 16:59
 3. Namco Bandai prezinta Inversion By erik95 in forum Console News
  Replies: 4 Last Post: 23-10-2009, 23:54
 4. Namco Bandai Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 0 Last Post: 08-04-2009, 07:20

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts