Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Michihiko ar dori ca Monolith Studio sa fie "ceva asemanator cu" Bethesda

 1. #1 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar

  Michihiko ar dori ca Monolith Studio sa fie "ceva asemanator cu" Bethesda

  Nu e nici un secret cand spunem ca cei de la Bethesda sunt incredibili atat ca developeri (seria The Elders Scroll) dar si ca publisheri (Dishonored care a fost creat de cei de la Arkane Studios) si ne gandim ca foarte multe alte studio-uri ar vrea sa fie in situatia acestora. Dar iata ca Michihiko Inaba si-a facut public visul cand a oferit un interviu care a fost mai apoi tradus de Siliconera.

  Acesta a declarat ca "doreste sa demonstreze ca Japonia inca mai poate tine pasul cu Statele Unite cand vine vorba de tehnologie next gen". Si de aceea telul lor e de a deveni "ceva asemanator cu studio-ul din spatele seriei Fallout, Bethesda Softworks." De asemenea, crede ca "industria gaming-ului japonez si-a cam pierdut din farmec", dar totusi echipa acestuia va incerca sa indrepte aceasta situatie. Si uite de aceea, promite ca urmatorul lor titlu pentru Wii U va fi provocator, va creea dependenta si va aduce gamerii mai aproape unul de celalalt.

  Ce parere aveti? Va reusi studio-ul care ne-a adus nu cu mult timp in urma Xenoblade Chronicles (o adevarata perla a J-RPG-urilor) sa devina un fel de Bethesda al Japoniei?
  Attached Images Attached Images xenoblade_chronicles-1280x720.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member Zombozo's Avatar
  "ceva asemanator cu studio-ul din spatele seriei Fallout, Bethesda Softworks."


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 10 Last Post: 26-02-2013, 19:15
 2. Sa fie "Zii" urmatoarea consola Nintendo ? By zinodaur in forum Console News
  Replies: 5 Last Post: 16-12-2009, 15:30

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts