Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Oare vom afla in Germania cand apare PS4?

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Oare vom afla in Germania cand apare PS4?

    Am vazut ca multi dintre noi se intreaba de ce nu avem inca o data de lansare a PS4 si nu inteleg de ce Sony nu a specificat nimic despre acest lucru, avand in vedere ca cei de la Microsoft au anuntat de foarte multa vreme ca vom putea achizitiona un X1 incepand cu luna noiembrie a acestui an. Stim pretul, stim ce bundle-uri avem la dispozitie, a aparut la precomanda, insa japonezii tin secret data aparitie pe piata a noii console, motivele pot fi diverse, in acelasi timp este adevarat faptul ca au aparut tot feluri de zvonuri, dar care au fost rapid dezmintite de catre un comunicat oficial. Este foarte importanta aceasta informatie mai ales pentru ca in aceasta generatie vom vedea la start in aceleasi timp ambele console si putem sa obervam mult mai usor succesul fiecarui console in parte, nu uitati ca X360 a avut un an intreg avans in fata lui PS3.

    Sa stiti ca am totusi o veste buna, este intr-adevar o speculatie, nu este nimic sigur, dar mai multi useri au semnalat o informatie care se ascundea printre randurile unul post de pe siteul uk.playstation.com, unde suntem invitati sa participam/urmarim Gamescom, eveniment ce se desfasoara in Cologne, Germania. Potrivit siteului respectiv, pe 20 august vom primi in sfarsit o data de lansare a uneia dintre cele mai anticipate si asteptate console din istorie, potrivit precomenzilor si reactilor fanilor .
    We'll kick off the show at 18:00 BST on 20 August 2013 with a briefing to media on our release plans for PlayStation 4, as well as updates on PlayStation 3 and PlayStation Vita.
    Dupa cum am specificat si la inceput, nu este nimic sigur, dar momentul este potrivit, iar evenimentul este mai mult decat potrivit pentru anuntul unei astfel de informatie, avand in vedere ca se apropie lansarea lui X1 si ca produsele Playstation mereu au fost apreciate de catre europeni. Ce credeti o sa aflam in mai putin de 4 zile data de lansare a lui PS4? Oricum va promit ca o fac tot posibilul sa aflati cat mai repede pe CosoleGames.ro data de lansare a PS4.
    Attached Images Attached Images gamescom_teaser_0.jpg

  2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am mai postat asta odata:
    Attached Images Attached Images image.jpg image.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Afla cand se va lansa Warframe pe XO By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 23-08-2014, 22:05
  2. Replies: 9 Last Post: 13-12-2013, 09:24
  3. Replies: 5 Last Post: 01-10-2013, 20:54
  4. Afla cand poti pune mana pe noul Thief By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 16-08-2013, 21:29
  5. Replies: 0 Last Post: 01-08-2008, 17:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts