Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Spirit Camera si Crimson Butterfly se vor lansa si in afara Japoniei

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Spirit Camera si Crimson Butterfly se vor lansa si in afara Japoniei

    Daca ati avut un PlayStation 2 sau Xbox 1 si va pasionau jocurile horror atunci sunt sanse mari sa fi auzit de seria Fatal Frame (cunoscuta si ca Project Zero in unele colturi ale lumii). De asemenea ar trebui sa stiti ca generatia actuala inca nu a primit nici un joc din aceasta seria. Dar multi gameri stiu ca speranta ultima moare, indiferent de context. Asa ca recent developerii au anuntat ca acestia vor lansa un spin-off pentru 3DS intitulat Spirit Camera: The Cursed Memoir care se va lansa in America in data de 13 aprilie (vineri 13...I see what you did there). Dar din pacate o versiune europeana inca nu a fost confirmata.

    De asemenea a fost anuntat un remake al celui de-al doilea joc din serie, considerat ca fiind cel mai infricosator dintre toate. Acesta se va numi Fatal Frame II: Crimson Butterfly Remake, cunoscut in Japonia si sub denumirea de Project Zero 2: Wii Edition. Deci dupa ultimele doua cuvinte din propozitia precedenta, puteti sa va dati seama ca acest remake va fi doar pentru Nintendo Wii (sa speram ca doar pentru moment). Tot ce stim despre acesta e ca se lucreaza de prin 2010 si ca va contine si ceva ce originalul nu avea: co-op mode. Din pacate nu stim o data exacta de lansare, dar avem cateva repere: Japonia il va primi in iunie, Europa in viitorul apropiat iar America inca nu a primit nici o confirmare pentru moment (ha! pentru prima data primim si noi ceva inainte lor).

    Deci pregatiti-va sufleteste pentru o experienta cu adevarat horror pentru ca, dragii mei, de data asta o sa puneti shotgun-ul la o parte si o sa va aparati impotriva a sute de fantome cu ajutorul unei camere foto old-school. Sa speram doar ca o sa avem indeajuns de mult film pentru toata lumea.
    Attached Images Attached Images fatal_frame_ps3_hd-1280x720.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Jocuri video ce se vor lansa in 2013 By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 22 Last Post: 13-12-2012, 13:33
  2. Replies: 1 Last Post: 17-09-2012, 14:29
  3. Replies: 2 Last Post: 19-10-2011, 16:34
  4. God of War 3 si MAG nu se vor mai lansa anul acesta By istrategie in forum Console News
    Replies: 17 Last Post: 26-02-2009, 00:24

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts