Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 52

Thread: CryEngine 3 la GDC 09

  1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

    CryEngine 3 la GDC 09

    Crytek se pregateste sa dea lovitura in industria jocurilor video. La GDC 09, Crytek va demonstra pentru prima data CryEngine 3, care va fi folosit in viitoarele jocuri pe consolele Xbox 360 si PS3, pe PC pe DX9 si DX10 si pe generatia viitoare de console. Compania are de gand sa creasca standardele in materie de grafica a jocurilor video pe toate platformele si in toate genurile de jocuri. We're waiting for GDC 09!

    With CryENGINE 3 we are delivering our best game development technology that enables our clients to achieve their vision on current and future platforms to develop games such as MMOs, action games and more. Our complete game engine solution enables realtime development, ensures teams are able to maximise their own creativity, saves budget and creates greater gaming experiences. Also with our solution developers can start working on their next generation games today.” said Cevat Yerli, CEO & President of Crytek.
    CryENGINE 3 is a revolutionary change from our previous PC-only engines – and we’re applying a similar revolution to the service we provide to developers using the software to create extraordinary games. CryENGINE 3 will set the benchmark for complete game engine solutions in performance, and services to game engine licensees and their players. We’ve been preparing a long time for CryENGINE on consoles and we’re confident that Crytek will again amaze developers at GDC.” added Carl Jones, Director of Business Development CryENGINE.
    PS: Orice comentariu legat de detalii tehnice va fi sters fara explicatii suplimentare!
    Attached Images Attached Images crysis.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cine poate sa-mi dea si mie 3 exemple de jocuri bazate pe acest engine (vers 1 sau 2 bineinteles), primeste o bere de la mine (nu includeti jocurile scoase de ei). astia nu au licentiat nimic pina acum, vinzarile Crysis sunt execrabile, dar ei inca mai spera. le admir atitudinea, dar cam atit.

  3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    subscriu. Asta pentru ca engine-ul lor nu e optimizat pentru console ci e doar PC friendly. Si cine mai scoate jocuri PC exclusive in ziua de azi trebuie sa fie ori Crytek ori un nebun

  4. #4 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eh, nu trebuie sa cauti atit de departe (Bli..:cough:..zzard)

    PS I want a :cough: emoticon

  5. #5 SP
    Member Solozaur's Avatar
    motivul pentru care nu au vanzare este si datorat faptului ca majoritatea nu au pc-uri sa ruleze engine-ul lor

  6. #6 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Si cine mai scoate jocuri PC exclusive in ziua de azi trebuie sa fie ori Crytek ori un nebun
    Exagerezi. Uite ca doar ce a aparut Empire: Total War si e nr. 1 in sales charts pe segmentul de timp de la lansare. E PC exclusive, e de strategie, dar e "namber uan".
    LE: h0stile, Ubi nu a cumparat de la ei engine-ul si licenta pentru Far Cry 1, pe care apoi l-au portat pe Xbox si ulterior pe 360, rezultand Far Cry Instincts, Far Cry Predator si Far Cry Instincts Predator?

  7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    predatoru este de fapt instincts 1 si 2 in 720p...come on..ai cind au preluat licenta au luat si dreptul de a folosi engineul insa numai pentru titlul respectiv, nu pentru altul. eu ziceam de jocuri total diferite, bazate pe o licenta obtinuta de la crytek...

    PS dar tot ai o bere ptr efort

  8. #8 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    subscriu. Asta pentru ca engine-ul lor nu e optimizat pentru console ci e doar PC friendly. Si cine mai scoate jocuri PC exclusive in ziua de azi trebuie sa fie ori Crytek ori un nebun
    Ai uitat de Blizzard
    Engine-urile astora de la Crytek reprezinta benchmarkuri clare care incearca sa ridice stafeta atat pe partea de hardware cat si software, incercand sa impuna noi standarde. Mai trebuie sa evolueze si piata nu?
    In orice caz, aceste engine-uri ar trebui sa fie folosite in proiecte mai ample care sa nu ofere doar o grafica foto-realistica, ci si un story si un gameplay pe masura acesteia daca vor sa faca ceva. Sunt curios cum vor sta cu optimizarea pe console... insa tind sa cred ca Unreal Engine isi va pastra tronul in aceasta categorie.

  9. #9 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    hm.. nu-mi sariti toti in cap pentru ca nu m-am referit decat strict la piata de FPS-uri.

    Hai sa nu punem strategiile, MMO-urile si Diablo 3 la socoteala pentru ca aici e terenul de joaca al PC-ului fara drept de apel.

  10. #10 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nu iti sare nimeni in cap Khan, credeam ca ai omis Blizzu fara sa vrei, dar se pare ca m-am inselat. Se stie ca Blizzard e singura companie ce tine PC-ul pe linia de plutire momentan. Dar ma rog... pe noi ne intereseaza consolele
    @ontopic: Ma gandesc ca acest Crytek engine are un pret destul de piperat pentru producatori. Altfel nu inteleg motivul pentru care nimeni nu a indraznit sa il foloseasca pana acum

  11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    CryEngine 2 nu este folosit din cauza optimizarii proaste. Pur si simplu cere o tona de resurse. Sper ca odata cu lansarea CryEngine 3 sa inceapa si ei sa scoata jocuri mai bune. Adica in ultimul timp au scos Crysis care in afara de grafica nu exceleaza la nici un capitol, ba chiar e sub multe alte jocuri

  12. #12 SP
    Junior Member Vladutz20's Avatar
    Just marketing ... nvidia&intel=evil

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un pic off-topic, de-ar trece Blizzard la console...

  14. #14 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Un pic off-topic, de-ar trece Blizzard la console...
    Poate ne face o surpriza batranul Diablo.Cat despre engine....sunt cam sceptic,presimt iar o "revolutie" grafica in industria gaming-ului pe pc si de data asta decat cei de la NASA se vor putea juca,dar bineinteles va fi cel mai tare joc pentru ca are grafica shiny

  15. #15 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Nu iti sare nimeni in cap Khan, credeam ca ai omis Blizzu fara sa vrei, dar se pare ca m-am inselat. Se stie ca Blizzard e singura companie ce tine PC-ul pe linia de plutire momentan. Dar ma rog... pe noi ne intereseaza consolele
    @ontopic: Ma gandesc ca acest Crytek engine are un pret destul de piperat pentru producatori. Altfel nu inteleg motivul pentru care nimeni nu a indraznit sa il foloseasca pana acum
    Cum s-a mai spus, te doare mintea ce PC iti trebuie sa rulezi Crysis / Crysis Warhead in 1080p pe enthusiast. Eu de exemplu am un E8400 la 3 GHZ, 4 G DDR 2 la 800 Mhz si GTX 280 OC, si la 1080p pe enthusiast, FARA AA, scade si in zona de 20 fps facandu-l nejucabil. Daca il dai pe low, arata mai prost ca Far Cry 1. Nu stiu daca se pune problema de optimizare proasta, pur si simplu nivelul ala de detaliu grafic oferit de motor cere efectiv resurse enorme din partea GPU-urilor.

    Eu ma indoiesc ca versiunea ptr console de CryEngine 3 va fi altceva decat o versiune de motor rulata pe low, avand in vedere situatia descrisa de mine mai sus. Parerea mea ca motorul asta nu are cum sa ofere spectacolul vizual care il doresc ei pe hardware-ul consolelor si cred ca se va ajunge in cazul in care jocurile pe consola care vor folosi CryEngine 3 sa arate mai prost decat cele care folosesc Unreal Engine 3.

    Ma indoiesc ca Crysis pe consola va arata mai bine ca Gears of War 2 / Resident Evil 5 care sunt niste capodopere vizuale. Pur si simplu engine-ul ala e proiectat sa randeze grafica fotorealista si are nevoie de putere hardware enorma. Ah, cand iasa urmatoarea generatie de console care or sa fie probabil cat vreo 3-4 GTX 280 de acum, da, o sa vedem 1080p si fotorealism si tot ce viseaza ei cu motorul asta si in jocurile de consola.

    Nu stiu voi ce spuneti, dar versiunea de FarCry pe xbox in afara de apa si valurile alea randate superb, arata mai prost decat FarCry pe PC pe low. Asa va fi si cu Crysis pe console. Pur si simplu motorul e gandit pentru hardware foarte puternic.

    Subscriu si eu, Unreal Engine 3 va ramane rege pe partea de grafica in jocurile pe console. Ce cred ca o sa faca o figura frumoasa o sa fie ID Tech 5, care va veni odata cu Rage si pe console. Si apoi din cate am auzit eu zvonuri, pretul ptr licentierea motorului de Crysis ar fi ceva in jurul a un milion de dolari pe licenta. Din cate stiu eu Unreal Engine 3 costa cam 750,000 dolari.
    Uitati ceva frumos randat cu motorul CryEngine 2:

  16. #16 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Oricine e liber sa incerce, insa nu sa exagereze, cerintele care le are engine-ul asta sint intr-adevar imense.
    Subscriu si eu pentru Unreal Engine 3, sint de parere ca va ramine regele absolut in domeniu. Cei de la Epic eu dovedit in nenumarate rinduri ca merita titulatura.

    Aveti mai jos link-ul cu toate jocurile facute cu Unreal Engine 1, 2 si 3.
    Unreal Engine games, impresionant nu?

    App de Blizzard, ei se lauda ca vor ramine fideli PC-ului, e greu de inteles mentalitatea, stiu, dar asta e alegerea lor.

  17. #17 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Un pic off-topic, de-ar trece Blizzard la console...
    I'm wishing on a star

  18. #18 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Dacă vreau realism scot capul pe geam. M-am săturat de jocuri cu grafică OMG și cu un storyline/gameplay de doi lei.

  19. #19 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Dacă vreau realism scot capul pe geam. M-am săturat de jocuri cu grafică OMG și cu un storyline/gameplay de doi lei.
    RESPECT

  20. #20 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Dacă vreau realism scot capul pe geam. M-am săturat de jocuri cu grafică OMG și cu un storyline/gameplay de doi lei.
    Eh, industria asta a graficii fotorealiste scoate milioane de dolari, ca iti place tie sau nu. Strugurii pentru ca is departe de tine, nu inseamna ca sunt acrii.

    Crytek nu a facut bani din jocurile pe console insa a facut mai multi bani decat orice joc de consola din banii pe care i-a primit de la armata si alte cateva corporatii mari care au cumparat motorul pentru grafica fotorealista pentru a dezvolta medii interactive in timp real si simulatoare

    Ei scot acum si versiuni de consola sa inchida gura populatiei si sa mai faca un leutz de o cafa, oricum banii grei ii fac din alta parte si targetul lor primar este grafica fotorealista iar pe locul 2 faptul ca iti merge tie si mie sau cat il castreaza sa ruleze pe consolele de generatia actuala, pentru ca, acolo de unde fac ei banii nu contez nici eu, nici tu, nici consolele, nici jocurile de consola.

    Varianta de PC a jocului nu este decat o incarnare sub forma de FPS a motorului grafic. Crytek e orientata pe motoare de grafica fotorealista nu pe jocuri.

    Au investit in CryEngine 2 peste 22 de milioane de dolari si pe langa faptul ca si-au scos investitia sunt si in profit. Asa ca pornind de la afirmatii gen Crysis nu se vinde, uitati ce vanzari slabe are sau ... nu se va vinde daca va ramane exclusiv pe PC..., trecand prin tampenii de genul motoarele grafice fotorealiste nu conteaza si culminand cu aberatia suprema: jocurile pe PC sunt pe moarte ... toate astea sunt pur si simplu cretinitati debitate in totala necunostinta de cauza.

    �CEO and President of game developer Crytek said Crysis cost 15 million Euros (22 million USD) to develop during a panel about the future of gaming graphics at the Games Convention Developers Conference in Leipzig, Germany. Yet despite the cost, Yerli maintained the game was profitable, adding, �if it wasn�t profitable I wouldn�t be able to stand here.�
    Strict on topic, nu va asteptati la minuni vizuale pentru faptul ca exista CryEngine in versiune de consola. Nu este decat o varianta castrata a motorului original care in forma in care se va prezenta pe console, va arata mai prost ca unreal engine 3. Crytek a spus ca nici o consola de nici o generatie nu e capabila sa randeze pe detalii medii grafica generata de CryEngine 2... trebuie sa fi inconstient sa spui acum ca urmatoarea versiune de motor grafic, mult mai complex... merge... sunt foarte curios cum va arata CryEngine 3 pe console.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 26-04-2013, 08:49
  2. Crytek lanseaza CryENGINE 3 By AndRewqp in forum Stories & Other News
    Replies: 19 Last Post: 27-01-2013, 13:13
  3. CryEngine 3 Videos By istrategie in forum Videos
    Replies: 8 Last Post: 04-03-2011, 12:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts