Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 156

Thread: Anonymous ataca din nou...

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Anonymous ataca din nou...

    Nu stiu ce simtiti voi cand vine vorba de Anonymous, insa pentru mine sunt "mixed feelings". Pe deoparte sunt impresionat ca in 2011 un astfel de grup poate fi atat de puternic (si de greu de oprit), si pe de alta parte sunt contrariat de modul lor de a actiona. Hai ca pe Lady Gaga si Justin Bieber nu cred ca ne deranjeaza daca-i ataca si le fac publice colectiile de pr0n, dar daca mai vad iarasi PSN-ul down, deja devin iritat. Nu de alta, dar totusi Sony colecteaza milioane de dolari de la consolisti... si ma astept ca macar o parte din acei bani sa fie reinvestiti in securitatea si fiabilitatea serverelor. Anyway, mai jos aveti ultima lor "actiune", care de fapt are 3 parti (Blackout, Mayhem si LulzXmas).

    Sunt curios totusi, care este opinia voastra referitoare la actiunile celor de la Anonymous... Eu unul de exp. nu inteleg ce castiga ei oprindu-le gamerilor un serviciu pe care ei il folosesc pentru a se relaxa, distra, juca alaturi de prieteni. Mai mult, nu inteleg de ce se iau doar de Sony pentru ca suporta SOPA. E asta doar un motiv in plus sau "apa de ploaie"?!?



    Hello, SONY.
    We are Anonymous.

    It has come to the attention of the Anonymous activist community that you have chosen to stand by the Stop Online Piracy Act. This act will halt online businesses and restrict access to many sites for many users. Supporting SOPA is like trying to throw an entire company from off a bridge. Your support to the act is a signed death warrant to SONY Company and Associates. Therefore, yet again, we have decided to destroy your network. We will dismantle your phantom from the internet. Prepare to be extinguished. Justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not. Sony, you have been warned.

    To those doubting our powers. We've infiltrated the servers of Bank of America, The United States Department of Defense, The United Nations, and Lockheed Martin. In one day.

    For their approval to SOPA, we have also declared that our fury be brought upon the following persons. Justin Bieber. Lady Gaga. Kim Kardashian. and Taylor Swift.

    Operation Blackout, engaged.
    Operation Mayhem, engaged.
    Operation LulzXmas, engaged.

    We are Anonymous.
    We are Legion.
    We do not forgive.
    We do not forget.
    Supporters of SOPA, you should've expected us.
    Attached Images Attached Images anonymous_strikes_again.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    hahaha nu mai pot de ras,tare funny

    ---------- Post added 31-12-2011 at 11:43 AM ----------

    zici ca e Death note

  3. #3 SP
    Member iUser's Avatar
    Vor ataca Sony deoarece sunt pro SOPA (Stop Online Piracy Act), la fel si Nintendo si EA Games. Microsoft si Apple nu au nicio legatura cu SOPA si asta mi se pare ciudat, parca au stiut ei ceva... .
    Personal, sunt impresionat si chiar ma bucura faptul ca exista un astfel de grup, care n-au nici cea mai mica intentie de a face rau. Nu m-as mira sa fie si vreo 2-3 membri romani in Anonymous.

  4. #4 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Sa fiu sincer sunt cam circumspect in privinta astora. Adica macar cand au spart Sony au facut si au tacut. Acum sa fiu sincer, ca proprietar de consola PS3, m-ar cam durea sa vad ca iar nu e serviciul online activ. Dar daca aceste atacuri duc spre stoparea respectivei legi si la inasprirea masurilor de securitate, ar fi un rau necesar.

  5. #5 SP
    Member dilibau666's Avatar
    Cand o sa fie in stare SONY&co sa scoata jocuri la preturi decente si mai ales bug free(nu precum skyrim care mie mi-a mancat ficatii,de cand am luat ps3-up nu stiu daca mi s-a blocat consola de 2-3 ori de cand am jucat mizeria asta de joc s-a blocat de cel putin 6-7ori si era sa pierd si datele de pe ea-nu ar fi trebuit sa permita un asemenea joc pe consola lor)atunci o sa sustin cu fervoare sopa asta ...pana atunci nu au decat sa mature cu ei pe jos din partea mea cei de la anonymous

  6. #6 SP
    Member iradum's Avatar
    Cu riscul sa imi ridic 99% din oameni in cap, eu unul sunt de acord. Ei actioneaza nu ca razbunare pe gameri sau consolisti, ei doresc ca internetul sa ramala LIBER, dreptul fiecarui utilizator de internet de a posta orice doreste pe internet.

    Sony va fi atacat deoarece va sustine SOPA, iar daca SOPA va fi introdusa si in Romania (daca primeste aprobare in SUA se va extinde in toata lumea) e posibil ca acest forum sa fie inchis (Stop Online Piracy Act - Wikipedia, the free encyclopedia). Daca e acceptata, lucru ce nu scrie nicaieri pe internet, urmeaza sa fie restrictionat accesul spre Youtube, Facebook, Twitter si orice site de socialiazre. Prin acest act se va distruge internetul. 99% din siteurile existente in prezent nu respecta aceasta lege si o sa fie inchise. E aproape ca si fw-ul chinezilor.

    Trezirea, ei si-au dat seama ca singurul lucru ce nu il pot controla e Internetul. Media e controlata, dar Internetul e liber inca. Asa ei vor putea cenzura orice se posteaza pe internet. Si conform unei alte legi aprobate in SUA te pot retine, interoga si tortura numai pentru o banuiala de terorism sau complot impotriva sistemului. Cele 2 legi merg mana in mana. Orice persoana care posteaza ceva ce nu e admis, poate fi retinuta.

    Motivarea lor pentru introducerea legii a fost sa se diminueze pirateria filmelor (atacand direct TPB), si din cate stiu puterea de cenzura va fi lasata pe mana celor de la Hollywood.

    Si mi se pare o prostie, adica ei blocheaza accesarea unui site doar direct prin adresa, dar ele pot fi deschise prin introducerea directa a IP-ului? hmm... si totusi ce rezolva cu asta? O sa inchida orice site care posteaza un link neautorizat? Le-au zis celor de la google si youtube ca e treaba lor sa sorteze paginile si video-urile legale de cele "nelegale" ? daca azi li se pune sa nu mai mearga niciun site de stiri, se pun cei de la google sa scoate din rezultatele de la google search toate siteurile de stiri?

    Sa nu fiu rau, dar nu e chiar funny, pentru ca au atat de multa putere incat pot sa faca orice doresc cu internetul. Anonymous e singura grupare la care ii pasa de oameni. S-a zis la tv ca au spart serverele de la stafford si au furat datele despre conturile angajatilor si asociatilor. Cati stiu ca nu au "furat" pentru ei nici macar un dolar? Au donat 1 000 000$ spre crucea rosie, doar ATAT! Urmeaza alt atac de sarbatori, si care se presupune ca va fi cel mai mare jaf caritabil (undeva la 50 000 000$ ce o sa fie donati).

    Cu riscul sa nu ma joc pe psn tip de un an, ii sustin! Pentru ca internetul trebuie sa ramana liber!



    p.s. daca ar fi fostra aprobata legea deja, probabil ca peste 5 minute as fi inchis si interogat pentru cele zise mai sus, forumul ar fi inchis, si cei care il detin dusi in arest.

  7. #7 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Stiu de la ultimu lor atac ca astia nu glumesc si acum vad ca sunt tare porniti pe SONY, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru inca o luna fara PSN sau poate si mai rau...

  8. #8 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Oricine incearca sa ne limiteze accesul la internet, din orice motiv, ar trebui rapusi de hackeri.

  9. #9 SP
    Member iradum's Avatar
    E timpul sa se actioneze. 5 ianuarie, ora 12:00PM EST


  10. #10 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Daca distrug iar PSN-ul, ii blestem chiar din prima zi a anului. Eu mi-am cumparat consola strict ca sa ma joc, nu ma intereseaza de SOPA, BOPA, POPA sau cum dracu' se numeste. Deci nici razboaiele lor. Si asta pentru ca fie ea si diavolul in persoana (legea sau amendamentul sau ce o fi), Sony nu va renunta la ea doar pentru ca au fost atacati. Stiti de vorba aia, nu negociem cu teroristii ?

    Piata se va indrepta intr-o parte sau alta prin intermediul nostru, al celor ce avem banii pregatiti in mana, atunci cand ne aflam in fata rafturilor. Nu vrei SOPA, buy Xbox ! And so on...

  11. #11 SP
    Member justamodel's Avatar
    5 ianuarie.. time to buy Skyrim np

  12. #12 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @X2z ar trebui sa te intereseze de SOPA. Daca ar fi intrat in vigoare, consolegames nu ar mai fi existat.

    Sony, Nintendo si EA au renuntat sa mai fie pro-SOPA. Case closed.

  13. #13 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Foarte bine, eram hotarat sa ma implic in atac... SOPA sucks si Lamar Smith suge!

    P.S. Pe viitor daca vreti sa faceti parte din Anonymous si sa ajutati la un DDoS attack intrati aici si eventual pe un canal IRC si acolo veti primi instructiuni.

  14. #14 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Daca distrug iar PSN-ul, ii blestem chiar din prima zi a anului. Eu mi-am cumparat consola strict ca sa ma joc, nu ma intereseaza de SOPA, BOPA, POPA sau cum dracu' se numeste. Deci nici razboaiele lor. Si asta pentru ca fie ea si diavolul in persoana (legea sau amendamentul sau ce o fi), Sony nu va renunta la ea doar pentru ca au fost atacati. Stiti de vorba aia, nu negociem cu teroristii ?

    Piata se va indrepta intr-o parte sau alta prin intermediul nostru, al celor ce avem banii pregatiti in mana, atunci cand ne aflam in fata rafturilor. Nu vrei SOPA, buy Xbox ! And so on...
    "nu vrei SOPA, buy Xbox" ? tu ai măcar idee ce ar insemna aprobarea SOPA ? dacă e aprobat, nu inseamnă că eviți totul cumpăr�nd un produs de la o firmă ce nu susține legea, ci inseamnă că TOATE se duc dracu.

    informează-te, că de-asta trăiești.

  15. #15 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Vad ca sunt cativa care nu stiu ce e SOPA si ce consecinte ar avea, deci:



    Also: SOPA Infographic

  16. #16 SP
    Member iUser's Avatar
    Stati linistiti, nu e SOPA, este ACTA...

    Quote Originally Posted by Comentariu la video-ul de mai sus
    If a romanian guy hacked N.A.S.A servers becouse he whant to see how powerfull are...this thing will be a children play peace
    Club4Musique Cu 2 (de) săptăm�ni �n urmă

  17. #17 SP
    Member Sadismek's Avatar
    @dilibau666
    Ummm... Bethesda Studios, developerii lui Skyrim sunt de vina pentru ca au lansat pe piata un joc plin de bug-uri pentru PS3, nu Sony. Bine, si ei au o parte din vina din moment ce este mai greu de lucrat pe consola lor decat pe XBOX 360 si PC. Insa mare parte din vina revine lui Bethesda, deoarece au stiut ce risca cand au lansat Skyrim in felul in care era pe PS3. Au dat dovada de lacomie si mai bine nu il lansau pe PS3, sau il amanau pana cand gaseau o cale sa faca jocul cat de cat jucabil.

  18. #18 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Eu mi-am cumparat consola strict ca sa ma joc, nu ma intereseaza de SOPA, BOPA, POPA sau cum dracu' se numeste.
    Ar trebuii putin sa te intereseze de razboaiele lor fiindca probabil acum indirect si mai tarziu direct ne va afecta pe toti restrictile impuse de guverne, de companiile din spatele guvernelor si de alti oameni care din spate conduc lumea asta.

    Nu vezi ca de zeci de ani de zile suntem tot mai limitati si ni se fura FREE WILL-ul? Diferenta libertatii care ii detinea anii 70 ai Americii de nord si anii prezenti este enorma. Noi majoritatea, cei 99% din populatie care nu au nici un cuvant si nici un drept de a comenta asupra ce fac marile forte ale lumii ar trebuii sa ne trezim si fiecare sa actioneze cumva.
    M-am bucurat tare mult cand am vazut ca de la valul Occupy Wallstreet s-au pornit in diferite locuri din lume mai multe revolte pasnice de acest gen contra sistemului. Trebuie sa se schimbe ceva caci daca nu vom ajunge sa traim intr-o mare puscarie.

    Credit Carduri, care lasa un mic istoric,o semnatura din ceea ce ai facut, unde ai fost si unde te-ai indreptat.

    Pasapoarte si buletine biometrice care imi contin amprentele care sunt disponibile tuturor punctelor de control, desii nu sunt infractor si nu am avut treaba niciodata cu legea ei trebuie sa aiba in data de baze amprentele mele.

    Celulare si legi care-ti pot viola intimitatea oricand in privinta convorbirilor sau a mesajelor scrise.

    Si multe altele, ce sa mai zic? Unde se va ajunge, la microproceasoare implantate in noi ca si la caini cu GPS si control total?Vom fi tot mai ngraditi, tot mai controlati si pe voi nu va intereseaza? Maine imi va zice guvernu si ce sa mananc si cand sa ies din casa.
    Stiu ca era vorba de PSN si desi nu prea ma joc online ii inteleg pe multii care fac acest lucru zilnic si sunt ingrijorati dar nu trebuie sa vada in gruparea Anonymous un dusman care le fura accesul la PSN.

    Anonymous au amenintat si Baroni ai dorgurilor si capi ai unor grupari criminale.
    A ruthless campaign of killing, extortion and kidnapping by Mexico’s powerful Zetas drug cartel has created plenty of enemies, from the Mexican government to paramilitary vigilantes to rival cartels. But now the Zetas have a new adversary: the hacker collective Anonymous.
    Source : Anonymous Threatens Mexico's Murderous Drug Lords | Danger Room | Wired.com

    Anonymous au dat jos zeci de siteuri ascunse la care nu aveau acces doar useri alesi care contineau material pornografic infantil, au demascat numele userilor si a administratorilor acestor site-uri de pedofilie.
    Anonymous has turned its attentions from corporations to pedophiles with the news that the hacktivist group has taken down multiple child pornography sites, including one of the largest known, with account details of its 1589 users being posted online as evidence.

    The incident was just part of something Anonymous is calling “Operation Darknet,” a move by the group to eliminate child pornography on the Tor network. Tor, which was originally developed as a way of protecting government communications by the U.S. Navy
    Source: ‘Anonymous’ Forces 40+ Child Pornography Sites Offline | Techland | TIME.com

    Daca nu ne intereseaza de SOPA, BOPA si alte HOPA ar trebuii sa ne intereseze de noi si de viitorul in care vom traii si va rog nu fiti suparati pe un eventual downtime al PSN-ului cand in ansamblu acest grup are in vedere ceva mai larg, nu enervarea celor ce joaca mult online.

    An nou fericit si toate cele bune sa aveti cei de pe consolegames si ce sa mai zic de sfarsit.....long live Anonymous.

  19. #19 SP
    Member iradum's Avatar
    on:
    Daca se va aproba SOPA o sa fie 2 optiuni. Ori ei, 1% din lume, ori noi 99% din lume. Eu nu o sa stau sa ma uit cum mi se fura ultima modalitate de a ma exprima liber. Daca merg afara si strig "jos x" in 5 minute ma trezesc la sectia de politie. Ce am vazut si am ramas blocat, un om in varsta in centrul Clujului, ce canta la vioara, si nu deranja pe nimeni, chiar lumea statea in jurul lui si asculta luat pe sus de 4 politisti si bagat in duba.

    Nu stau sa vad cum ni se fura orice drept de exprimare, noi nu suntem marionetele lor. Sa ma omoare, nu mi-e frica! Sa vina dupa mine, ii astept!

    off:
    Dovada ca ei nu se joaca, ultimul atac, acum jumatate de ora! Si lista o sa creasca in fiecare ora. In sfarsit un LulzXmas!
    http://www.copseek.com/ is down

  20. #20 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu ma bag in toata treaba cu SOPA si Anonymous, spun doar ca nu am vazut nicaieri nimic de PSN, Sony e mult mai mare decat Playstation si SCE.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Microsoft se razgandeste... din nou By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 31 Last Post: 16-08-2013, 12:09
  2. Max Payne 3 amanat din nou By tray in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 09-06-2010, 15:17
  3. ConsoleGames.ro incinge din nou asfaltul ! By Mika in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 26-02-2010, 15:42
  4. Febra aurului ataca iar By trickz in forum Console News
    Replies: 20 Last Post: 23-12-2009, 13:50

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts