Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Insomniac ne pregateste un nou joc din seria Ratchet & Clank pentru PS3

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Insomniac ne pregateste un nou joc din seria Ratchet & Clank pentru PS3

    Daca va grabiti sa cumparati o consola next-gen, eu va recomand sa mai tineti aproape PS3, pentru ca o sa aveti inca un motiv in plus sa nu-l vindeti sau sa-l inlocuiti. Acum cateva zile pe contul oficial de twitter al celor de la PlayStation, a fost postat o imagine cu textul "When Worlds Collide ... Heroes Return" pe baza caruia s-au facut multe speculatii pe parcusul acestor zile, insa ieri a venit si confirmarea oficiala. Eroii nostri favoriti inca de pe vremea PS2, Ratchet & Clank, se vor intoarce intr-un joc mult mai traditional fata de ultimele, semanand ca si gameplay si atmosfera cu jocurile originale de pe batranul PS2.

    Jocul se va numi "Ratchet & Clank: Into the Nexus", va fi exclusiv pe PS3 si va fi disponibil pe la sfarsitul anului 2013, aflandu-se intr-un stadiu pre-alpha momentan. In acest nou joc eroii nostri vor avea misiunea de-a transporta doi gemeni malefici, Vendra si Neftin Prog, intr-o locatie cunoscuta sub numele de Vartax Detention Center, insa acestia vor reusi sa scape, iar Ratchet & Clank vor ramane singuri in cel mai periculos colt al universului si vor fi nevoiti sa lupte cu diverse arme nebunesti si sa rezolve diverse puzzle-uri, iar gravitatia va avea un rol foarte important, existand in joc zone cu gravitatie zero si arme ce pot manipula aceasta forta.

    Vizionarul din spatele seriei si totodata unul dintre cei mai vechi angajati de la Insomniac, Brian Allgeier, a declarat ca "the time was right to come back to the core series" fiind timpul ca seria sa se intoarca intr-o forma mult mai clasica, fata de ultimele 2 jocuri "All 4 One" si "Full Frontal Assault" care nu au fost apreciate de catre toti fanii. Din descriere "Ratchet & Clank: Into the Nexus" suna foarte promitator, iar un adevarat fan va fi foarte nerabdator pana apare jocul, mai ales ca acesta va reusi sa "make Ratchet feel like Ratchet again" sau cel putin asa ne promite Brian. La sfarsit am pastrat si cea mai buna veste, acesta va fi diponibil atat in varianta digitala cat si pe disc, la un pret mult mai modic decat majoritatea jocurilor $29.

    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg worlds-collide-teaser-2_1024.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Dar parca Insomniac Games au declarat ca numai lucreaza pentru Sony si vor lansa jocuri pentru PC si 360 sau ceva de genul ?
    http://www.polygon.com/2013/5/10/432...ay-consider-pc

  3. #3 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai lucreaza, de exemplu au dezvaluit Sunset Overdrive care este exclusiv X1 , insa seria R&C este exclusiva PS

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Ratchet & Clank - Seria By braingrinder in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 10 Last Post: 11-09-2009, 18:09

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts