Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Watch Dogs va fi "acelasi joc"

  1. #1 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

    Watch Dogs va fi "acelasi joc"

    Intr-o postare de pe blogul oficial, oamenii din spatele jocului Watch Dogs, Ubisoft spuneau ca jocul va fi "acelasi" si pe generatia actuala de console si pe generatia urmatoare. Cei de la Ubisoft au explicat ca motorul grafic al noului lor joc, Disrupt Engine este destul de "flexibil" incat sa le permita celor care au un Xbox 360 sau un Playstation 3 sa obtina o experienta uimitoare.

    Producatorul, Dominic Guay spunea ca: "We knew we would have next-gen hardware coming out before we ship, but we started off knowing we wanted to support PS3 and Xbox 360." De asemenea Guay spunea ca jocul va fi acelasi pe ambele generatii de console, cu mentiunea ca utilizatorii de X360 si PS3 vor vedea mai putine personaje pe ecran in anumite momente.Si directorul de animatii, Colin Graham spunea ca datorita lipsei unor anumite personaje, efectul de aglomeratie de pe strazi nu va fi la fel de fidel ca in versiunea next-gen, dar vor incerca sa rezolve asta cumva.

    Ubisoft de asemenea au mai adaugat, ca dupa toate discutiile pornite pe aceasta tema, toti cei care vor cumpara jocul vor avea parte de o experienta uimitoare si diferita de ceea ce au vazut pana acum. Jocul urmeaza sa fie lansat pe Xbox 360, Playstation 3, WiiU si PC in data de 19 Noimebrie, iar versiunea de Xbox One si Playstation 4 se va lansa undeva in perioada sarbatorilor.
    Attached Images Attached Images watch-dogs.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    deci next-gen my ass ..si mai am eu ceva banuieli..

    e bine de stiut ca se poate juca ok si pe 360 si ps3

  3. #3 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Cu alte cuvinte pur si simplu vor porta jocul pe consolele next gen.

  4. #4 SP
    Member eneea's Avatar
    Serios acum, e cineva care nu se astepta la ceva de genul asta? In ultiam perioada observ ca Ubisoft nu e genul de companie care sa vrea sa riste ceva, merge la sigur, si un instal base asa de mare cum e X360+PS4 asigura o vanzare mai mare...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Concurs "Watch Dogs" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 101 Last Post: 19-06-2014, 22:19
  2. Replies: 0 Last Post: 14-08-2013, 08:35

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts