Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Dark Souls II in 2013?

  1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Dark Souls II in 2013?

    Cei care indragesc franciza Dark Souls primesc o veste buna de la producatorii Tomohiro Shibuya si Hidetaka Miyazaki, spunand intr-un interviu pentru revista Edge ca Dark Souls II este in proportie de 25% terminat si ca exista sanse destul de mari sa il vedem in casele noastre pana la sfarsitul anului. Chiar daca Miyazaki a spus ca nu va mai face parte din echipa care se ocupa cu dezvoltarea acestui joc, mi-e greu sa cred ca acesta doar va superviza urmatoarea capodopera fara niciun pic de implicare.

    Tomohiro Shibuya ne transmite ca actiunea din Dark Souls II nu are loc in regatul Lordran, chiar daca acest titlu este o continuare directa, iar povestea principala va fi axata in jurul unui personaj blestemat. De asemenea ne transmite ca notiunea de timp si existenta timpului precum si numele noului regat vor fi cheia acestui joc. In concluzie nu ne ramane altceva decat sa speram ca poate luna octombrie a anului in curs ne va aduce in casa o noua capodopera, spun octombrie pentru ca si celelate doua jocuri, Demon's Souls si Dark Souls au fost lansate in aceeasi perioada, cu o pauza de doi ani intre fiecare.

    Intregul interviu il puteti citi mai jos, astept si parerile voastre in acest sens:

    Dark Souls II co-director Tomohiro Shibuya on accessibility and taking control of the series | | Edge Online
    Attached Images Attached Images dark-souls-2.jpg

  2. #2 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Deși sunt foarte nerăbdător să mor din nou și din nou și din nou în următorul episod din seria Souls, aș prefera să nu se grăbească absolut deloc la producție, prefer un joc bine închegat fără o dată fixă de lansare decât unul scos pe piață prematur și cu lacune. Nu de alta, dar sunt deja destul de sceptic legat de calitatea DS2 fără Miyazaki la cârmă ..

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si eu sunt curios ce se va intampla dupa plecarea lui Hidetaka Miyazaki... Oricum au promis ca la baza va fi clasicul Dark Souls (motiv pentru care a si plecat Miyazaki din cate am inteles... care vroia ceva mai "warm")...

  4. #4 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Sper sa fie un joc mai bine inchegat decat Dark Souls, care a avut unele elemente mai bune ca Demon's Souls, dar overall nu a oferit aceeasi experienta memoriabila. Anyways, it will be epic ****!

  5. #5 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Si sa scape de fps drops-urile alea ca vin exact ca bomboana de pe .....

  6. #6 SP
    Junior Member flo7's Avatar
    Eu unul sunt optimist, chiar daca Miyazaki nu mai este la carma nu cred ca se vor schimba foarte multe, ceea ce este foarte bine! Ia sa ma bag iar la Astorias DLC

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 26-02-2014, 22:17
  2. Replies: 1 Last Post: 01-02-2011, 23:25

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts