Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Microsoft a anuntat un nou joc din seria Forza

 1. #1 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  Microsoft a anuntat un nou joc din seria Forza

  La "Xbox Spring Showcase" care a avut loc in San Francisco saptamana trecuta, Dan Greenawalt unul dintre directorii studioului Turn 10 a confirmat un nou joc din seria Forza si ca videoul "scapat" pe internet din greseala este real. Din pacate acest nou titlu, Forza Horizon, este invaluit in mister total, deoarece nu s-a dezavluit nicio informatie despre joc, iar trailerul, cred ca mai corect ar fi spus teaserul, nu a oferit nicio imagine cu gameplay. Stim cu siguranta doar un singur lucru, de fapt doua, perioada de lansare, in toamna acestui an si echipa care se ocupa de dezvoltarea jocului.

  Proiectul a ajuns pe mainile celor de la "Playground Games", o companie infiintata de fostii directorii de la "Codemasters" Trevor Williams si Nick Wheelwright, iar stafful lor cuprinde veterani de la studiouri precum "Black Rock", "Bizarre Creations" si "Slightly Mad". Practic este o echipa formata din oameni creativi si profesionisti care ne-au adus in trecut jocuri ca Colin McRae, DiRT, GRID si Toca. Mai multe detalii despre joc vor fi dezvaluite in aceasta luna. Va invit sa urmariti teaserul si pentru a avea macar o idee despre ce inseamna Forza Horizon, Greenawalt a declarat ca jocul este "fast-paced, pick-up-and-play racing game"

  Attached Images Attached Images forza-motorsport-4_spike-video-game-awards_2005_ford_gt_2-1280px-50p.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member GeOKeR's Avatar
  Trailerul si numele ma duc cu gandul la TDU

 3. #3 SP
  Gameboy Pisboy's Avatar
  wtf. deja ? Imi si imaginez Forza cu Gymkhana event hope not

 4. #4 SP
  Member RELOADED9's Avatar
  de mult astept un forza care sa fie gen street racing. sper sa aiba si free roam. pt. mine un joc simulator cu grafica de la forza 4 este perfect. totusi... din "pick up and play" inteleg ca va fi cam arcade...

 5. #5 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Quote Originally Posted by RELOADED9 View Post
  free roam + simulator cu grafica de la forza 4 este perfect.
  Atat!

  Totusi, un sim open world nu suna rau.

 6. #6 SP
  Gameboy Pisboy's Avatar
  Da mie mi-e teama nu cumva sa devina mai arcade decat sim.

 7. #7 SP
  Junior Member RocketBV's Avatar
  Din filmul ala si din treaba cu "pick up and play" sigur va fi un competitor direct la NFS-uri. Pana acum competitia a stat intre alte nume si cred ca se incearca "cucerirea de noi teritorii". Dar daca e fosta echipa Codemasters in spate cam am incredere ca o sa fie ok si sper sa nu inlocuiasca FORZA de tot cu genul asta (Seamana cu treaba ce a facut-o NFS cu Shift dar pe alt film). Cu siguranta pe urmatorul Xbox o sa sparga cu un simulator Forza foarte performant si incearca marea cu degetul acum.... vorba aia... parerea mea

 8. #8 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Quote Originally Posted by Pisboy View Post
  Da mie mi-e teama nu cumva sa devina mai arcade decat sim.
  Daca e un control bun pentru mine nu mai conteaza....Primul TDU inca il mai joc, de TDU 2 nici nu vreau sa mai aud.

 9. #9 SP
  Member RELOADED9's Avatar
  da... tdu2 este exceptional cand vorbim de grafica, environment, offroad si sistemul acela de vreme. totusi ii lipseste realismul acela de la primul( de la hardcore).

  in momentul actual cea mai mare temere a mea fata de Forza Horizon este sa fie arcade. atat le trebuie ca sa strice seria... totusi poate prin "fast paced, pick up and play" se refera la ceva de genul fifa street 4. este fast paced si pick up and play dar este la fel ca fifa 12. nu este deloc arcade.(cum a fost fifa street 3)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 01-02-2015, 21:48
 2. Replies: 1 Last Post: 06-12-2013, 00:47
 3. Replies: 2 Last Post: 12-07-2013, 02:31
 4. Microsoft a anuntat un nou joc Lips By AndRewqp in forum Console News
  Replies: 6 Last Post: 15-01-2010, 16:57

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts