Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Apple si Google lucreaza la console de jocuri

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Apple si Google lucreaza la console de jocuri

    Informatia nu este noua si o banuiam cu totii de mult timp. Unii colegi forumisti chiar sperau sa se intample mai repede, pentru a raspunde la limitarile aduse de marii jucatori, Sony si Microsoft. Wall Street Journal a confirmat doi iepuri dintr-un foc, intr-un articol recent: cei de la Google lucreaza la un raspuns pentru aparatul ce deja se afla pe ultima suta de metrii, dezvoltat de Apple. Se asteapta o lansare in toamna, avand ca baza softul cu nume de cod "k" (Keylime Pie). Desi exista console pe platforma android, precum Ouya, Project Shield sau GameStick, un aparat dezvoltat chiar de Google este bine primit daca vor pastra eficienta, calitatea si pretul seriei de telefoane Nexus.

    Despre ce vor aduce in joc cei din Cupertino nu se stiu prea multe informatii. Zvonurile spun ca vom avea un device cu mod de operare asemanator Kinect-ului, la care se va putea atasa un controller (ce va fi compatibil si cu alte dispozitive marca Apple).

    Desi piata mobila de jocuri are un public mai... casual, se asteapta ca alaturi de aceste console "mici" sa stea variante exclusive ale jocurilor "mari".
    Attached Images Attached Images iwfv9buk.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Presimt ca anul 2014 va fi un adevarat "camp de lupta" pentru gaming. Din ce in ce mai multi au inteles ca de aici ies bani frumosi... si vor toti o bucata din "placinta". Vine si noul Steam... avem si noul PS4 si Xbox 1, console gen Ouya, Shield & Co... daca mai adaugam si ceva de la Apple sau Google, chiar ca o sa fie un pic de haos.

  3. #3 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Prepare your money...generatia asta o sa avem ce juca pe canapea sau "on the go".Consola de la Apple o sa fie un Apple TV pe "steroizi" cu suport de controller mai mult ca sigur.

  4. #4 SP
    Member Snake's Avatar
    Cu cat mai multe cu atat mai bine pentru gameri. Sa nu uitam nici de consolele portabile pe langa toate cele. O sa fie o nebunie de gadget-uri, dar nu cred ca multe vor putea purta numele de 'consola' cu adevarat.

  5. #5 SP
    Member I condoe I's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Cu cat mai multe cu atat mai bine pentru gameri.
    N-as fi prea sigur de asta. Studiourile o sa fie mai mult ocupate sa faca 7000 de portari pentru fiecare joc decat sa dezvolte.
    Faramitarea asta excesiva nu conduce in mod direct la progres si calitate.

  6. #6 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Probabil Apple va veni cu un design foarte atragator insa pentru mine totul se rezuma la jocuri, iar in ceea ce priveste consola atata timp cat functioneaza cum trebuie prea putin ma intereseaza producatorul.

  7. #7 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    A mai incercat Apple in sfera consolelor si nu a iesit nimic. Ma cam indoiesc ca vor face ceva acum. Destul de complicat de intrat pe piata, si cauza nu este hardware.

  8. #8 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Au destui fani care sa le cumpere consola stai linistit.

  9. #9 SP
    Teraflops Graft's Avatar

  10. #10 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Eu nu pot considera OUYA o consola de jocuri mai ales la pretul ei si la jocurile care le are adica mai bine optez pentru un telefon direct dar consola no way,prea mult zis consola.
    Insa de la apple ma astept la o adevarata consola gen ps4 sau x1

  11. #11 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Why not ? Sunt destule port-uri(sau portari?) destul de reusite gen Vice City,Bastion,Limbo etc.Sper sa nu faca vreo consola hardcore , ci mai mult una "core" cu multe device-uri motion(gen Kinect,Ps Move etc) iar pe Android si iOS fiind multi developeri de jocuri indie ar iesii o nebunie curata(in sensul bun).Xbox-ul si PS-ul sa ramana "parintii" lor

  12. #12 SP
    Junior Member d@nn's Avatar
    Cred ca o iConsola suna interesant. Tinind cont de numarul de jocuri disponibile pe ios, si de preturile mai mult decit decente pentru ele, plus faptul ca sint disponibile la cumparare direct din ro, fara artificii si conturi in tari cu apa calda, eu as spune ca ar fi o manevra mai mult decit eleganta, si multi ar da banii pe ea. In plus, daca jocurile merg si pe iPad-iPhone, si se salveaza in cloud, install base-ul ar fi enorm, visul producatorilor de jocuri.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Google Chromecast: rival pentru Apple TV By tudyniuz in forum Tech News
    Replies: 14 Last Post: 02-10-2020, 10:21
  2. Replies: 5 Last Post: 07-10-2013, 22:28
  3. Replies: 60 Last Post: 30-10-2011, 22:55
  4. Replies: 0 Last Post: 20-07-2010, 13:37
  5. Turbine lucreaza la un MMO pentru console By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 21-09-2009, 14:41

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts