Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Skylanders Trap Team se lanseaza pe 10 Octombrie 2014

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Skylanders Trap Team se lanseaza pe 10 Octombrie 2014

    Pentru cei care cauta jocuri de care sa se poata bucura alaturi de copiii, creatorii lui Skylanders (Toys for Bob) vin cu o surpriza atat pentru detinatorii de console (PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Wii U si Nintendo 3DS) cat si pentru membrii familiei care vor sa simta si in realitate personajele de pe ecran. Skylanders Trap Team este genul de joc care combina figurinele cu actiunea pe consola. Jocul se va lansa oficial pe 10 Octombrie 2014 in Romania. Mai jos aveti un trailer dragut, comunicatul de presa si ceva screenshots. Enjoy!



    CEL MAI NOU JOC SKYLANDERS® – SKYLANDERS TRAP TEAM
    RIDICĂ FENOMENUL FIGURINELOR CE PRIND VIAȚĂ PE NOI CULMI, TRANSFERÂND PERSONAJELE VIRTUALE ÎN LUMEA REALĂ


    Creatorii Skylanders, Toys for Bob, revin cu o surpriză inovatoare
    Stăpânii Portalului pot acum captura răufăcătorii și îi pot folosi în joc
    Capturează-l pe Kaos și joacă-te cu el pentru prima oară

    București, 24 aprilie 2014 – Skylanders® redefinește fenomenul figurinelor ce prind viață cu o nouă surpriză inovatoare, Skylanders Trap Team™. Activision Publishing va lansa pe 10 octombrie în România următorul titlu din seria Skylanders, un joc ce inversează magia capabilă să aducă figurinele la viață, oferind copiilor posibilitatea de a transfera personaje virtuale în lumea reală.

    În Skylanders Trap Team, Stăpânii Portalului caută și se confruntă cu cei mai mari răufăcători din Skylands, transferându-i în lumea reală cu ajutorul unor Capcane magice, după ce i-au învins în joc, urmând ca aceștia să lupte apoi de partea lor. De acestă dată, jocul include și Portalul de Traptanium, un inel magic care permite copiilor să aducă personajele Skylanders la viață și să captureze răufăcătorii folosind noile Capcane. Odată învinși în joc, copiii îi pot captura plasând o Capcană în interiorul portalului. De asemenea, ei îi vor putea și auzi pe răufăcătorii capturați în interiorul Capcanelor, o inovație ce aduce într-adevăr jucăriile la viață.

    Această nouă modalitate de joc permite copiilor să schimbe oricând personajele pe care le controlează, alegând între un erou sau un răufăcător. În plus, copiii își pot lua cu ei Capcanele și personajele Skylanders și pot astfel juca împreună cu prietenii în modul de joc cooperativ.

    “Când am creat Skylanders, noi am inventat un nou mod de a te juca și, pe parcurs, am revoluționat două industrii, cea a jucăriilor și cea a jocurilor video. Cu fiecare nou titlu Skylanders, angajamentul nostru continuu de a inova a dus la apariția unui nou și minunat mod de joacă pentru cei mici. Copiii se joacă atât cu jucării, cât și cu personaje din jocuri video, ” a declarat Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing. “Odată cu Skylanders Trap Team noi nu doar că le dăm posibilitatea copiilor să-și transfere jucăriile într-o lume virtuală, ci să le și scoată de acolo în lumea reală. Suntem încrezători că acest nou titlu Skylanders va redefini încă o dată ceea ce se poate întâmpla la intersecția dintre lumea reală și cea virtuală. ”

    În Skylanders Trap Team, Kaos își continuă misiunea cu dorința de a pune stăpânire pe Skylands. El a descoperit locul în care se află legendara Cloudcracker Prison, o fortăreață contruită integral din Traptanium unde se află cei mai faimoși răufăcători. În încercarea lui de a-și forma o armată, Kaos aruncă în aer închisoarea, eliberând deținuții și aruncând fragmente de Traptanium peste tot pe Pământ, aceastea fiind acum prezente sub forma Capcanelor. Este de datoria Stăpânilor Portalului de a-i recaptura pe acești răufăcători cu ajutorul Capcanelor de Traptanium și de a-l învinge pe Kaos înainte să fie prea târziu! Aceasta nouă aventură oferă o experiență single-player dinamică și plină de puzzle-uri, mini-jocuri, lupte și activități, cât și posibilitatea de a juca în modul de joc cooperativ cu alți jucători.

    Skylanders Trap Team va fi disponibil pentru precomandă prin intermediul retailerilor locali pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Wii U și Nintendo 3DS. Jocul se va lansa pe data de 10 octombrie în România.

    Pentru mai multe informații vizitați Skylanders Trap Team Video Game – Official Site
    Attached Images Attached Images skylanders_trap_team_wildfire_2.jpg skylanders_trap_team_wallop.jpg skylanders_trap_team_snap_shot_2.jpg skylanders_trap_team_snap_shot.jpg skylanders_trap_team_food_fight_2.jpg skylanders_trap_team_food_fight_1.jpg skylanders_trap_team_chopper_2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 12-07-2011, 15:21
  2. Replies: 0 Last Post: 28-06-2011, 13:24
  3. Enslaved se lanseaza in Octombrie By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 09-06-2010, 16:18
  4. Natal se lanseaza in Octombrie By erik95 in forum Console News
    Replies: 20 Last Post: 13-05-2010, 21:49
  5. E3 2009: Forza 3 se lanseaza in octombrie By istrategie in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 02-06-2009, 13:56

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts