Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Nintendo Wii a atins 100 de milioane de unitati vandute

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Nintendo Wii a atins 100 de milioane de unitati vandute

    In ciuda faptului ca Nintendo Wii nu a beneficiat de grafica la fel de buna ca si rivalii sai de la Microsoft si Sony, iata ca aceasta e prima consola din generatia a saptea care a atins 100 de milioane de unitati vandute. Cei de la Nintendo ar terbui sa fie foarte mandrii avand in vedere ca doar inca 4 console (doua dintre ele fiind portabile) se pot lauda cu o astfel de realizare: Playstation 1 (104 mil.), Game Boy (118 mil.), Nintendo DS (154. mil) si bine-nteles Playstation 2 care se afla pe locul intai cu mai bine de 157 de milioane de exemplare vandute.

    Se pare ca grafica nu e totul, iar inovatiile ce le-a adus Wii au oferit un avantaj destul de mare fata de celelalte home console-uri din generatia sa. PS3-ul se afla in aceasta categorie pe locul 2 cu 79 de milioane de console vandute, in timp ce Xbox 360 e cu doar un milion de exemplare in urma fata de acesta.

    Nu putem decat sa ii felicitam pe cei de la Nintendo si sa speram ca o vor duce cel putin la fel de bine si cu home console-ul lor actual: Wii U. Desi situatia acesteia nu pare la fel de buna ca si la Wii, cine stie, poate se vor schimba lucrurile in cativa ani.

    Ce parere aveti de aceasta realizare? Sunteti multumiti de Wii? Va tenteaza sa cumparati unul avand in vedere ca pretul e undeva in jur de 100-150 de dolari? Ce jocuri v-au impresionat cel mai mult? Si ce parere aveti de Wii U, acum ca vedem ce succes incredibil avut de predecesorul acesteia? (vorbim de 100 de milioane de exemplare vandute in doar 7 ani, oameni buni)
    Attached Images Attached Images nintendo-splash-image1.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar
    O adevarata dovada a faptului ca nu pixeli conteaza la jocuri ci, gamepalay-ul, interactivitatea si storyline. Degeaba ai grafica daca nu e interesant jocul.
    Numai ca industria actuala merge numai pe consum si publicul e intrat in frenezie luat de val sa consume grafica pe paine, de la smarphone la cinema, fara sa mai tina cont de alte elemente ale jocului. Daca spui ceva, esti luat in deradere de wii, ca e pt copii; desi jocurile sunt foarte bune. Ca o remarca, sunt jocuri cu puzzleuri, care pun mintea la lucru, numai pt piata din Japonia, in timp ce restul consuma pixeli.


    Nu stiu cat ar putea sa termine de exemplu Zelda, un joc legendar pe wii pt interactivitate si gameplay.

    Xbox a beneficiat de vanzari pt ca se poate moda in orice fel, altfel ramanea pe langa Sony.

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E laudabila realizarea Nintendo, dar nu cred ca trebuiesc ignorat la Wii faptul ca a avut tot timpul pretul la jumatate fata de "concurenta" si a fost considerata de aproape toata lumea ca fiind perfecta in rolul de "a doua consola".

    Pe mine Nintendo m-a omorat cu preturile la jocuri si politica lor de a nu face discount. Inca gasesti jocuri de Wii lansate acum 3-4 ani care costa la fel de mult precum in launch day.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Nintendo Wii U - 890.000 de unitati vandute! By MonkY in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 14-01-2013, 19:03
  2. Xbox 360: 70 de milioane de unitati vandute By MonkY in forum Console News
    Replies: 12 Last Post: 25-10-2012, 10:35
  3. Replies: 3 Last Post: 23-07-2012, 17:09
  4. FIFA 2011 - 2.6 milioane de unitati vandute By Daniel in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 18-10-2010, 16:19
  5. Fifa 10: aproape 10 milioane de unitati vandute By erik95 in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 10-02-2010, 18:43

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts