Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Ce promite urmatorul firmware pentru PS4?

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Ce promite urmatorul firmware pentru PS4?

    La Game Developers Conference 2014 cei de la Sony nu au venit sa prezinte doar noul proiect VR (Project Morpheus), ci au vorbit foarte mult si despre urmatorul update de firmware pentru PlayStation 4. Mai exact acestia au prezentat noile functii ce vor face deliciul tuturor. In primul rand se va renunta la functia HDCP (de protectie) pentru gameplay, prin urmare veti putea inregistra via HDMI fara probleme. In al doilea rand, veti avea posibilitatea sa salvati inregistrarile voastre chiar si pe o unitate de stocare via USB (pentru editori este o mana cereasca). Mai mult, noul firmware va veni si cu o suita de aplicatii pentru editarea clipurilor inregistrate.

    Mai primim si promisiunea ca va creste calitatea streamului video dar cireasa de pe tort o reprezinta un feature asteptat de multi: in sfarsit vom putea sa diminiuam LED-ul de pe DualShock 4! Cei care au TV-uri/monitoare de tip glossy vor scapa de glare-ul criminal, iar cei care erau deranjati pur si simplu de lumina respectiva vor fi mai linistiti si nu vor mai fi obligati sa lipeasca diverse nebunii pe gamepad. Sper ca aceasta modificare sa creasca si durata de viata a bateriei.

    Va veti intreba probabil de ce nu poate fi implementata o functie de tip On/Off pentru LED-ul respectiv. Well, Shuhei Yushida a spus ca acest lucru nu se va intampla niciodata, pentru ca daca se va proceda in acest fel va fi imposibil sa iti dai seama daca gamepad-ul este pornit sau nu. Oricum, tot e mai bine decat deloc, zic eu.

    Nu avem un timeline, dar la cum se misca lucrurile pe scena consolelor, nu cred ca vom avea prea mult de asteptat.
    Attached Images Attached Images ds4_lightbar.jpg

  2. #2 SP
    Member Kratos's Avatar
    De mp3/flac suport se mai aude ceva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. PS4 va primi noi functii cu firmware-ul 2.50 By MonkY in forum Console News
    Replies: 15 Last Post: 11-03-2015, 20:03
  2. Replies: 3 Last Post: 15-10-2013, 18:47
  3. Replies: 1 Last Post: 31-12-2011, 12:08
  4. Replies: 4 Last Post: 11-03-2010, 19:08
  5. Replies: 1 Last Post: 15-10-2009, 14:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts