Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Diablo 3: Reaper of Souls - Ultimate Edition vine in August!

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Diablo 3: Reaper of Souls - Ultimate Edition vine in August!

  Asa cum am fost obisnuiti de la lansarea Diablo 3, Blizzard a preferat sa amane un pic lansarea pentru console. Astfel, expansion-ul mult asteptat (denumit Reaper of Souls) a fost lansat in Martie pe PC, noi asteptand cuminti varianta prin care Diablo 3 se doreste a fi reinventat si pe console. Astazi, intrun comunicat oficial, Blizzard a anuntat data de lansare a lui Diablo 3: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition pentru PS4, Xbox One, Xbox 360 si PS3 ca fiind 19 August 2014. Prin urmare, nu doar ca avem un expansion, dar avem si un debut pe consolele next-gen.

  Pretul RRP este de 60$ pentru varianta PS4 si Xbox One si 40$ pentru Xbox 360 si PS3, iar pre-orderul va include "Infernal Pauldrons". Desigur ca vom avea parte de acelasi sistem Loot 2.0, modul Adventure si alte extra features. La fel de sigur cum este si faptul ca Auction House nu mai exista si nici nu sunt sanse sa-si mai faca aparitia.

  Inca asteptam detalii pentru o posibila varianta de upgrade... eu unul facand parte din cei care l-au cumparat pe PC, l-au cumparat pentru consola... si acum ma simt oarecum ofensat sa-l cumpar si a treia oara pt. next-gen la full-price. But i'll probably do it anyway!

  Update: Intre timp a venit si comunicatul oficial. Thanks h0stile!
  DIABLO® III: ULTIMATE EVIL EDITION™ PENTRU CONSOLE SE LANSEAZĂ PE 19 AUGUST


  Versiunea include Diablo® III şi expansion-ul Reaper of Souls™
  La precomanda pentru PS3™, PS4™, Xbox One sau Xbox 360, primiţi un bonus exlusiv pentru joc

  PARIS, Franţa - 12 Mai 2014 - Pasionaţii de jocuri pe console din toată lumea se vor putea alătura cruciadei împotriva morţii însăşi pe 19 august, când se lansează Diablo® III: Reaper of Souls™ - Ultimate Evil Edition™ pentru PlayStation® 3, PlayStation® 4, Xbox One şi Xbox 360. Versiunea exclusivă pentru console Ultimate Evil Edition cuprinde întreg conţinutul original al Diablo III, precum şi noi caracteristici şi update-uri din expansion-ul Reaper of Souls, foarte apreciat de criticii de specialitate. Având şase clase de personaje cu trăsături ce pot fi personalizate, cinci capitole captivante şi nenumărate ore de gameplay, acest pachet all-inclusive este o comoară fără de preţ, plină de acţiuni rapide de nimicire a demonilor şi aventură cooperativă.

  Versiunea Reaper of Souls pentru console a fost concepută pentru a profita de caracteristicile unice ale platformelor pentru console. Toate cele patru versiuni Ultimate Evil Edition pentru console au opţiuni cu patru jucători pe acelaşi ecran simultan şi multiplayer online - fie că faceţi jucaţi de pe aceeaşi canapea, fie că luaţi parte la luptă prin PlayStation®Network sau Xbox Live, Reaper of Souls vă facilitează experienţa jocului Diablo în cel mai bun mod posibil: alături de prieteni.

  Ultimate Evil Edition introduce şi mai multe moduri prin care jucătorii să-şi trăiască aventurile. Noul mod Apprentice creşte puterea jucătorilor începători pe parcursul cooperării cu prietenii lor experimentaţi care au personaje de nivel mare, iar jocul alături de prieteni devine mai uşor ca niciodată. Jucătorii vor avea şi posibilitatea de a distribui comorile către alţi jucători din listele de prieteni prin intermediul unui sistem de mail inclus în joc, inclusiv misterioasele Player Gifts, care conţin obiecte rare pentru aventurierii care le poartă numele.

  „Pentru prima dată, Ultimate Evil Edition aduce pasionaţilor de jocuri pe console Reaper of Souls şi aduce laolaltă tot conţinutul, toate caracteristicile şi update-urile pe care le-am lansat pentru Diablo III, într-un pachet unic,” a declarat Mike Morhaime, CEO şi co-fondator al Blizzard Entertainment. „Fie că sunteţi un veteran al cruciadei împotriva forţelor răului pe PC, fie că păşiţi pe tărâmul Sanctuary pentru prima dată, acum a sosit momentul să trăiţi experienţa Diablo III chiar de pe canapeaua de acasă.”

  În Reaper of Souls, celor cinci eroi curajoşi din Diablo III - Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor şi Wizard – li se alătură un nou campion: războinicul Crusader. Înveşmântat din cap până-n picioare într-o armură impenetrabilă, războinicul Crusader reprezintă o forţă dreaptă de distrugere de neînfrânt, care îşi canalizează puterea de furie divină asupra demonilor.

  Reaper of Souls adaugă în plus un nou capitol la Diablo III, în care jucătorii vor face o călătorie plină de mister şi periculoasă pe tărâmuri înspăimântătoare, vor explora legendarul oraş Westmarch şi vor nimici nenumărate creaturi, fiecare din acestea făcând totul pentru a distruge misiunea eroică a jucătorilor. Aventura culminează cu o confruntare plină de suspans cu Malthael, Îngerul Morţii, ale cărui acţiuni ascunse duc la distrugerea populaţiei nevinovate de pe tărâmul Sanctuary.

  În plus faţă de eroul Crusader şi Act V, Ultimate Evil Edition include o modernizare a sistemului de loot al jocului, un sistem de progresie Paragon extins pentru personajele de nivel maxim, precum şi alte câteva îmbunătăţiri ale experienţei de joc Diablo III, cum ar fi:
  • Modul Adventure: un nou mod de joc, care lasă jucătorilor libertatea de a se deplasa oriunde şi a distruge orice
  • Recompense: obiective aleatorii care acordă jucătorilor noi recompense pentru explorarea tărâmului Sanctuary
  • Nephalem Rifts: temniţe aleatorii care acordă posibilitatea de a relua jocul de nenumărate ori şi de a obţine numeroase obiecte interesante
  • Până la 70 de niveluri: Noi vrăji şi abilităţi formidabile care sporesc puterile jucătorilor
  • Mystic: o nouă vrăjitoare puternică, ce dă eroilor opţiuni de personalizare a obiectelor obţinute în joc.

  Tot acest conţinut nou vine odată cu Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition, pe care jucătorii îl pot cumpăra începând cu data de 19 august, la un preţ retail de aproximativ 279.90 RON pentru PS4™ sau Xbox One și 239.90 RON pentru PS3™ sau Xbox 360 – verificaţi dacă versiunile sunt disponibile online accesând paginile www.altex.ro, MEDIA GALAXY, eMAG.ro şi prin intermediul showroom-urilor locale Altex, Media Galaxy şi eMAG. Prețurile menționate pot suferi modificări.

  Cei care precomandă Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition vor primi şi un bonus exclusiv Infernal Pauldrons. Utile inclusiv pentru personaje de nivel 1, aceste piese de armură pentru umeri, transformabile şi foarte spectaculoase asigură Health, Life regeneration şi Cooldown Reduction. Cheia pentru Infernal Pauldrons va fi disponibilă în pachetele Ultimate Evil Edition din ziua lansării (nu pot fi transferate pe alte platforme).

  În plus, jucătorii care au luptat cu forţele răului în versiunile originale Diablo III pentru PS3™ sau Xbox 360 vor putea să-şi continue cruciada împotriva morţii. Personajele PS3™ din jocul original pot fi transferate pe versiunea Ultimate Evil Edition pentru PS3™ sau PS4™, iar personajele Xbox 360 pot fi transferate pe versiunea Xbox 360 sau Xbox One.

  Pentru mai multe informaţii despre Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition, vizitaţi pagina oficială Diablo III.
  Attached Images Attached Images diablo-3-reaper-souls.jpg

 2. #2 SP
  Member nomak2008's Avatar
  .....si daca nu o sa avem varianta de upgrade tot o sa il cumparam

 3. #3 SP
  Member bogdan-theodor's Avatar
  Salutare , pana acum cel mai avantajos pret e la altex ... 250 RON , stie altcineva un pret mai bun ?

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Da, pt. next-gen (PS4 si X1) acela e momentan cel mai bun pret. Digital, de pe US e 59.99 USD (adica aproximativ 200 RON).

 5. #5 SP
  Member bogdan-theodor's Avatar
  Ok merci de raspuns , voi face precomanda luni .

 6. #6 SP
  Member bogdan-theodor's Avatar
  Am observat ca pachetul contine si diablo 3 jocul original , deci practic vor fi doua jocuri ? Diablo 3 original si Diablo Reaper of Souls ? Sau Diablo Reaper of Souls este un add-on la Diablo 3 original ?
  Merci de raspuns MonkY!

 7. #7 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar
  RoS este expansion

 8. #8 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Daca iei varianta Diablo III Ultimate Evil Edition vei avea atat Diablo III cat si Reaper of Souls.

 9. #9 SP
  Member bogdan-theodor's Avatar
  Am luat varianta asta :

  1x Diablo III : Ultimate Evil Edition PS4 + Infernal Pauldrons 249,90 lei

 10. #10 SP
  Member bogdan-theodor's Avatar
  Desi am facut pre-order , jocul imi va ajunge acasa pe 20 nu pe 19 cand e lansarea ... Altex ...

  Che3ck this :

  To download the game from the PlayStation Store means downloading 62.7GB of data. The retail version we've installed from disc to review, however, only occupies 41GB.

  Diablo 3 download/install sizes are much higher on PS4 • Eurogamer.net

 11. #11 SP
  Member bogdan-theodor's Avatar
  astazi am terminat jocul , a fost foarte complex dar si foarte scurt ... a incercat cineva jocul online ?

 12. #12 SP
  Member -=Gamer X=-'s Avatar
  Cine are deja Diablo III ptr. PS3 in varianta fizica, poate ca sa il joace si pe PS4, folosind acelasi disc? Stie cineva?
  Ma gandesc ca e mai rentabil asa, sa downloadezi doar expansionul Reaper of Souls de pe Store.
  Sau trebuie musai cumparata varianta de PS4?

 13. #13 SP
  Member -=Gamer X=-'s Avatar
  Am aflat raspunsul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts