Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Maine se lanseaza in Romania noul Assassin’s Creed IV: Black Flag

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Maine se lanseaza in Romania noul Assassin’s Creed IV: Black Flag

    Noul episod al uneia din cele mai populare serii de jocuri video in Romania va fi lansat la apa in cadrul unui eveniment ce va avea loc in Media Galaxy Orhideea (Bucuresti), Sambata (2 Noiembrie) la ora 11:00. Pe langa multe premii si tombole (la care veti avea sansa de a pleca acasa cu editia de colecție Assassin's Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition) veti avea in premiera ocazia de a-i cunoaste personal pe developerii echipei ce au lucrat la Assassin's Creed IV: Black Flag. Mai jos aveti comunicatul de presa oficial. Daca mergeti, nu uitati sa faceti poze si sa le postati aici! Pentru cei care nu pot ajunge la Media Galaxy, puteti comanda jocul de aici. Mai multe detalii si discutii pe threadul oficial: http://www.consolegames.ro/forum/f60...iv-black-flag/.


    Sâmbătă se lansează Assassin’s Creed IV: Black Flag, noul episod al celei mai populare serii de jocuri video din România

    - Assassin’s Creed IV: Black Flag, dezvoltat și în România, propune un nou protagonist, o nouă eră istorică şi elemente inovatoare de gameplay
    - Fanii sunt așteptați sâmbătă, 2 noiembrie, în Media Galaxy Orhideea, de la ora 11:00, cu multe premii și ediții de colecție ale jocului
    - În premieră, vor avea ocazia să îi cunoască personal pe dezvoltatorii jocului, de la studioul Ubisoft

    Bucureşti, 31 octombrie 2013 – Assassin’s Creed IV: Black Flag provoacă entuziaștii din România la o luptă pentru supraviețuire pe mare și pe uscat, care surprinde prin personajele inedite și noua poveste palpitantă. Astfel, gamerii vor avea ocazia de a lua parte la evenimentul de lansare al celui mai intrigant joc al seriei Assassin’s Creed de până acum.

    Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft, printre care şi cel din Bucureşti, Assassin’s Creed IV: Black Flag plasează jucătorul în anul 1715, pe vremea când pirații făceau legea și amenințau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se împletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un gameplay exploziv, diferit de episoadele anterioare. Povestea şi lumea de joc se depărtează şi ele de moștenirea Assassin’s Creed, conflictul dintre asasini şi templieri cedând lumina reflectoarelor protagonistului Edward Kenway şi echipajului său de piraţi. În joc îşi vor face apariţia şi alţi pirați celebri precum Blackbeard, Calico Jack sau Benjamin Hornigold.

    Participanţii la eveniment vor avea șansa de intra în pielea lui Edward Kenway pe console PlayStation 3, iar cei mai entuziaşti cunoscători ai universului AC vor fi răsplătiți cu premii demne de orice pirat: tricouri, ceasuri de buzunar, jurnale, postere, hanorace, brelocuri și multe alte surprize. În plus, fanii vor avea ocazia să îi cunoască persoal pe dezvoltatorii jocului de la studiul Ubisoft din Bucureşti.

    Evenimentul se va încheia cu o tombolă, care oferă tuturor participanţilor șansa de a pleca acasă cu o ediție de colecție Assassin's Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition, dar și cu ediții standard ale jocului.

    Lansarea va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, începând cu ora 11:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea, Calea Giuleşti, nr.1-3, sector 6, București.

    Pentru mai multe informaţii despre joc vizitaţi pagina: http://assassinscreed.ubi.com

    Despre Best Distribution
    Best Distribution deține poziția de lider pe piața românească de import și distribuție de jocuri video pentru console și pentru sisteme PC, cu o cotă de aproximativ 65 de procente. Compania a fost înființată în 1998, iar în 2008 a fost preluată integral de către CD Media, companie grecească ce deține rolul de cel mai mare jucător pe piața de distribuție de jocuri video din Europa de Est. Best Distribution importă, comercializează și localizează parțial (prin traducerea textelor adiacente jocurilor în sine – manuale, coperți, ghiduri de strategie) pentru piața din România produsele companiilor Electronic Arts, Ubisoft, Take 2 Interactive, Square Enix, Warner Bros și alții. Portofoliul produselor de software cuprinde jocuri video pentru toate platformele disponibile: PC DVD-ROM, Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation 2, Sony PlayStation Portable, Sony Playstation Vita, Nintendo Wii, Nintendo DS, Nintendo Wii U.

    Despre Media Galaxy
    Reteaua Media Galaxy este mai mult decat o retea de magazine de echipamente IT si electrocasnice, este un loc care faciliteaza accesul consumatorilor la tehnologie, la aparate si echipamente care sporesc confortul vietii. Misiunea Media Galaxy este de a fi un promoter al progresului – astfel, prin selectia de gama prezenta la raft punem la dispozitia clientului toata gama de modele reprezentative dintr-o categorie si aducem clientilor nostri, in exclusivitate, primele modele lansate pe piata internationala. Portofoliul de produse Media Galaxy este un adevarat rasfat pentru iubitorii de tehnologie: veti gasi de la smart TV-uri la notebookuri si tablete, de la sisteme de navigatie la camera digitale, sau expresoare de cafea. Cu un sortiment mediu de 10.000 de produse, plus produsele existente online, Media Galaxy ofera clientilor preturi corecte, si garantia acestora, atat online cat si offline. Datorita strategiei sale de dual-trader, atat online, cat si offline, magazinul nostru ofera clientilor oportunitatea de a cumpara de acolo de unde doresc: fie online, pe site-ul MEDIA GALAXY | Cea mai variata gama de produse, fie din magazinul traditional.

    Despre Sony Computer Entertainment Europe Ltd
    Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), cu sediul în Londra, este responsabilă cu distribuţia, marketingul şi vânzarea PlayStation®3, PlayStation®2, PSP™ (PlayStation®Portable), a aplicaţiei şi a suportului PlayStation®Network în 99 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Oceania. SCEE dezvoltă, publică, întreprinde acţiuni de marketing şi distribuie aplicaţii de divertisment pentru aceste formate şi gestionează terţele programe pentru licenţa acestora pe teritoriul acestor ţări. Încă de la lansarea consolei PlayStation 3 in noiembrie 2006, peste 47,9 de milioane de unităţi au fost vândute la nivel global şi continuă să fie vândute la un nivel record. Menţinându-şi poziţia ca unul dintre cele mai de succes produse electronice de larg consum din istorie, PlayStation 2 a fost vândut în peste 150 milioane de unităţi în întreaga lume. De la lansarea PSP la sfârşitul anului 2004, peste 67,8 milioane de console PSP au fost vândute la nivel mondial, evidenţiind importanţa pieţei de divertisment portabil. Cu o creştere uimitoare a interesului şi a accesibilităţii pentru reţeaua de aplicaţii şi gaming, peste 75 de milioane de conturi au fost înregistrate la PlayStation Network, o reţea interactivă, gratuită şi mai mult de 1,43 de miliarde de elemente au fost descărcate.

    Mai multe informaţii despre produsele PlayStation pot fi accesate la: www.playstation.com.
    Attached Images Attached Images assassin-s-creed-iv-black-flag.jpg

  2. #2 SP
    Member Schatten's Avatar
    Inca nu a aparut pe Wii U, abia pe 22 luna viitoare vine in Europa odata cu celelalte console nextgen. Will be mine

  3. #3 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar

  4. #4 SP
    Member lucian43's Avatar
    nu ma risc sa il cumpar la lansare dupa ce m-a dezamagit 3-ul

  5. #5 SP
    Member rascalov's Avatar
    Cum a fost la lansare? Ceva premii?

  6. #6 SP
    Member Viteza's Avatar
    Da. S-au dat tricouri, brelocuri, monede, jocuri, hanorace...dar a fost imbulzeala, plin de pusti sub 18 ani...iar cea mai tare faza: era un nene la vreo 40j de ani p-acolo care venise cu ce 2-3 copchii si cu bunica si bunicu sa prinda cat mai multe premii. Si daca nu ma insel la un moment dat a si subtilizat un tricou...un joc reusit, dar pacat de romanii prezenti la lansare.

  7. #7 SP
    Member Schatten's Avatar
    Astept pe Wii U

  8. #8 SP
    Member rascalov's Avatar
    As fi vrut si eu sa ma duc la lansare, dar nu am avut timp. De cand am consola, nu am apucat sa ma duc la nici o lansare de joc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Maine se lanseaza noul Surface Pro 3! By tudyniuz in forum Tech News
    Replies: 31 Last Post: 23-05-2014, 19:55
  2. Replies: 0 Last Post: 02-09-2013, 08:07
  3. Replies: 0 Last Post: 19-05-2013, 17:01
  4. Replies: 2 Last Post: 17-02-2010, 18:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts