Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Civilization merge in spatiu cu Beyond Earth!

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Civilization merge in spatiu cu Beyond Earth!

  Asteptam cu sufletul la gura sa vad ce mari anunturi se fac la PAX (Penny Arcade Expo) si se pare ca asteptarea nu a fost in zadar, in special pentru ca a fost anuntat noul Civilization: Beyond Earth. Pentru cei care nu-l stiu (i really doubt that) este unul dintre cele mai renumite jocuri de tip turn-based strategy create de Sid Meier (omul care a primit de la IGN locul secund pentru titlul "Top Game Creators of All Time").

  Partea frumoasa este ca acum "Civilization is going to space"! Cu alte cuvinte vom avea in sfarsit un "urmas spiritual" pentru Alpha Centauri (din 1999), iar toata actiunea se va desfasura pe o alta planeta, totul intr-un univers sci-fi. Fanii Firaxis (XCOM anyone?) vor fi cu siguranta fericiti sa colonizeze, conduca, dezvolte si sa distruga civilizatiile unei alte planete, alta decat Terra.

  Anton Strenger (Civilization Beyond Earth designer) a declarat dealtfel: "This is going our own direction. But that's not to say that we have not, you know, drawn some inspiration from Alpha Centauri. When I was in sixth grade I played Alpha Centauri. That was my first 4X game, and I remember learning it over my friend's shoulder and not knowing exactly what was going on but loving every minute of it."

  Jocul a fost anuntat pentru lansare in aceasta toamna pentru PC, Mac si Linux... si sigur va intrebati ce cauta pe aria de console? Well, pentru simplul motiv pentru ca eu unul am incredere in faptul ca vom avea si versiune de console, Sid Meier fiind unul dintre adeptii ideii de a ajunge la un gamer indiferent de platforma. Eu unul m-am bucurat inclusiv de versiunile de Civilization pt. tableta sau smartphone. In asteptarea noulului Civilization Beyond Earth va las in compania primului trailer al jocului:

  Attached Images Attached Images civilization_beyond_earth.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 13-04-2014, 00:04
 2. Problema cu spatiu By johnnyssid in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 1 Last Post: 08-09-2009, 01:24
 3. Warhawk in spatiu? By erik95 in forum Console News
  Replies: 3 Last Post: 26-05-2009, 16:59
 4. Replies: 0 Last Post: 11-10-2008, 21:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts