Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: "Earth No More", urmatorul proiect a celor de la 3D Realms

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    "Earth No More", urmatorul proiect a celor de la 3D Realms

    De cand nu ati mai auzit de 3D Realms? Stiu, acum incercati sa va ganditi ce joc au lansat recent sau ce alte proiecte ne-au uimit printr-un simplu gameplay trailer. Ei bine, nu e vorba de nici una dintre cazuri, pentru ca 3D Realms sunt cei care au anuntat Duke Nukem Forever (care pana la urma a fost oferit de catre Gearbox Software) si aproape ca au fost dusi in pragul falimentului din cauza nenumaratelor lansari amanate. Sincer credeam ca nici nu mai exista 3D Realms. Dar iata ca acestia au postat recent pe Gamibitous (un fel de Kickstarter), ca se ocupa de un nou joc intitulat "Earth No More" si ca acestia au nevoie de ajutorul fanilor pentru a duce acest proiect la bun sfarsit (dar momentan nu stim de ce suma este nevoie, deoarece donatiile inca nu au inceput).

    Descrierea jocului suna cam asa: “Mankind’s relentless destruction of Earth awakens a biological response from deep within the planet’s crust that threatens an environmental apocalypse.” Deci avem din nou o poveste clasica in care pamantul e in pericol si tu esti cel care il va salva. Sunt curios totusi daca personajul va aborda situatia intr-un mod mai comic (asa cum a fost in Duke Nukem), sau daca avem de-a face cu o persoana sumbra care trateaza totul cu seriozitate maxima (doar e sfarsitul lumii, nu?).

    Trebuie mentionat de asemenea ca cei de la Eurogamer au declarat ca 3D Realms va fi totusi intr-o colaborare cu un studio misterios...sigur vom primi mai multe detalii in viitorul apropiat (desi vorbim de cei care nici dupa 10 ani nu au resuit sa lanseze Duke Nukem Forever) si cu siguranta vom afla si pe ce platforme se va lansa "Earth No More".

    Voi ce ziceti? Va fi un titlu PC exclusive? Sau poate vor avea destui bani sa il aduca pe Wii, Xbox 360, PS3? Sau poate vorbim de un proiect pentru urmatoarea generatie de console... Cine stie?
    Attached Images Attached Images earth_no_more_1280x720.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Time will tell , personal as vrea un joc comic parca am avut parte de mult prea multe shootere 'serioase' in ultimul timp ... Maybe it's just me ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 10-07-2012, 04:03
  2. Replies: 27 Last Post: 27-03-2012, 02:44
  3. Replies: 22 Last Post: 24-02-2012, 19:31
  4. Replies: 1 Last Post: 05-08-2008, 23:31

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts