Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Deadlight este acum gratuit pe Xbox 360

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Deadlight este acum gratuit pe Xbox 360

  Dupa cum spune titlul, puteti downloada acum gratuit jocul celor de la Tequila Works, Deadlight. Desigur, acest lucru este valabil doar daca aveti subscriptie de Xbox Live Gold, jocul facand parte din Microsoft Games with Gold. Pentru cei care nu stiu, Deadlight este un joc de tip "survival horror zombie platformer", a fost lansat pe 1 August 2012 si a primit o medie de 68/100 de puncte pe Metacritic. Sunt sigur ca se putea si mai bine, dar... ne bucuram de tot ce primim "gratuit", nu? Pacat insa ca pe Xbox One nu exista nimic de genul acesta (inca). Mai jos aveti si un trailer al jocului.

  Attached Images Attached Images deadlight.jpg

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Slab. Fara sa sune a hatereala, dar nu pot sa nu compar cu tabara cealalta, tabara care in ultimii ani a oferit extrem de mult si inca o face pentru toate platformele. Microsoft ne serveste cu jumatati de masura si asta doar pe old-gen. Am tot zis ca nu imi mai continui abonamentul Gold, dar chiar cred ca ma voi opri.

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Sa fiu sincer, nu cred ca are cineva Xbox Gold pentru jocurile primite moka... Xbox Gold e pt. multiplayer. It always was! Games with Gold e considerat un bonus (si trebuie sa recunoastem ca exista probabil datorita sistemului de pe PS+) si trebuie luat ca atare. Au fost si titluri mari, dar repet... nimeni nu-si cumpara Xbox Gold pt. jocurile free.

  Pe de alta parte, la Games with Gold stii ca jocurile acelea vor ramane forever ale tale, chiar daca decizi ca nu mai vrei Xbox Gold... fata de PS+ unde probabil vei plati forever (daca vrei sa le joci in continuare). Plusuri si minusuri... deh. Eu tot astept sa anunte ceva si pentru Xbox One, dar... se misca precum melcii.

 4. #4 SP
  Senior Member sexbobomb91's Avatar
  Sony dau jocuri serioase pentru 3 platforme. Multe din ele chiar foarte bune. Acestea sunt disponibile acum: http://i.imgur.com/uT2DYml.png .

 5. #5 SP
  Member eneea's Avatar
  In fiecare luna apare discutia asta )...sau de vreo doua ori pe luna.
  Eu cu consola sunt in tabara MS, dar tre sa recunosc oferta Sony e mai buna, dar si MS a oferit niste jocuri interesante: Hitman, Shoot many robots, AC2, Dead Island, Fable 3...Si trebuie sa recunosc ca daca Sony nu incepea sa dea gratuit jocuri, nici MS nu o facea

 6. #6 SP
  Member solaru's Avatar
  Aceeasi discutie la nesfarsit!
  Poate ar trebui sa ne aducem aminte ce jocuri "inchiria" Sony inainte de problema cu PSN din 2011:
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...(North_America - asa ca nu ma faceti comparatii si bucurati-va de ce aveti. DAca aveti si PS+ si Gold, cu atat mai bine... in curand nu o sa mai cumparam deloc jocuri ...


  Si cred ca PS+ nu a fost un succes decat din iunie 2012 incoace...cand au adoptat varianta actuala... cu titluri AAA, si 3-4 jocuri/luna. Desi nu ma plang, consider ca valoarea este prea mare si nesustenabila pe termen lung, mai ales in conditiile in care Sony are dificultati finaciare.

 7. #7 SP
  Senior Member sexbobomb91's Avatar
  Quote Originally Posted by solaru View Post
  Desi nu ma plang, consider ca valoarea este prea mare si nesustenabila pe termen lung, mai ales in conditiile in care Sony are dificultati finaciare.
  Nope, PS+ este profitabil pentru toti. Sony au explicat ca jocurile alese de ei apar la PS+ atunci cand incep sa nu se mai vanda asa ca ei fac o intelegere cu publisher-ul / developer-ul ca sa fie in castig pentru toti. Si au mai spus ca oamenii sunt mai inclinati sa cumpere DLC-uri pentru un joc atunci cand il primesc gratis, ceea ce este inca un lucru favorabil pentru cei care produc jocurile.
  Crede-ma ca daca n-ar fi iesit in castig cu PS+ Sony (si ceilalti implicati) nu l-ar mai continua.

  Mie imi place foarte mult nu doar pentru ca oricand am ceva sa joc pe PS3 si Vita dar si pentru ca datorita lui am incercat multe jocuri care in mod normal nu m-ar fi atras. Si daca tot tineti sus si tare argumentul cu inchiriatul, uita-ti-va pe site-ul Sony ce discount-uri primesti in prezent cu PS+ : https://store.sonyentertainmentnetwo...-PLUSDISCOUNTS . Jocurile acestea le pastrezi pentru totdeauna, nu sunt doar 'inchiriate' .

  Sony au reusit sa copieze modelul Steam si sa-l imbunatateasca dupa parerea mea. Pentru 170RON / an cat platesc eu, ceea ce este chiar mai putin decat un joc nou, valoarea este incredibil de mare.

 8. #8 SP
  Member solaru's Avatar
  "Sony au explicat..." pe bune? Chiar credeti ce zic unii sau altii? Sau unele corporatii sunt mai demne de crezare decat altele? Pfffff....
  Discounturile sunt la fel de generoase pe ambele platforme.
  In fine, fiecare e liber sa creada ce vrea.

 9. #9 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar
  Cool. Easy 200G | L-am "completat" pe STEAM (anu' trecut) dar n-am avut timp de el pt. consola. Acum il iau (desi tot n-am timp) si-l voi juca later

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. World of Tanks este acum si pe Xbox 360 By Kratos in forum Console News
  Replies: 8 Last Post: 20-02-2014, 12:58
 2. Replies: 0 Last Post: 31-07-2012, 10:20
 3. Replies: 0 Last Post: 31-07-2012, 10:18
 4. Replies: 7 Last Post: 30-11-2009, 20:32
 5. Replies: 8 Last Post: 01-06-2009, 21:02

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts