Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Lansare Yu-Gi-Oh! Millennium Duels

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Lansare Yu-Gi-Oh! Millennium Duels

    Konami Digital Entertainment B.V. anunta Yu-Gi-Oh! Millennium Duels, noua adaptare a jocului video vandut in milioane de exemplare Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME pentru PlayStation® si Xbox 360, disponibila acum prin intermediul PlayStation® Network si Xbox® LIVE. Odata cu lansarea pe PlayStation 3® in Europa, Yu-Gi-Oh! Millennium Duels marcheaza revenirea francizei Yu-Gi-Oh!, prezenta de la televiziune la jocul Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME si reprezinta punctul de lansare perfect pentru nou-venitii seriei.

    In Yu-Gi-Oh! Millennium Duels, jucatorii intra intr-un duel virtual (Virtual Dueling System), un program avansat in care se bat cu duelisti simulati din serialul animat de televiziune, cu personaje din trecut, urmeaza naratiuni clasice Yu-Gi-Oh! si trec la aventurile din prezent Yu-Gi-Oh! ZEXAL. Jucatorii pot de asemenea sa descopere avataruri din seriile animate si sa le treaca in online pentru a se confrunta cu alti jucatori.

    Caracteristicile si functionalitatea jocului Yu-Gi-Oh! Millennium Duels includ:
    • Duel cu ultimele carti din jocul Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME oficial, inclusiv Xyz Monsters.
    • Crearea de pachete de carti personalizate din peste 6000 de carti; cel mai mare numar de carti din jocul Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME.
    • Confruntari cu peste 80 de personaje populare din toate cele patru serii animate, inclusiv Yu-Gi-Oh! clasic, Yu-Gi-Oh! GX, Yu-Gi-Oh! 5D’s si Yu-Gi-Oh! ZEXAL.
    • Batalii single-player sau confruntari in dueluri cu patru jucatori, completate cu optiuni de mesaje scrise si voice chat.
    • Jocul este compatibil cu tot continutul descarcat anterior de la Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels Plus!
    • Jocul online include functia de Rank Match impotriva fanilor Yu-Gi-Oh! de acelasi nivel si abilitate; Quick Match pentru a intra in actiune si a concura cu oricine; Custom Matches cu prietenii, in care regulile jocului pot fi adaptate in functie de preferinte.
    Attached Images Attached Images yu-gi-oh.jpg

  2. #2 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    pai bineinteles ca le cadea mana sa-l faca si pt Vita...

  3. #3 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Subscriu, ar fi fost un joc perfect "on the go" pentru PSV.

  4. #4 SP
    Junior Member KYDO's Avatar
    Superb. Doar atat pot spune. Superb ! Ma bucur ca se intampla asta. Este un joc de strategie si ajuta la dezvoltare. ( luarea deciziilor,sacrificiul etc)
    Este campionat mondial anual YU GI OH,si este un joc jucat atat face to face cat si online. Mă bucur că mai aud şi românașii noștri de yu gi oh.

  5. #5 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    Ce nu-mi place la acest joc este faptul ca au scos animatiile din Tag Force 5, acelea cand primeai damage sau cand activai un trap card sau un spell card si faptul ca nu are o campanie binedefinita, din cate am observat ai 4 "capitole", clasic, GX, 5D's si Zexal in care pur si simplu te lupti impotriva personajelor din anime.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Magic 2015: Duels of the Planeswalkers By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 16-07-2014, 15:59
  2. Magic 2014 — Duels of the Planeswalkers By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 9 Last Post: 23-04-2014, 15:30
  3. Replies: 3 Last Post: 19-10-2009, 10:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts