Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Cate console PS4 s-au vandut in prima zi si problemele aparute

 1. #1 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  Cate console PS4 s-au vandut in prima zi si problemele aparute

  "Greatness Awaits" sub acest slogan a fost lansat cu mult fast si nerabdare noul PS4 pe data de 15 noiembrie in SUA si asa cum se preconiza dinainte, consola a avut succes imens inca din prima zi, reusind sa vanda peste 1 milion de unitati in primele 24 de ore. Un adevarat record, devenind cea mai mare lansare de acest gen din istorie si va reamintesc ca aceste numere sunt doar pentru SUA, iar pe teritoriul Europei si alte cateva tari din restul lumii PS4 se va lansa pe 29 noiembrie. Daca acesta informatie nu este cu adevarat o stire, pentru ca ne asteptam cu totii la acest lucru avand in vedere numarul de precomenzi si feedback-ul comunitatii de gameri, o majoritate covarsitoare preferand consola celor de la Sony, din pacate nu sunt toate bune si frumoase.

  Dupa lansarea PS4 au inceput sa apara pe internet, pe diferite siteuri de socializare si forumuri, diverse raporturi despre console defecte inca din prima zi. Nu vreau sa disec sau sa dezvolt prea mult acest subiect, avand in vedere ca numarul de astfel de cazuri este destul de mic fata de cele 1 milion de console vandute, iar singurul comentariu oficial din partea celor de la Sony, dezvaluie ca rata de aparitie a acestor probleme se invarte in jurul procentajului de 0.04% si pana la aparitia un raport oficial sau a unor numere exacte prefer sa las lucrurile asa. Sper ca aceast problema sa nu ia amploare, iar acele numere sa fie intr-adevar foarte mici, in rest felicitari celor de la Sony pentru perfomanta si acum asteptam cu mare interes lansare consolei celor de la Microsoft, Xbox One.

  PS: pana si cei de la Xbox i-au felicitat pentru lansare.
  Attached Images Attached Images congratulations_sony_from_microsoft.jpg

 2. #2 SP
  Junior Member kerjo's Avatar
  Microsoft : Keep your friends close and your enemies closer

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Felicitari Sony pentru lansare!
  Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
  singurul comentariu oficial din partea celor de la Sony, dezvaluie ca rata de aparitie a acestor probleme se invarte in jurul procentajului de 0.04% si pana la aparitia un raport oficial sau a unor numere exacte prefer sa las lucrurile asa.
  Au rectificat dupa aceea, au spus ca de fapt e vorba de 0.4% si nu 0.04%: "the number of affected systems represents less than .4 percent of shipped units to date, which is within our expectations for a new product introduction."

  Intre timp, pe amazon.com:
  Attached Images Attached Images 2013-11-17_165156.png

 4. #4 SP
  Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
  Acel procent, de 0.4%, era valabil doar pentru consolele trimise inainte de lansare prin intermediul promotiei Taco Bell. De atunci este posibil ca procentul sa se fi modificat, insa Sony nu a mai facut nici o declaratie oficiala in legatura cu numarul consolelor cu defectiuni.

  In momentul de fata cred ca au fost raportate cateva sute de console cu probleme. Da, este ingrijorator, dar nu de intrat in panica. Fata de cele 1 milion de console vandute, este un numar foarte mic. Chiar se astepta cineva sa nu fie nici un fel de problema cu consola la lansare?

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
  In momentul de fata cred ca au fost raportate cateva sute de console cu probleme. Da, este ingrijorator, dar nu de intrat in panica. Fata de cele 1 milion de console vandute, este un numar foarte mic. Chiar se astepta cineva sa nu fie nici un fel de problema cu consola la lansare?
  E clar ca nu credea cineva ca vor avea un procent de 100% fiabilitate. Insa mai bizar e ca multe dintre ele au picat DUPA update-ul oficial, desi initial mergeau perfect.

  Cat despre ingrijorare... mie procentul de pe amazon (de ign & co nu mai vorbesc) mi se pare cam ingrijorator. Da, ai putea spune ca la un milion de unitati vandute, cateva sute cu probleme nu ar fi ceva foarte grav. Insa trebuie tinut cont si de faptul ca din acel milion, multi nu vor sta sa posteze pe forumuri si site-uri cum ca le-a picat, ci se vor duce direct la service/magazin.

  Eu imi fac probleme pt. cei ca noi care le vor cumpara din US/UE... facem update si sa trimitem unde? Ca in Romania e "pauza de masa", cei de la Sony Romania neavand habar ce-i acela un PS4. Si uite asa trimitem in afara consola nou-noutza. Dar, hai sa nu fiu ca ala cu drobul de sare...

  Ideea e ca de obicei la o astfel de productie in masa, prima serie este cea mai testata. Dupa care intervine "rutina" si scaparile aferente (ma refer la quality control, unde presupun ca tot factorul uman decide - aka acel mic chinez - si nu roboti industriali).

  Eu sper sa existe vreo modalitate de restore dupa brick cu acel firmware oficial... Inca mai sper.

 6. #6 SP
  Senior Member darkpaul13's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  E clar ca nu credea cineva ca vor avea un procent de 100% fiabilitate. Insa mai bizar e ca multe dintre ele au picat DUPA update-ul oficial, desi initial mergeau perfect.
  nu cred ca e cineva care sa fi testat consola FARA sa fi facut update-ul oficial (daca te uiti la lista de features pe care update-ul le face disponibile ramai uimit..practic nu poti face mai nimic fara el)..oricum cert e ca ele au picat DUPA ce s-a facut update-ul dar nu se stie daca din cauza lui..

  iar in legatura cu cei care cumpara din US/UE..acest lucru implica niste riscuri..cei care cumpara de la Shopto/amazon s.a.m.d. trebuie sa fie constienti de acest lucru...nu poti sa le ai pe toate..

 7. #7 SP
  Senior Member RaverX's Avatar
  Eu zic ca procentul de console defecte e foarte bun, mai ales ca o buna parte din consolele alea au ajuns stricate din diverse cauze care nu tin de Sony. Poate o parte au suferit defectiuni in timpul transportului, chiar daca sunt bine impachetate nu e deloc exclus ca un soc foarte puternic la transport sa aibe efecte neplacute. Nu exclud nici prostia userilor sau alti factori: console bagate in spatii inchise, curent prea mare la priza, etc.

  Si legat de spatiile inchise: in 15 am avut ocazia sa "frec" un pic un PS4 in Europa Passage (Hamburg), din pacate am putut juca numai Knack, mi-ar fi placut sa incerc live Shadow Fall. Consola era bine "incastrata" in plastic transparent, eu inteleg nevoia de securitate, dar totusi... cred ca s-a incins bine... Controllerul e beton, se simte mult mai ok in mana fata de actualul DS3, desi din pacate tot nu e asa de comod ca si cel de la XBOX 360.
  Attached Images Attached Images picture-399.jpg

 8. #8 SP
  Member Joystick's Avatar
  Nici macar nu putem spune ca au dat probleme.... acele console au avut greseli din fabrica sau la transport deci nu se ia in considerare ... iar acel 0.04% are garantie asa ca NO PROBLEM

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 15 Last Post: 15-08-2014, 11:07
 2. Replies: 38 Last Post: 18-07-2014, 12:06
 3. Replies: 52 Last Post: 29-12-2010, 16:41
 4. Replies: 3 Last Post: 21-10-2008, 19:52
 5. Replies: 2 Last Post: 12-10-2008, 15:40

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts