Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Wii U nu are CPU suficient de puternic?

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Wii U nu are CPU suficient de puternic?

    Desi nu avem specificatiile exacte pentru Wii U, pana acum nu citit decat de bine despre puterea noii console de la Nintendo. Majoritatea developerilor au prezentat Wii U ca fiind un pic peste celelalte console HD disponibile deja. Ba chiar cei de la Unity au afirmat ca in combinatia actuala, Wii U este capabil sa ajunga la nivelul echivalent functiilor si efectelor disponibile pe PC via DirectX 11 (desi GPU-ul folosit este marcat ca fiind DirectX 10).

    Ei bine, iata ca developerii seriei Warriors Orochi (hehe, chiar jucam acum cateva zile Warriors Orochi 3) vin cu vesti nu foarte bune. Mai exact, producatorul variantei pentru Wii U (denumita "Warriors Orochi 3 Hyper") Akihiro Suzuki, intrun interviu acordat celor de la Eurogamer, ne spune ca au aparut probleme mari in development. Acesta a declarat ca CPU-ul din Wii U este "a little bit less than the Xbox 360 and PS3" si ca acest lucru duce la "When you have a lot of enemies coming at you at once, the performance tends to be affected because of the CPU... Dealing with that is a challenge."

    Sa speram ca este doar o problema legata de optimizarea CPU-ului pe engine-ul respectiv (fie vorba intre noi, Warriors Orochi nu e cine stie ce masterpiece in materie de grafica - la fel si seria Dynasty Warriors dealtfel). Pe partea de GPU acestia spun ca sunt foarte multumiti si se poate distinge foarte usor ca vizual Wii U este peste PS3 si Xbox 360. De fapt, cu subiect si predicat a spus foarte clar: "Make no mistake, from a visual standpoint, it is able to produce better graphics."

    Oricum, daca este adevarat si CPU-ul nu este la inaltimea GPU-ului, e posibil sa vedem si alte titluri lovindu-se de astfel de probleme. Stiu insa ca citisem acum cateva zile devblog-ul unui developer care lucreaza pe Wii U de cateva luni, si care era foarte multumit de faptul ca reusise sa optimizeze proiectul astfel incat eficienta CPU-ului sa fie crescuta cu 15% doar din codul sau. Deci este foarte posibil ca problemele sa fie si din cauza lipsei optimizarilor pentru Wii U. Dealtfel, cam la fel a fost pentru toate consolele "next-gen". Mai toate titlurile mari au avut nevoie de cativa ani pentru a ajunge sa foloseasca 100% din puterea consolei.

    Sper ca Nintendo sa treaca cu brio peste aceasta incercare...
    Attached Images Attached Images warriors_orochi_3_hyper.jpg

  2. #2 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Hai mai ca e praf. Vin aialalti (Micro, Sony) si o face muci.
    Pacat insa ca aia vin de parca se duc.

  3. #3 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    Pai sa nu adauge mai multi de 5-6 inamici care vin in acelasi timp. Sa re/gandeasca jocurile pentru coridoare inguste, locuri stramte, unde nu pot navali mai mult de 5-6 odata!! Si gaaaata.

  4. #4 SP
    Banned isis's Avatar
    Pai sa nu adauge mai multi de 5-6 inamici care vin in acelasi timp. Sa re/gandeasca jocurile pentru coridoare inguste, locuri stramte, unde nu pot navali mai mult de 5-6 odata!! Si gaaaata.
    Mai bine sa faca jocuri numai in genul Tetris... acolo vine cate un inamic deodata nu mai multi. Sau mai bine sa nu mai faca jocuri deloc, sa lase consolele numai ptr playback de filme.. Sa se mai duca undeva daca in 2012/2013 iasa console de care developerii se plang ca au hardware slab.

  5. #5 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

    Re: Wii U nu are CPU suficient de puternic?

    Am crezut de la bun inceput ca WiiU este o panarama.Acum cineva a confirmat.

    Sent from my E15i using Tapatalk 2

  6. #6 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Zvonurile astea raspandite, din categoria FUD (Fear, Uncertainty, Doubt) vor inceta odata cu informatiile oficiale si finale despre configuratia lui Wii U. Pana atunci sa lasam haterii sa devoreze aceste informatii...ca abia asteapta sa zica un Michael Pachter ceva negativ la adresa Nintendo, ca imediat sa aiba ei ceva de dezbatut, de comentat
    Asa e cand concurenta e tinuta in sah. Ii trec fiorii, nu poate dormi si de la nervi o da in diaree.

    Eu personal nu cred povestea asta cu CPU-ul slab. Si oricum nu ma intereseaza...pentru mine Xbox nu exista (sunt Linuxist convins si nu sunt client Microsoft...cu toate ca ii respect, adica nu sunt hater), Sony...sa fie sanatosi...deci nu privesc aparitia lui Wii U ca o concurenta la adresa PS360. Pe mine ma intereseaza sa-mi satisfaca mie "cerintele", sa ma simt bine cat timp il folosesc si sa am parte de jocurile pe care le astept si nu numai.
    In rest...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 6 Last Post: 08-05-2014, 12:46
  2. Wii 2 cu 80% mai puternic decat Xbox 360? By MonkY in forum Console News
    Replies: 50 Last Post: 26-04-2011, 10:52
  3. Replies: 10 Last Post: 28-01-2010, 10:42
  4. De ce nu are Wii succes in Romania ? By MonkY in forum Nintendo Wii
    Replies: 32 Last Post: 29-11-2009, 00:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts