Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Ubisoft anunta data de lansare pentru Watch Dogs

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Ubisoft anunta data de lansare pentru Watch Dogs

    Dupa ce am avut parte de ceva vesti tensionate legate de Watch Dogs (gurile rele deja anuntau oprirea proiectului), cei de la Ubisoft vin in sfarsit cu un anunt care sper sa multumeasca pe toti. Astfel, Watch Dogs revine pe lista de titluri "must have games" iar incepand cu 27 Mai 2014 vom afla daca a meritat asteptarea sau nu. Jocul se va lansa atat pe consolele next gen Xbox One si PS4, precum si PS3, Xbox 360 si PC, versiunea de Wii U fiind anuntata pentru o data ulterioara. Mai jos aveti comunicatul de presa si noul trailer.
    UBISOFT® ANUNŢĂ DATA DE LANSARE WATCH DOGS™

    Bucureşti, România — 6 martie 2014 — Ubisoft a anunţat astăzi că jocul de tip open world action-adventure, Watch Dogs va fi lansat pe data de 27 mai 2014.
    În Watch Dogs, jucătorii vor intra în rolul lui Aiden Pearce, un nou tip de erou vigilante care, cu ajutorul smartphone-ului său, îşi va folosi abilităţile pentru a accesa sistemul central de operare al oraşului Chicago (ctOS) pentru a controla aproape toate elementele oraşului.

    „Suntem încântaţi să le dezvăluim jucătorilor din întreaga lume noua dată de lansare a jocului Watch Dogs,” a declarat Geoffroy Sardin, vicepreşenditele Ubisoft pe vânzări şi marketing pentru teritoriile EMEA. „Suntem foarte încrezători că timpul pe care l-am acordat echipei de dezvoltare pentru a perfecţiona şi finisa jocul a meritat din plin aşteptarea”

    Jucătorii care vor achiziţiona versiunile de PlayStation 3 şi PlayStation 4 ale jocului Watch Dogs vor avea acces la 60 de minute de gameplay exclusiv prin intermediul PlayStation Network.

    „Suntem foarte entuziasmaţi de lansarea Watch Dogs pentru platformele PS3 şi PS4 şi suntem încrezători că va fi unul dintre jocurile de referinţă ale anului 2014,” a declarat Michael Pattison, vicepreşedintele Sony Computer Entertainment Europe. ”Este un joc unic şi vizionar, iar conţinutul exclusiv nu numai că îi va încânta pe gameri, dar va arată că PlayStation este o destinaţie preferată pentru Watch Dogs.”

    Watch Dogs va fi disponibil pe consolele Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox One, Microsoft Xbox 360 şi PC.
    Versiunea pentru Nintendo WiiU se va lansa la o dată ulterioară.
    Jocul poate fi deja precomandat din Romania:
    Joc Watch Dogs D1 Edition pentru Xbox One
    Joc Watch Dogs D1 Edition pentru PlayStation 4
    Joc Watch Dogs Vigilante Edition pentru PlayStation 3
    Joc Watch Dogs Vigilante Edition pentru Xbox 360

    Attached Images Attached Images watch_dogs.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 5 Last Post: 29-04-2014, 09:51
  2. Replies: 0 Last Post: 10-06-2011, 16:06
  3. Koei anunta data de lansare pentru 5 jocuri By erik95 in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 18-11-2010, 21:26
  4. Replies: 4 Last Post: 08-05-2010, 02:58
  5. Replies: 6 Last Post: 20-02-2010, 12:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts