Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Next Level Games devine un studio second-party pentru Nintendo

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Next Level Games devine un studio second-party pentru Nintendo

    In ciuda faptului ca generatia aceasta Nintendo a avut mult mai multe colaborari cu studio-uri triple A decat in mod normal, tot cei mai multi bani au fost facuti de pe urma propriilor sale IP-uri: Pokemon, Zelda, Mario si multe altele. Cei de la Next Level Games, in ciuda numelui extrem de "dur", au oferit doar jocuri rated E, jocuri de foarte buna calitate, dar cu toate acestea erau doar jocuri rated E (si deja vad cum multi gameri incet, incet parasesc "incaperea").

    Next Level Games in caz ca nu stiti sunt cei care au adus anul trecut pe 3DS, Luigi's Mansion: Dark Moon. Un joc foarte reusit care a fost nominalizat in cateva locuri si pentru titlul de GotY. Tot ei ne-au adus si "Punch-Out" pentru Wii, "Super Mario Strikers" pentru Gamecube dar si titluri multiplatform precum "Spider-Man: Friend or Foe" sau "Captain America: Winter Soldier".

    Astazi, co-fondatorul companiei, Jason Carr, a declarat ca studio-ul lor va deveni unul second-party pentru Nintendo. Cu alte cuvinte, de acum inainte acestia vor face jocuri exclusive platformelor de la Nintendo (cel mai probabil Wii U si 3DS). Principalul motiv a fost acelea ca "Next Level Games a lansat in mare doar jocuri care se bazau foarte mult pe gameplay, nu poveste sau alte elemente de genul, iar cei de la Nintendo au apreciat intotdeauna aceasta decizie". Pe langa aceasta, Jason a declarat ca daca vor deveni un studio second party, atunci nu vor duce grija banilor atat de mult si vor avea mult mai mult timp de development la dispozitie.

    Deci ce parere aveti? E aceasta cea mai inteleapta decizie? Veti fi cumva influentati de alegerea facuta de Next Level Games? Avand in vedere ca ultimele lor titluri au fost oricum "Nintendo exclusive", celelalte tabere (PlayStation, Xbox, PC, Ouya si restul) nu cred ca le va simti lipsa.
    Attached Images Attached Images luigis-mansion-dark-moon-boxart-feat.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Din parteneriatul cu Nintendo au rezultat cele mai bune jocuri ale lor asa ca ma bucur pentru ca au luat decizia asta .

  3. #3 SP
    Junior Member mrsonic699's Avatar
    Luigi's Mansion: Dark Moon este un joc 10/10, pentru mine. Nu am nici o problema cu alegerea asta. Sunt foarte curios sa vad ce jocuri reusesc sa scoata.

  4. #4 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Am savurat Luigi's Mansion: Dark Moon până la capăt, deci dacă vor scoate jocuri cel puțin la fel de bune și pe viitor...o să fie veselie.
    Mă bucură decizia celor de la Next Level. Sper ca relația lor cu Nintendo să fie una de bun augur.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Licitatie (pentru Andrei!) 23 de jocuri PC (Level) By nightprowler in forum Licitatii
    Replies: 6 Last Post: 26-05-2010, 11:21
  2. Party games By bHz One in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 16 Last Post: 15-10-2008, 11:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts